hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız insallah
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız insallah
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Hayırlı olsun Görkem. Makina cidden güzel gürünüyor Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Bu arada 4 silindir kullanmanın maddi manevi etkilerini hissetmeye başladın mı? 100 km de ne içiyor ?
Yeni Optimus'un hayırlı olsun, pert olan motoruna kendi motorum gibi üzülmüş dert etmiştim... O buzlu yollarda temkinli gitmeyenlere sinir oluyorum.
Kazasız belasız sürüşler...
Hayırlı olsun Görkem, kazasız belasız sürüşler.
Teşekkür ederim kardesım . Daha bılmıyorum ama Er6 nın yaklasık 2 katı fazla yakacağı kesin. Bak onu biliyorum.
hehe dur hacı daha bugün aldık.
Teşekkür ederim. Cümlemize
Yok bu sefer yolun göbegıne bırakırım Töbeeee
Teşekkür ederim. aynen dediğin gibi
Eski sahibi bana güvenıp al motoru ruhsatı ıstedıgın servıse gotur dedı. Eğer acelem olmasa inan senınle daha uzun sohbet eder ve mt den oldugumuzu kısa zamanda öğrenırdık. Artık birdahaki bulusmada inşallah. Yakışır al bir tanede sen.
Niyet vardı bir süredir kısmet bu güneymiş. teşekkürler.
Aynen. bazıları (Jess) buzdolabı rengi gibi dese de ben hastasıyım bu rengın
Teşekkürler abi.
Amin cümlemize.
Sağol Oğuz, darısı başına diyelim mi?
Teşekkürler. Daha alalı yenı oldu ama test surusumde bıle 3. vitesı gecemedım. Hele 5500 devirde tam bir canavara dönüşüyor. Sankı her an Optimus prime olacak gibi gelıyor.
Teşekkür ederim .
Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela göstermesin.
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Gökhan'cım Bismillah daha noter kağıtları soğumadı. :D
Çok teşekkür ederim. Evet biraz sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür sapasağlamım ve yenı motoruma kavuştum. Umarım bundan sonra daha dıkkatli olurum ve benımkı baskalarınada ders olur, benım gibi yol hava durumuna bakmadan yola çıkmazlar.
Teşekkür ederim Erhan. Sonunda kavustuk :D
Dur olum daha yenı aldık bı heyecanı yaşayalım bıraz.
Al birini vur ötekine :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hayırlı olsun usta Allah kaza bela vermesin bidaha yakışmış
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
görkemcim , güzel bir haber bu gerçekten , emin ol diğerine ne kadar üzüldüysem bunada o kadar sevindim , allah olmayan ve hayallerinin motorlarına herkezi sahip olmayı nasib eylesin ,
eeeeee artık havalarda yüzünü gösteriyor , hani bir ıslatsak artık
kazasız , kedersiz güzel günlerde güle güle kullan şekerim allah iniş takımlarına zeval vermesin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hayırlı olsun . Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Hayırlı olsun, Allah kaza ve bela nasip etmesin
ANGARAJ
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Görkem, kısmet bugüneymiş =)) Tam istediğin gibi bir motor buldun, kazasız belasız - güle güle bin =))
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
vay vay vay ...Görkem kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan yakışıklıymış kerata
rüzgarın bol tekerin düz bassın paşam...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Hayırlı uğurlu olsun ER6'dan çok daha fazla yakacağını sanmam, en fazla %25-30 bir artış görürsün diye düşünüyorum.
Sağol İrfan'ım klavyen dert görmesin. havalar acık daha ısınsın ya ben gelırım oraya ya da sen gel buraya . ne zaman istersen ıslatalalım kardesım. Allah herkeseın ıstediği motorları nasip etsin.
Teşekkürler.
Eyvallah Koıray kardeş.
Teşekkür ederim İlker. Evet hem beyaz hemde yenı kasa bin :D Sanada zahmetler verdim. Tekrar teşekkür ederim.
Yeni gelin sayılır bir nevi :D
Teşekkür ederim Cem abi. Artık bende sizler gibi cbf ci oldum Bu arada sen ,nasıl oldun abi?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
görkem abi hayırlı olsun..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)