Hayırlı olsun, darısı motoruna henüz sadece gönlünde yer vermiş olanların başına. Motosikleti sıfır almanın maliyeti ne oldu ve ruhsat işlemlerini kendiniz mi hallettiniz?
Hayırlı olsun, darısı motoruna henüz sadece gönlünde yer vermiş olanların başına. Motosikleti sıfır almanın maliyeti ne oldu ve ruhsat işlemlerini kendiniz mi hallettiniz?
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Diğer bayilerin plaka hariç verdiği fiyata, İstoç Anes'ten plaka dahil aldım. Bu yüzden işlemleri kendim yapmaktan vazgeçtim. İkinci el ilanlara bakarken mutlaka sıfırlarını da araştırmanızı tavsiye ederim. Aksesuar var diye razı olacak oluyorsunuz, söylediklerinin yarı fiyatına aksesuar taktırıyorsunuz.
güle güle kazasız belasız kullanın....
[MENTION=43195]kursattekin[/MENTION]
[MENTION=90840]brds[/MENTION]
[MENTION=50291]Ra_Messu[/MENTION]
[MENTION=58591]ozgurakman[/MENTION]
[MENTION=76889]-unnamed-[/MENTION]
Çok teşekkürler arkadaşlar, hepbirlikte inşallah.
Hayırlı olsun . Allah tekerinizi düz bastırsın
ne kadara aldınız bu motoru acaba
hayırlı olsun çirkin motosiklet yok ki bu çirkin olsun...:))
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
[MENTION=91982]Ahmanamra[/MENTION]
[MENTION=78902]Llama[/MENTION]
[MENTION=81830]Hann_Ist[/MENTION]
[MENTION=83919]hayelsiz[/MENTION]
sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar
Allah kaza bela vermesin.Çok beğendiğim bir scooter fakat fiyat olarak bana uygun değil Maşallah çok güzel motorunuz,hayırlı olsun.
PCX her yönden diğer markaların scooterlarını zorlayan piyasanın en iyi ve rahat scooter'ı bana göre.
motorunuz cok gzl duruyor hayırlı ugurlu olsun =)
Gemi gibi maşşallah
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
[MENTION=90804]TahirBey[/MENTION]
[MENTION=66167]_pLay_06[/MENTION]
Teşekkür ederim
1000 km bakımına giderken benzin aldım dün.
2,3 l./100 km son ortalamam
bi dönem almayı düşündüğüm motordu
tek bi sorum olacak otobana çıktığınızda keşke 150 lik olsa daha olurdu dediğiniz oluyor mu?
harley is making love with davidson
olur olur da şimdi ki motorumu satarsam...
ya bi xx alırım yada pcx alırım...
110'u rahatlıkla görüyor fakat devir kesici var, ivmelenmesi çok iyi. İleride böyle bir ihtiyacım olursa varyatörü değiştirip bunu 125'e çıkartabilirim. Ben az yakması için 125'lik aldım, razıyım belli bir hıza. Tabi ki motor hacmi arttıkça, sollayacağınız araç türü sayısı da artar. Daha önceden kaza geçirmiş birisi olarak 90-100'ün üzerine de çıkmak istemiyorum genelde...
Honda PCX de durunca 3 saniye sonra stop ettiren düğme açıkken devamlı açık bırakılmasının bir zararı var mı?
Orhan KÖNİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)