Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler..
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
hayırlı olsun darısı başıma...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
çok beğendiğim bir makina...maksilerin padişahı mübarek...Allah kaza bela vermesin başkan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benim için en önemli kısım konfordu bu da ancak maxi scooter ile oluyor ne yazıkki geniş sele çok farkettiriyor,yoksa gidiş güç olarak seninde dediğin gibi scarabeodan pek bi farkı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
tabiki kıpraşır,senin iş hani adam evlenir gerdekten sonra gurbete çalışmaya gider ona benzedi valla :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
teşekkürler Allah sanada gönlündekini nasip etsin arkadaşım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
dostum çok teşekkür ederim ,daha iyileri sanada nasip olsun sende artık al bir varyatörlu götürgeç
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla sıhhatle binmeyi nasip etsin, güzel motor.
daha fazla foto istiyoruz başkann...belkide video...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela vermesin
Kısmetse önümüzdeki hafta siyahından bir tane de ben çekeceğim kapıya
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
abi özendirme yaa bws 125 veya honda psi150 arasında kararsız kaldım zaten bir de sen resimleri ekleyince iyice soğudum ikisindende 6000 tl parayı zor buluyorum sen bir de resim ekleyince 9900 tl bulmak hayal gibi geliyor nazar değmesin harbiden bws veya psi 150 den sonraki motosikletim x city olur inşallah kaza bela görmeyesin
Çantanın yandan görünüşünü biraz yadırgasam da reflektörün 3 boyutlu olması büyük avantaj çok mantıklı.. Boyut ve arkadan görüntü süper
Maxi ye 35 lt çanta takanları hiç anlamam zaten
SA KARDEŞİM ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH CC TEKERİNE TAŞ DOKUNDURMASIN..AMİN.
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
teşekkür ederim yunus kardeşim inşallah bir gün seninde x-cityin olur gönlünce binersin,bu arada eğer 6000tl varsa ,görüntüsü olmasada gücü x-city gibi olan bir motor var oda aprilia scarabeo ,izmir semalarında denk gelme ümidiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
çanta çok güzel oldu gerçekten ,birde bu çanta x-citye tam uyuyor ,alt tablayı takmaya gerek kalmıyor,çantanın içinden çıkan ufak bir aparat ile demire direk takabiliyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
çok teşekkür ederim ,daha iyileri sizlere nasip olsun
Tolga hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Yine İtalyada üretilen bir motor seçmişin.
usta izmir fuarı zamanı yamaha stand açar demi; o zman bir idirim yapar mı? eğer 1000 tl gibi bir indirim yaparsa çok güzel olur o zaman bir şansım olur banka kredisiyle filan
hayırlı olsun kardeşim...ben bu motora binmeye kıyamam ya....
Hayırlı Olsun Tolme, güle güle kullanırsın inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)