Şanslı bir kaza ve sonrası.
Reklamlar
-
mesaj atan herkese teşekkür ederim. az önce esengül kardeşler'e gittip. Ali Bey sağolsun sinyalimi 20TL'ye onardı, adeta yeni gibi oldu. nasıl yaptığını bende anlamadım doğrusu
bana dosya açtırmamamı söyledi. arabadaki hasarı görünce çok şaşırdı ve senin motorda nasıl hasar olmaz çok şaşırtıcı diye ekledi.
sinyali yaptırınca dosya açtırmadım. eksperin benimle iletişime geçip kaza bilgilerini istemesini bekleyeceğim. ama buraya yazıyorum yakıcam karşı tarafı yani adam geldi arkadan vurdu bide bana kusur çıkardı.. ani şerit değiştirme yazmış bide korna bile çalmadı adam..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
-
Ben Şu bıktık artık sizden sözüne taktım.
Birkez daha kanıtlandıkı Okumakla Adam Olunmuyor.
-
geçmiş olsun . da valla o sinyal le nasıl :D yaptın dikiz aynasının orayı hadi altı . arka lastigin ordakı demır yaptı da. sinyal nasıl yapmıs hala şok tayım :8
-
-
2M is my life
Music & Motorcycle
-
Geçmiş olsun da neden 2 sene önceki konuyu hortlattınız onu anlamadım ben. Adam transalp almış geziyor sıkıntı yok :D
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
loves adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun . da valla o sinyal le nasıl :D yaptın dikiz aynasının orayı hadi altı . arka lastigin ordakı demır yaptı da. sinyal nasıl yapmıs hala şok tayım :8
aynen.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
-
geçmiş olsun
yağmurlu havalarda iki kat dikkat
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
Geçmiş olsun. Ayın 7 sinden beri istirahatteyim mecburen. Bir kaza da ben atlattım. Geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
geçmiş olsun sende bir şey yok ya motor nasıl olsa yapılır ucuz atlatmışsın
Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !
-
Transalple mi kaza yaptın yoksa başka motorla mı?Resimdeki motor cbr125'e benziyo ama anlamadım.
-
allah standarttan ayırmasın..
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Transalple mi kaza yaptın yoksa başka motorla mı?Resimdeki motor cbr125'e benziyo ama anlamadım.
01 Eylül 2010 22:17
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Geçmiş olsun, her kazadan alınacak dersleri ihmal etmeyelim ))))
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)