Allah rahmetini esirgemesin, yakınlarına tüm tanıyanlara sabır diliyorum.
Allah rahmetini esirgemesin, yakınlarına tüm tanıyanlara sabır diliyorum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
bu ne biçim imzadır arkadaş böyle. sonunu biliyor gibi allah rahmet eylesin
arkadaşlar bu acıyı kimseye yaşatmasın kendisi için bu güzel hayattan kopma acısı ailesi için onun yanlarında olmaması acısı...cok garip bir duygu Allah (cc) bu acıyı kimseye yaşatmasın.. şuanda tüylerim diken diken bugun hep motora baktıgımda aklıma geliyor bu olay.aklımdan cıkmıyor bir türlü.
Murat Abim mekanın cennet olsun,,,,,
Ölmeden Ölmek
Sararmıştı sonbaharda yaprakların
Son baharla düşmeyi bekliyordu adeta
Eğer döne döne düşen yaprağın sesini duysaydın
Son kelimen Tevhid'di güneşin batarken ufukta...
Sıcacık yatağında sağa dönmüş ebedi uyuyorsun
Rüya arkadaşların nasıl anlat biraz
Çirkinler mi yoksa, yoksa korkuyor musun?
Yılan-çıyan var mı, ya kış-bahar-yaz ?
Neden susuyorsun, ağzını mı kapadılar ?
Yoksa yoksa benim kulaklarım mı tıkalı !
Bak arkadaşlar başında toplandılar
Gözleri yaşlı fakat senin üstünde ayakları...
Hüzünle hıçkırıkla ağladılar öldüğüne
Lakin sen ölümsüzlüğü ölümde buldun
ÖLMEDEN ÖLÜNÜZ bu ilahi Hakk Emrine
İmtihan yerinde uyan bir kul muydun?
1992 (Alıntı)
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Sevgili Murat Abi İle İLk Defa Yalova GEzisinde TAnışmıştık.. Motorunu TAnımıştım sitedeki Yazısınıda okumuştum siteyi sürekli takip ettiğimden... Motorunu Çok Seviyordu Çok İyi Bİr İnsandı GÜzel Muhabbet Etmiştik ARdından Yalova içine Kahvaltı yapmaya gittik.. Gitmeden Önce Bi Fotoraf ÇEkte Siteye Koyarsın demişti bende tamam abi dedim ama netim kesik oldugundan koyamamıştım.. Koymak Şimdiye mi Kısmet Oldu
ALLAH RAHMET EYLESİN MURAT ABİM! nUR İÇİNDE yAT... SEN GERÇEKTEN BU DÜNYAYA YAKIŞIYORDUN İÇİNDEKİ YAŞAMA HIRSINLA NASIL BÖYLE OLDU HALEN ANLAYAMIYORUM.... ALLAH RAHMET EYLESİN.. TÜM AİLESİNİN MT DOSTLARININ BASI SAGOLSUN
İŞTE O FOTORAFLAR
[IMG][/IMG]
KAHVALTIDA İKEN
[IMG][/IMG]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
arkadaşlar hepimizin başı saolsun. kardeşlerimiz işyerinden arkadaş. evlerine gitmiş ailesi şu an perişanmış. kardeşim şimdi geldi. iki kaskı da dolabın üstünde duruyormuş. ama benim aldığım haberlere göre arabının biri arkadan carpmış murat da düşünce otobbüsün altında kalmış. yarın pendik de cenazesi kaldırılacak. hepimizin orda olması lazım. allah rahmet eylesin. evini merak edenler gidebilir evi alt kaynarca da.
Çok dostum göçtü gitti, çok…
Can yoldaşımız oldu motorlarımız
Ya da can düşmanımız.
Bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıştık,
Öteki tarafla bu taraf arasında.
Öteki tarafa geçip geri dönenler oldu
Ve dönemeyenler de…..
Şaka olsun istiyorum, kötü bir şaka
Biri yada birileri “şaka yaptık desinler” istiyorum…
İnanmak istemiyorum
Daha tavla maçının rövanşı vardı MURAT KARDEŞ…
Kızmayacaktın yenilirsen, söz vermiştin…
Daha çokk tek teker çevirecektik
Rüzgarı alıp yedeğimize….
RAHAT UYU………
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ölüm bu kadar acı
başımız sağolsun
ya diyecek bi söz bulamıyorum...allah rahmet eylesin sevenlerine sabır diliyorum..........
ne yazsam boş ne desem boş
yarım saattir bön bön bakıyorum ekrana
allah rahmet eylesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Eylül de düşen yapraklar gibi
Çıkıp gittin aramızdan
O an sanki bir kartaldın
Sonsuz göklerde şahlandın
Ruhun ulaşırken en yükseğe
Gülümseyerek bakıyordun bizlere……..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
allah rahmet eylesin...
kalanlara sabır diliyorum...
mekanı cennet olsun...
:(
arkadaşlar acımız büyük ve biçogumuz hala inanmıyo inanmak istemiyo benim gibi.... yarın murat arkadaşımızı son yolculuguna ugurlamak istiyenler nerden nasıl gidilecek toplanılıcakmı? herkez kendi başınamı gidicek?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sevenlerinin çok olmasını çok doğal karşılıyorum.. Çok tatlı bi adamdı..
Geçen sene Caddebostan Çayırçimen buluşması katıldığı ilk MT buluşmasıydı.. İlk o zaman tanıştık.. Çok fazla yakınlaşmadık ama karşılaştığımız her buluşmada çok sıcak kalıyordu aramızda ilişkiler..
Takıntıları ve kasıntılığı olmayan , sürekli gülen şeker gibi bi adamdı..
Ölüm zor iş be Murat abi.. Kabullenmek zor geliyor..
Ailesine üzülüyorum en çok..
Allah gani gani rahmet eylesin.. Zerre kadar hakkımız geçtiyse karşılıklı helal olsun..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Allah kimseye böyle bir ölüm vermesin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
çok üzüldüm çok allah ailesine sabır versin allah gani gani rahmet eylesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yarabbim şok oldum yaaa! daha şile gezisinden dönerken motoru yatırmıstı. okumuştuk korkmadım korkmam binmeye devam demişti. yazılarını okur takip ederdim. güzel geçen günüme rağmen çok morelim bozuldu..
güzel kardeşim Mekanın cennet olsun, bu mubarek gunlerde yüce Rabbim günahlarını af eylesin. seni özlüyeceğiz...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun :(
Allah'ım ailesine ve yakınlarına sabır versin...
Allah'ım hepimizi tüm motor severleri korusun.... :( :( :(
halen inanamıyorum .. birileri gelsede dese yok böyle bişey şakaydı dese.... Yada şimdi gelse yeniden siteyede Bİşeyim yok Kaza Yaptım ama İyiyim Diye Başlık açsa...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Off ya böyle haberleri okuyunca motora bınesım gelmıyorr :( :( :(...
Basımız sagolsun Allah gunahlarını affetsın mekanı cennet olsun..
Ailesinede Allah sabır versin.. off off :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
abi cok kötu
cem abı aradı benı motor ustundeydım murat abının öldugunu duyunca kendımı kaybetım bır an
allah rahmet eylesın cok yuzuldum cok ıyı bırıydı
allah ailesıne sabır versın
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)