Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum.
Murat Arkadaş Daha yeni tanışabilmiştik, gezip dolaşacaktık.
Çok çok üzgünüm diyecek laf bulamıyorum yakınlarına ve sevenlerine sabır dilemekten başka
Poturdak
2008 yılı pek hayırlı gelmedi motosiklet camiasına
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin... cenazesi yarın öğlen namazından sonra pendik te defnedilecektir, ayrıntılı bilgiyi akşama doğru yazarız.. not: arkadaşlar cem ali nickli bora kardeşimize ulaşabilecek varsa lütfen gökhan ı aramasını söyleyebilirmisiniz..
Mekanı cennet olsun
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Allah rahmet eylesin...
Simdi bunu yazıyoruz yani rahmet dilemeyi...
Yarında bizimkine okunacak.
Ecel takdiri ilahi..
Allah cenneti ile sevindirsin kabir azabı gostermesin insallah.
Yakınlarına sabır ihsan eylesin guzel rabbim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Kardeşimize Allah'tan (cc) rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.
Daha 10 gün önce kaza haberini okumuştum ve içimden gülmüştüm,yani kazayı anlatmasına gülmüştüm...
Ama bu sefer güldürmedi...
Allah rahmet etsin çok üzücü haber
allah rahmet eylesin :(
:(
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Allah rahmet eylesin daha yalovada festıvalde birlikteydik çok güzel muhabbetler etmiştik başimiz saolsun.
Allah rahmet eylesin. Ailesine sevdiklerine sabır versin..
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Ne ettin Muradım.
Daha 1 hafta önce "bu son kazan olsun" demiştim.
Topici baştan aşağı okudum yanlış haberdir diye..Ve Halen
inanasım gelmiyor..Hey Allah'ım sen büyüksün..
Mekanın Cennet olsun..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Başımız sağolsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesıne sabır versın cok kötü bir durumm
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
allahrahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
gazetede haberi okuduktan sonra gürkanın (oğlumveben) yanına gittim orada sordum soyadı uygun mu oygun mu diye? siteye girdik hemen baktık msn adresinde uygun nici oygun.. telini istedik aparat tan (cem) aradık kapalı.. dedik belki isim benzerliğidir.. ne olur öle olsunn diye de dua etmeye başladım içimden..
Ama teli kapalı, sitedeki bilgilerinde yaş tutuyot, yön doğruu ; gene de ümit işte...
hadi dedim siteye topik açalım belki ulaşan biri vardır da derki; yok az evvel konuştuk , iyi
zaman ilerledikçe olumsuz bilgiler gelmeye başladı.. hele plaka onun dedikleri anda yıkıldım... tabi ki ateş düştüğü yeri yakar.. Ailesine sabır diliyorum.. MT de ki dostlarına da..
Aparat (cem) a ilk önce sölemek istemedik telini versene falan dedik.. kaza olmuşş... geri aradı beni "ne var ne oldu" dedii.. Sadece "dua et isim benzerliği olsun" diyebildim. sonraki konuşmamız da zaten Cem ağlıyordu...
Allah mekanını cennet eylesin...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)