Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
çok kötü gerçekten
Aman Allahım yeni görüyorum ve şoktayım Çok üzüldüm Allahım hepimizi korusun çok acı çook Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin..
Artık burada sadece eski zamanlarda atılmış bazı postlarını göreceğiz zaman zaman.. çok acı..
Son mesajı murat arkadaşımızın.İnsana şaka gibi geliyor bir insanın ölmesi.İşin gerçeğini anlıyamıyoruz hiçbirzaman.Burdaki bütün tebrikleri okumak istedim ama 22 sayfa yazılmış okuyamadım.Ölüm işde bukadar yakın insana.Kimin nekadar yaşıyacağı belli değil.Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.Şimdi artık onun için hiçbirşey önemli değil yaptıklarından sorumlu olucak.Allah tahsilatını affetsin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ayvalık ta (yada akçayda olabilir) görmek istediğim birisi var diyip duruyodu, senmisin o ?herşey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
başımız sağolsun muratın cenazesini nereye kaldırdılar biliyormusunuz
iki saat kadar oldu öğreneli çok kötü herşey başımız sağolsun
inanmak o kadar zorki içim acıyo onsuz kalmak çok zor olcak hemde çok
inanamıyorum hala
kimse yokmu cevap verebilecek
bu soruyu diğer topicteki msj ının üzerine sormuştum, cvp verirsen sevinirim..
GKN MOTORS
allah rahmet eylesın yakınlarına sabır dılıyorum.
allah rahmet eylesin geri kalanlara ve ailesine allah büyük sabır versin :(
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
ilkkez böle bişy oluyor. konuştuğum bi üyemizin hayatını kaybetmesi gerçektende çok zor geliyor. heleki yüzyüze görüşen arkadaşlarımızın neler hissettiğini daha iyi anlıyorum.
ben ona şunu sormuştum kaza topikinde:
digi_boy26: geçmiş olsun murat kardeşim lastikler eskimii yoksa yolun eğimi dışa doğruydu ondanmı dönemedin?
koruma demiri motosikletinizi korur, korumalarınız ise sizi korur
dizliklerin de olsaymış o dizlerin de olmazdı :9 geçmiş olsun tekrar tekrar .
o da şu cevabı vermişti bana:
muratoygur:Yolun eğimi çok berbattı frenleme esnasında çizgiyide kaybettmiştim, yapacak şey kalmadı anlıyacağın, şileye gidiyoz diye kısa pantolonla gelmiştim
Allah (c.c) mekanını cennet eylesin murat. sen gittin adın kaldı erhan gibi işte.
düzeltme ek:
[quote=motordelisi]
Dün akşam işten dönerken E5 maltepe'deki inanılmaz trafikte kaldım. Kaza olmuş. Kaza yerinden geçerken bir sürü motor görünce durdum, ve kazaya karışanlardan birinin motor olduğunu gördüm. Anlatılana göre beyaz punto motosiklete çarpıyor, motosiklet öndeki otobüsün altına giriyor. Birkaç tane fotoğraf çekebildim, daha sonra polis müdaehele etti. Ben olay yerine vardığımda kuryenin cansız bedeni ambulansa yükleniyordu . Kaskı da vardı. Finansbank kartlarının dağıtımını yapıyormuş. Topcase kırılmış her yere yayılmış. Motosiklette çok fazla hasar yoktu.
Mavi GS500
34 NPC 02
Data kablom yok, akşam ekleacağim..
Allahhtan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.
Tanıyan var mıdır?
Fotoları aktarıyorum. Düzenleme 20.08 18:50
bu da son fotosu olsa gerek.
senin hakkında pek bişey bilmiyorum ama
seni çok seviyodu, emin ol..
motorunu bile yaptırmadı ayvalığa gelicek diye.. sanırım sıkıntılar varmış...
seni görmeden mutlu olamayacağından bahsetti ve daha bi sürü şey..
madem istanbula kadar geldin en azından mezarını bi ziyaret et istersen..
küçük kırgınkıkları sokmamalıyız sanırım sevgimize, çünkü sevmeye çokta fazla vaktimiz olmayabilir.. benim burdan çıkardığım ders..
başın sağolsun..
GKN MOTORS
Yine gülen bir yüz yine ölümü yakıştıramadığım bir arkadaşım Mekanın cennet olsun kardeşim nur içinde yat...
insanın sevdiğini toprağa vermesi nedir biliyorum? Acıyı 18 yıl geçti hala yüreğimde.. Senin yazılarını okurken çektiğin acıyı bilmek daha da zor.. Allah sabır versin.. Ama inanki bu zor günlerde geçiyor.. Tabiiki tamamen asla unutulmayacak ama gör bak hayat devam ediyor... konuşacak birilerine ihtiyaç duyarsan memnuniyetle buralarda olduğumu bil..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
unutmak diye birşey yok öyle şeyler yaşadım onunla şimdi kelime yok yazıcak zor işte zor öyle böyle değil çok zor teşekkür ederim onsuzluk kabullenilecek bişey değil neyapcam bilmiyorum ben öyle herşey yarım bi garip herkes perişan Allah yerini cennet etsin çok özledim onu
Allah rahmet eylesin ... mekanı cennet olsun... çok üzüldüm kolum kanadım düştü birden...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)