Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına bassaglıgı dılıyorum...
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına bassaglıgı dılıyorum...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
başımız sağolsın :( ona allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı diliyorum..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Ailesinin durumu perişan, allah sabır versin.
Son görevinde onu yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.
Nur içinde yat Murat...
allah rahmet eylesin,hepimizin başı sağolsun.allah yakınlarına sabır versin
arkadaşlar cenazeye malesef mt olarak fazla bi katılım olmadı. ama gelen arkadaşlardan allah razı olsun..
çok istedim ama olmadı... tekirdağdaydım gelemedim cok istedim ama olmadı..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tahminimce zaten cenazeye katılan mt ci arkadaşların hepsinin üzüldüğü noktalardan biriydi katılımın az olması :(
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
allah rahmet eylesin..toprağı bol olur inşallah..
Allah rahmet eylesin, allah kalanlara sabır versin
..Alllah rahmet eylesin vefat eden kardeşimize ..başka söyleyecek kelime bulamıyorum boğazım düğümlendi. inşaallah verdiğimiz bu acı kayıp motorcu camiası için son olur..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
başımız sagolsun tanımıyorum ama sonucta motosikletçi arkadaş allah(cc) aılesıne ve yakınlarına sabirr versin kımseye acı tattırmasın..
Allah rahmet eylesin ailesinin ve hepimizin başı sağolsun
Rabbim sabır versin hepimize, yeni haberimiz oldu katılımda bulunamadık yaa.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
ALLAH rahmet eylesin . ALLAh sewdiklerine güç kuvvet versin acı bi ölüm.!
___MeKaN SKL___:bounce:
arkadaşlar hepimizin başı sağolsun şuan aranızda değilim ama siteye girip bişiler yazma gereği duydum ve baştan sona tüm yazılanları okudum
sevdiğim ve beraber sürdüğüm bi dostu kaybetmenin derin acısını yaşıyorum şuan allah rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin
öyle kötü oldum ki okuduklarımdan yazacak birşey bulamıyorum
allah günahlarını affetsin kardeşimizin
çok üzgün ve çok kötüyüm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Allah rahmet eylesin. Onunla yalovada tanışmıştım. Sağolsun Eşime para çekebilmesi için yardımcı olmuş. Yalova merkeze götürmüştü. Sahilde de yalnız bırakmamıştı beni. Onunla ilgili hatırladığım bir kaç şey var. Çok güleçyüzlü bir insandı ve çok düzenli olduğundan bahsederdi.O kadar düzenliydiki Onura(eşim) ne olur sende Murat abi gibi düzenli ol demiştim:( Birde hatırladığım şey Onur'un geldiğinde titriyor olduğuydu. Bunu söylemek istemezdim ama ne olduğunu sorduğunda: Çok korktuğunu Murat abinin çok hızlı sürdüğünü söylemişti. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Cenazesine gidemedik ama en azından mezarına gidip bi Yasin okumayı çok istiyorum. Hangi mezarlıktadır. Söylerseniz sevinirim
Kuzu kurdun, yol fordun:queen:
allah rahmet eylesin.ailesine ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
istanbuldanda, iğrenç,çıldırmış,tahammülsüz,saygısız insanlarla dolu trafiğindende,
her gün üzücü haber almaktanda yorulduk artık..
ne zaman son bulacak..?
allah rahmet eylesin.çok zor, ailesinin durumunu hayal etmek bile çok kötü
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)