Ölüm acıdır.birde gencecil bir delikanlının ani ölümü....anlatılamaz ...
Allah günahlarını af etsin ailesine anacığına babacığına sabr-ı cemil ihsan eylesin ....
Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun..Allah bir daha böyle kazalar vermez inşaallah..
nasip olur ve işimi ayarlıyabilirsem yarın bende buradan çıkıp gelicem..
10 Yıllık Dostum. Futbol Hakemliği Yapmanın Bana Kazandırdığı Güzel 3 Kişiden Bitanesi.
Hayatımda Ilk Defa Geçen Hafta Bi Motosiklete Bindim. O Da Mecburiyetten. Muratımın Motoruna.
Kaza Yaptığını öğrenmiş Hızlı Gittiği Içinde Baya Bi Söylenmiştim Kendisine.
Bu Gece Gerçek Bi Dostumu Kaybettim.
Kaç Deplasman Maçına Gittik Seninle Muratım, şarköyde Yaptığımız Tatilimizi, Bodrumda Yaptığımız Tatili, Geceleri Idmandan Sonra Sahilde Bira Içmelerimizimi, Evde Playstatıon Oynamalarımızımı, Yoksa Dvd Keyiflerimizimi.yoksa Kız Peşinde Beraber Koşmalarımızımı.
Inanın Arkadaşlar, Belki Sizden Biri Değilim Ama Belkide Sizin Sayenizde Bu Acı Olayı öğrendim. Dostluğunuzu Takdir Ettim.
Muratım Seni çok özliycem.
Sen Saflığınla Iyi Kendi Halinde Bi Adamdın.
Allah Mekanını Cennet Eylesin, Ruhun şadolsun.
Yaşar Köse.
mekanın cennet olsun sevgili abim vakitsiz bırakıp gittin
ya sev ya terket...
Allah rahmet eğlesin. Yakınlarının ve Mt ailesinin başı sağolsun.
çok ama çok üzüldüm .. içimizden birini daha pisi pisine yolluyoruz ... ama takdiri ilahi değil bu açık bir cinayet .. arkadan çarpana acaba ne ceza verecekler çok ama çok merak ediyorum .. böyle pırıl pırıl bi insanın hayatına ne paha biçecekler ...
burada sadece taziye dileyebilmekten utanıyorum .. elimizi kolumuzu nasıl bağlamışlar ... yarın kimin cenazesi olacak .. yarın hangi maganda birimize daha çarpıp yollayacak öte tarafa ...
çok ama çok utanıyorum .. hiçbişey yapamadığımız sadece sana taziye sunabildiğimiz için kardeşim ...mekanın cennet olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi kazada arkadan carpan yok yanlış anlasılmasın otobus soforunude gorduk bugun konustuk onuda aslında cok bi sucu yok
murat abi yolda nie oldugunu anlayamadıgımız bi sekilde ols seritte giden ondeki arabaya sag arkadan yani yaklasık olarak 2serit arasından carpıo zaten resmlerde belli arabann tamponu ve motorun camurlukta iz var ama yerde fren izi fln yok yani ani fren vs gozukmuyo
daha snr artık bilerekmi yada kaza nın siddetiylemi bilmioruz saga dogru atlıo yada dusuyo o sırada sag seritte giden otobusun altına giriyo ve 2teker arasında polis tutanagına gore 28 metre suruklenio
kaza hızı vs belli diil ama trafigin yogun oldugu biyer
otobus soforune sorduk nasıl oldu die oda gercekten cok kotu gozukuyodu dediigi tek sey bian onume dustugunu gordum bn sadece..
true love..
Drift Religion
arkadaşlar benim anlamadığım neden murat arkadaşımız her hangi bir fren yapmadı acaba araç önünde durmuş vaziyettemiydi yada aradan sıyrılıp geçeceğinimi düşündü benim anlamadığım tekşey neden fren yapmadı???????
bu altta verdiğin link nedir?
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
olabilir... :(
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
sırf bu soru için 3 karakol gezdik otobus soforune sorduk olayı snrdan goren polislerle otoparkcıyla konustuk ama yok bişey
aklımızda motordaki bsymi die gezdi durdu hep ama gidip motorun frenlerine ben baktım olması gerektigi gibiydi 5.vites dislisinde sorun vardı ama murat abi bunu cok ii biliodu belki o anda motor 5vitese gecip bosa gitti yada sıkıstı desek murat abi cok dikket ediodu 5.vitese gecirmemeye
belki sorun ondeki arabadaydı ama arkadan carptıgı için savcı sadece ifadesini alms o soforun gozaltına alınan sadece otobus soforu olms
bi kazanın daha belki aslını ogrenemeden gecip gidicek ogrensek kime ne sanki ne cinayetler sonucsuz kaldı olan hep gencecik bedenleri topraga goturmedimi..
true love..
Drift Religion
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun biranda motordan bile soğudum
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yüce Rabbim sevenlerine sabırlar versin.
hepimizin başı sağolsun,Allah rahmet eylesin.
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)