caddebostan basketbol sahalarında buluşacak arkadaşlar saat 11:30 u geçirmesinler zamanından önce camide olalım namazı kaçırmayalım...
caddebostan basketbol sahalarında buluşacak arkadaşlar saat 11:30 u geçirmesinler zamanından önce camide olalım namazı kaçırmayalım...
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yarın orda olacağım okan sağol haber evrdiğin için...
haritadan baktım buldum ben tamam kolay
keşke gelebilme imkanım olsaydı ama gelemiyorum merhum abimizden ve sizlerden özur diliyorum:(
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
allah rahmet eylesinnn:( allah geride kalanlara sabır versin inşallah.
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
beyler siyah bant takarsak iyi olur
caddebostan kalkış yeri saat 11:30 da gelmek isteyen arkadaşlar orada olsunlar detaylı bilgiyi murat gürgen arkadaşımızdan alabilirler
evet beyler yeri bilenlerde caddede olucak hadi ama biraz daha katılım
arkadaşlar okan kardeşimiz haklı biraz daha katılım lütfen ve şunu unutmayın eğer icimizden biri vefat etseydi murat abi kesinlikle gelirdi...
Sevgili Murat'ı kaybettiğimize inanamıyorum sevgili dostum mekanın cennet olsun
onun yazak çok şey var ama boğazım düğüm düğüm içim acıyo allah ailesine
sabırlar versin hepimizin başı saolsun.İşim dolaysıyla malesef cenazeye katılamıyacağım
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.
YBR125 '06
bugun pendikteydim gokhan aradı sok oldum konusamadım sordum yanlış olmasın abi bak et die ama biliıosun dgru işte
hemen hastane gittik morga girdik yoktu ailesi gelmişti dedik varmı bilgi esyalar plaka yazılıydı
adam annesi geldi perisan kadıncagız tek oglunu kaybetmiş dedi bikere daha yıkıldık ailesinn telefonunu alıp bassaglıgı diledik cenazenn yarın kaldırılıcagını ogrendik
dedik bakalım kaza nasıl olmus karakolları dolasmaya basladık 3. karakolda bulduk olayı ogrendik tam o sırada otobus soforu cıkıodu adamda yıkılmıs nasıl oldu dedik içerde var bna sormayın dedi dedik kaza nasıl oldu sadece onume dustu bn onu gordum dedi..
ordan gittik motora motorda bişey yok kask orda vizor cıkmıs brz cizik ama saglam kim derki bi can gitti bu halde
gercekten cok zor oldu bnm için bugun yrn son gorevimizi yerine getirelim artık..
true love..
Drift Religion
bu gece topici olabildigince guncel tutarım yarında sabahdan devam edersiniz .
baska motosiklet sitelerine uye olanlar varsa
oralarada topic acalım arkadaslar
kazada matbaada bastıgı finansbank iftar davetiyeleri yola sacılmıs canta parcalanınca hatta otoparkta bile vardı herkes ondan kurye sanmıs murat abimizi..
true love..
Drift Religion
caddebostan'cı olarak ben de gelmek istiyorum.. küçükyalı sahildenn ya da minibüs yolu çağrı marketten beni artçı olarak kabul edecek olan var mı ?
Allah rahmet eylesin..
Allah Sabır versin..
Cok üzücü:(
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)