Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 23:37
Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum...
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 23:43
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
yarın öğle namazında altkaynarca bademli camii nden kalacakmış cenazesi arkadaşlar
az önce kız kardeşi ile konuştum
okan_style adlı üyeden alıntı
evet kimler geliyor arkadaslar motorlular motorsuzları alsın ben organıze ederim kimler geliyosa haberleselim
ortak bi yerde toplanalım
arkadaşlar imkanı olan lütfen gelsin cenazeye özellikle karşı grubundakiler sizlerin gelmesi daha kolay bizlere göre, işyerini ayarlayabilirsem bende orda olacağım inşAllah, Murat abiye son görevimizi yapalım, bir de sizden ricam okuma imkanı olanlar birer Yasin-i Şerif okusunlar...
-
20 Ağustos 2008, 23:46
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar imkanı olan lütfen gelsin cenazeye özellikle karşı grubundakiler sizlerin gelmesi daha kolay bizlere göre, işyerini ayarlayabilirsem bende orda olacağım inşAllah, Murat abiye son görevimizi yapalım, bir de sizden ricam okuma imkanı olanlar birer Yasin-i Şerif okusunlar...
saol abi gozun arkada kalmasın karsı tayfası olarak yanlız bırakmıycaz abimi sana seref sozu dahı mıllet 11-30da caddebostana tekerlerimiz bu sefer murat abi için donuyo hadi hadiiiiiii
-
20 Ağustos 2008, 23:48
okan kardeşim diğer topıc lerede yazarmısın cenazeye gelebilen herkez gelsin?
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
20 Ağustos 2008, 23:49
caddebostandan teker kacta donecek ben bu gece nobetteyım de tam cıkıs saatınız ne olur .
ogle namazı 13.15 cenaze de 13 45 olur asagı yukarı 12 :15 cıkıs olursa uygun olur derim ben
-
20 Ağustos 2008, 23:51
ALLAH rahmet eylesin.
Haberi şimdi duydum,başımız sağolsun,
Kendisi özel mesaj atmıştı,bu sayede tanışmıştık.
Yandı yine,sevgi dolu yürekler kor ateş ile doldu.
-
20 Ağustos 2008, 23:51
11-30da ordayız 12 de falan hareket olur buyuk ihtimalle ewet hadı katılım arkadaslar hadıııı 11-30da ordayız duymayan kalmasın millet birbirine msnden ulassın hadi
-
20 Ağustos 2008, 23:52
beyler ben üst kaynarca da oturuyorum ben direk bademli camii ne gidecem lütfen herkes gelmeye calışsın. bu arada ben murat abiyle tanışmamıştım ama kardeşlerimiz aynı iş yerinde calışıyormuş. kardeşimin anlattığna göre kız kardeşinin durumu hic iyi değilmiş. babası ölüm haberini aldığından beri daha hic konuşmamış. sanırım şoka girmiş.
-
20 Ağustos 2008, 23:53
Alıntı:
aparat´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok dostum göçtü gitti, çok…
Can yoldaşımız oldu motorlarımız
Ya da can düşmanımız.
Bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıştık,
Öteki tarafla bu taraf arasında.
Öteki tarafa geçip geri dönenler oldu
Ve dönemeyenler de…..
Şaka olsun istiyorum, kötü bir şaka
Biri yada birileri “şaka yaptık desinler” istiyorum…
İnanmak istemiyorum
Daha tavla maçının rövanşı vardı MURAT KARDEŞ…
Kızmayacaktın yenilirsen, söz vermiştin…
Daha çokk tek teker çevirecektik
Rüzgarı alıp yedeğimize….
RAHAT UYU………
cümleler boğazımda düğümleniyor yumruk oluyor tıkanıyorum ölüm sana yakışmıyor...ölümü insan kendine yakıştıramıyo... rahat uyu...
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
-
20 Ağustos 2008, 23:53
__bakteri__ adlı üyeden alıntı
beyler ben üst kaynarca da oturuyorum ben direk bademli camii ne gidecem lütfen herkes gelmeye calışsın. bu arada ben murat abiyle tanışmamıştım ama kardeşlerimiz aynı iş yerinde calışıyormuş. kardeşimin anlattığna göre kız kardeşinin durumu hic iyi değilmiş. babası ölüm haberini aldığından beri daha hic konuşmamış. sanırım şoka girmiş.
bize biraz tarif edebilirmisin sahil yolunun bittigi yerde diye biliyorum ama biz sahil yolundan gelecegiz.
-
20 Ağustos 2008, 23:54
arkadaşlar bilmiyenler icin yazıyorum. alt kaynarcaya sahil yolundan gelebilirsiniz. alt kaynarcada bademli camiyi kime sorsanız söylerler zaten
svd adlı üyeden alıntı
bize biraz tarif edebilirmisin sahil yolunun bittigi yerde diye biliyorum ama biz sahil yolundan gelecegiz.
sahil yolunun bittiği yer alt kaynarcadır sadece sahil yolundan biraz yukarı cıkacaksınız
-
20 Ağustos 2008, 23:56
yok böyle bişey gerçekten inanamıyorum şile gezisinde beraberdik çok sıcak kanlıydı ikimizdede o zaman gs 500 vardı baya muhabbet etmiştik başımız sağolsun allah rahmet eğlesin cenneti bol olsun ailesine ve sevenlerine allah sabır versin nur içinde yatsın onu hiç unutmayacağız
-
20 Ağustos 2008, 23:58
svd adlı üyeden alıntı
arkadaşlar caddebostana yakın olanlar caddebostan sahil buluşma noktasına saat 11:30 da gelsin ordanda hep beraber hareket edicez yakın olmayanlar direk camiye gitsinler....,
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
-
arkadaşlar benim henüz motorum yok ama ben işyerinin arabasıyla gelcem. türk telekom aracı görevli yazısını gören arkadaşlar beni durdursunlar yardımcı olurum.
-
arkadaşlar bilmiyenler icin yazıyorum. alt kaynarcaya sahil yolundan gelebilirsiniz. alt kaynarcada bademli camiyi kime sorsanız söylerler zaten
sahil yolunun bittiği yer alt kaynarcadır sadece sahil yolundan biraz yukarı cıkacaksınız
taclinenin oradaymıs dogrumudur kardes
-
21 Ağustos 2008, 00:01
okan_style adlı üyeden alıntı
taclinenin oradaymıs dogrumudur kardes
bademli caminin karşısında paşa halı saha var cok bilinen bir yerdir. ordanda bulabilirsiniz
-
21 Ağustos 2008, 00:01
bademli caminin karşısında paşa halı saha var cok bilinen bir yerdir. ordanda bulabilirsiniz
eyvallah dostum saol saygılar
-
21 Ağustos 2008, 00:02
bir hatırlatma daha alt kaynarca ssk hastanesini bulduğunuzda bademli camini bulmuşunuzdur
-
21 Ağustos 2008, 00:03
10 gün önceki şile gezisinde hep beraber voleybol oynamıştık, denizde düşürdüğüm gözlüğümü beraber arıyoduk, 3. düşürmemden sonra "abicim bence şortundan ip söküp bağla artık" demişti, benim içim yanıyo, mekanı cennet olsun, Rabbim varsa günahlarını affetsin, ailesine sabırlar versin tez zamanda acılarını dindirsin :(....
-
21 Ağustos 2008, 00:04
arkadaşlar murat gürgen arkadaşımızın mesajını iyi okuyun yolu bilmeyenler onlarla gelebilirler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)