Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum...
Allah rahmet eylesin....
Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cenaze hakkında bi bilgisi olan varmı kacta nerden dige
Agustos ayi boyunca motora binmemeye karar verdim cunku cidden bir lanet var isler ters gitti ,bu ayda arabam bozuldu , arkasindan motorumun hidrolik kablosu oldugu yerde patladi , ayni gun durduk yere alakasiz birileri arabam otoparkta iken serserilik olsun diye yumurta atti ve arabanin boyasi harap oldu ve simdi de Murat dostumuzun aci haberi. Bu ay bitmeli . Sevmedim agustos ayini.
Dostumuzun cenazesi ile ilgili bilgisi olan varmi ?
Birde bir arkadasimiz dolabinda iki kaskida duruyor demis , Murat dostumuz cok dikkatli idi kasksiz bindigine ihtimal bile vermiyorum.Yanlis bir anlama olmasin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Dün ben olayı gördüm malesef. Kartala gidiyordum. Yerde birsürü kağıtlar uçuşuyordu. Motoruda gördüm yerde yatarken. Ve malesef insanlar otobüsün altından birşey çıkartmaya çalışıyorlardı. Araba ile gittiğim için durup bakamadım ama kenarda birsürü kurye arkadaşımız durmuştu. Umarım haberlerde vs ölüm diye duymamda basit bir kazadır dedim ama şimdi başlığı görünce bir acayip oldum. Allah rahmet eylesin...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
cenazesi hakkında bilgiye ulaşabilecek birileri varsa lütfen bilgi almaya çalışsın.. kardeşini tanıyan yada evini bilen biri yok mu şu an sitede ???
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
Ne yazılır bilmemki;
Allah rahmet eylesin,melekleri yanından eksik etmesin.
Cenaze hakkında bilgisi olan varsa yazsın son gorevimizi yapalım en azından.
1inci sayfadan itibaren okudum topiği taki kaza resimlerini görene kadar innamak istemedim ama ne acıdırki herşey gerççekmiş
okan arkadaşım aradı bugun beni sesinden anlaşılıyodu kötü bişiler oldugu en son 1 hafta önce ismail ustanın orda motorun arızalı yerlerini yaptırmak için gelmişti hatta ordan suadiye sahile gittik cemali ben ve murat abi oturduk güsel sohbet ettik hatta motorunu denedim çok güseldiii
ama ama bu hayatımda aldıgım en acı haberlerden biri gerçekten tanıdıgın bildiğin birisinin böle aramızdan ayrılması inanın beni çok yıprattı aglamamk için kendimi zor tutuyorum
murat abii duyuyosun beni biliyorum mekanın cennet olsun
ailene sabır versin
daha çok yolumuz vardııı
neden böle olduuu
hoşcakal abiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Allahu teala rahmet etsin. Tahsilatını affetsin. Ailesinede sabrı cemil diliyorum. Cümlemizin başı sağolsun. Rahman ve Rahim olan yüce Rabbim. Cümlemizi görünen, görünmeyen bütün kaza ve belalardan koru.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
arkadaslar basımız sağ olsun o zaman allahtan rahmet aılesıne sabır versın cennetı mekan olsun....
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
yarın öğle namazında altkaynarca bademli camii nden kalacakmış cenazesi arkadaşlar
az önce kız kardeşi ile konuştum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet kimler geliyor arkadaslar motorlular motorsuzları alsın ben organıze ederim kimler geliyosa haberleselim
ortak bi yerde toplanalım
bi terslik olmazsa camii de görüşürüz.. ben direk oraya geleceğimm...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)