Site yöneticilerimizden Alper trafik kazası geçirmiştir.
-
13 Nisan 2022, 15:52
Bir yıldan fazla olmuş. Umarım iyileşiyordur da fazla bir aksama kalmaz.
Ara ara bu başlığı hortlatalım, hem ekipman tavsiyesi mevzularında motora yeni başlayacaklara da motosiklet botunun önemini anlatmak için bu konunun linkini veririz.
Reklamlar
-
16 Nisan 2022, 15:50
Levent adlı üyeden alıntı
iyi çok şükür, ufak tefek aksamaları var, ama her geçen gün daha iyi olacak inşallah.
sağol cevap için...kendisi tanıdığım ve bildiğim kadarıyla şu ana kadar kimseyi kırmamış incitmemiş...fesatlık hasedlik nedir bilmeyen yumuşuak kalpli zarif bir insan...zamanında motosiklet net karışıkken kavga gürültü polemik içinde bile üyelerin arasındaki adaleti her daim sağlayan taraf tutmayan işinide dört dörtlük yapan mükemmel bir karaktere sahip..kendisine selam ediver...onu herkes sever...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
01 Temmuz 2022, 18:09
Super Moderator
mete_han adlı üyeden alıntı
sağol cevap için...kendisi tanıdığım ve bildiğim kadarıyla şu ana kadar kimseyi kırmamış incitmemiş...fesatlık hasedlik nedir bilmeyen yumuşuak kalpli zarif bir insan...zamanında motosiklet net karışıkken kavga gürültü polemik içinde bile üyelerin arasındaki adaleti her daim sağlayan taraf tutmayan işinide dört dörtlük yapan mükemmel bir karaktere sahip..kendisine selam ediver...onu herkes sever...
metehan kardeşim çok teşekkür ederim yazdıkların için
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
çok sevgili değerli motosiklet net üyeleri arkadaşlarım dostlarım
dualarınızla ayaktayım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
3 ağustos günü 2 sene olacak kaza yapalı bu süre zarfında toplamda 11 ameliyat oldum şimdiki durumum eskiye nazaran çok daha iyi o kadar ameliyattan sonra biraz aksamam var ama ilerde geçeceğini umuyorum sonuçta nerden nerelere geldim ilk zamanlar kesileceği söyleniyordu çok şükür onlar geride kaldı
arkadaşlar bilenler bilir en dikkatli motor kullanıcılarından biriydim o günde her korumam vardı biri hariç ayağımda bot yoktu olsaydı bu kadar kalıcı hasar almazdım siz siz olun tam koruma giyinin ve her daim yavaş gidin hep gidin
bi ara bi buluşma yapalım eski dinazorlar yeni nesiller bir araya gelelim bence iyi olur ne dersiniz
sevgiyle ve motosikletle kalın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
01 Temmuz 2022, 19:00
-
01 Temmuz 2022, 21:11
Alper_tim adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
3 ağustos günü 2 sene olacak kaza yapalı bu süre zarfında toplamda 11 ameliyat oldum şimdiki durumum eskiye nazaran çok daha iyi o kadar ameliyattan sonra biraz aksamam var ama ilerde geçeceğini umuyorum sonuçta nerden nerelere geldim ilk zamanlar kesileceği söyleniyordu çok şükür onlar geride kaldı
arkadaşlar bilenler bilir en dikkatli motor kullanıcılarından biriydim o günde her korumam vardı biri hariç ayağımda bot yoktu olsaydı bu kadar kalıcı hasar almazdım siz siz olun tam koruma giyinin ve her daim yavaş gidin hep gidin
bi ara bi buluşma yapalım eski dinazorlar yeni nesiller bir araya gelelim bence iyi olur ne dersiniz
Çok geçmiş olsun. Umarım daha iyi olucaksınız.
Buluşma için ise buraya yazılırsa bende gelmeyi isterim. Motosikletsiz yaya birini kabul ediyorsunuzdur umarım.
-
02 Temmuz 2022, 10:39
Super Moderator
nicknamer adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Umarım daha iyi olucaksınız.
Buluşma için ise buraya yazılırsa bende gelmeyi isterim. Motosikletsiz yaya birini kabul ediyorsunuzdur umarım.
motosiklet sevdalısı herkes kabulümüzdür
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
02 Temmuz 2022, 12:41
Geçmiş olsun. Umarım hiçbir emare kalmaz.
Senin diğer şanssızlığında pandemiye denk gelmiş olması. Aynı binada sen üst kattaydın galiba, annem zeminde yoğun bakım müşahadede.
Çıkayım diyorum üst kata, bu sefer aklıma müşahadede 3 gün bir sürü insanla içiçe olmuşuz.
Ulan ya bulaştıysa, ya başkasına bulaştırırsam korkusu bir türlü gitmek bilmiyordu...
Yolda sürerken tam korumayı geçtim ben.
Garaja girip çıkarken bile koruma gerek.
İki ay önce bir servisteyim.
Servis -1 de. Giriş çıkış 8-9 metre dik bir yokuştan yapılıyor.
Çocuk motorunu aldı, hadi hoşçakalın dedi, çıktı rampaya.
Derken çok yüksek bir motor devir sesi geldi.
Ardından motorla beraber inanılmaz bir hızla aşağı kayarak duvara geçirdi çocuk.
Kaskı olmasaydı kafa gitmişti.
Montu vücutta hasar oluşmasını önledi.
Botu varmıydı hatırlamıyorum.
Tam rampanın ortasında motor nasıl olduysa vitesten kurtulmuş tekrar vitese geçirememiş.
Buluşma olursa gelirim...
-
02 Temmuz 2022, 13:04
Super Moderator
ufoz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Umarım hiçbir emare kalmaz.
Senin diğer şanssızlığında pandemiye denk gelmiş olması. Aynı binada sen üst kattaydın galiba, annem zeminde yoğun bakım müşahadede.
Çıkayım diyorum üst kata, bu sefer aklıma müşahadede 3 gün bir sürü insanla içiçe olmuşuz.
Ulan ya bulaştıysa, ya başkasına bulaştırırsam korkusu bir türlü gitmek bilmiyordu...
Yolda sürerken tam korumayı geçtim ben.
Garaja girip çıkarken bile koruma gerek.
İki ay önce bir servisteyim.
Servis -1 de. Giriş çıkış 8-9 metre dik bir yokuştan yapılıyor.
Çocuk motorunu aldı, hadi hoşçakalın dedi, çıktı rampaya.
Derken çok yüksek bir motor devir sesi geldi.
Ardından motorla beraber inanılmaz bir hızla aşağı kayarak duvara geçirdi çocuk.
Kaskı olmasaydı kafa gitmişti.
Montu vücutta hasar oluşmasını önledi.
Botu varmıydı hatırlamıyorum.
Tam rampanın ortasında motor nasıl olduysa vitesten kurtulmuş tekrar vitese geçirememiş.
Buluşma olursa gelirim...
aynen ne zor zamanlardı
anneye de çok geçmiş olsun diliyorum
gelmen beni düşünmen dualarını eksik etmemen çok değerliydi abi tekrardan çok teşekkür ederim
-
02 Temmuz 2022, 20:37
Gelmiş geçmiş olsun adaşım... En kötüsü bu olsun..İyileşmene sevindim..
-
03 Temmuz 2022, 21:39
Super Moderator
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Gelmiş geçmiş olsun adaşım... En kötüsü bu olsun..İyileşmene sevindim..
Çok sağol kardeşim yine yeniden geri dönmek sevindirici ama motor hayatım bitti artık
-
19 Ağustos 2023, 11:21
Çok sağol kardeşim yine yeniden geri dönmek sevindirici ama motor hayatım bitti artık
biraderim seni asla unutmayız...4961 ile biten numara inşallah halen senindir şimdi mesaj yazdım ama watsap fotosu farklı biri gibi geldi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
19 Ağustos 2023, 12:53
Super Moderator
mete_han adlı üyeden alıntı
biraderim seni asla unutmayız...4961 ile biten numara inşallah halen senindir şimdi mesaj yazdım ama watsap fotosu farklı biri gibi geldi...
eywallah
o benim numaram değil malesef
-
20 Ağustos 2023, 19:58
kalıcı hasar yoktur umarım :(
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Ağustos 2023, 09:25
Super Moderator
alp_tunay adlı üyeden alıntı
kalıcı hasar yoktur umarım :(
var malesef ama buna şükür hayattayım
-
21 Ağustos 2023, 09:39
Çok geçmiş olsun. Böylelikle geçmiş gitmiş olsun en kötüsü. Bu arada künyedeki "Artık araba var" sözünün bu kaza ile mi alakası var?
-
21 Ağustos 2023, 10:22
Super Moderator
Macabre adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Böylelikle geçmiş gitmiş olsun en kötüsü. Bu arada künyedeki "Artık araba var" sözünün bu kaza ile mi alakası var?
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
evet bu kaza motor hayatımı bitirdi malesef bide bi korku geldi sanki scootera binip düşsem gene aynı süreçleri yaşıcam gibi geliyor cesaret edemiyorum açıkcası
-
21 Ağustos 2023, 10:25
Boşver Alper abi bende motosikleti pek kullanmıyorum artık. Üst baş giyip çıkarmak zor gelmeye başladı. Bir de benzin ve parça fiyatları aşırı pahalılandığı için 4 tekerci oldum Yemin ediyorum motorla aynı zamana eve varıyorum. Boşu boşuna adrenalin yaşamaya gerek yok. Ayrıca motorda klima yok, eve gidene kadar kan, ter içinde kalıyordum. Şimdi arabada ise püfür püfür.
Motora branda almak şart olmuş galiba
-
21 Ağustos 2023, 11:01
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
evet bu kaza motor hayatımı bitirdi malesef bide bi korku geldi sanki scootera binip düşsem gene aynı süreçleri yaşıcam gibi geliyor cesaret edemiyorum açıkcası
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah bir gün tamamen iyileşirsin de motor sürüp sürmemek senin seçimine kalır. Bu kadar büyük bir travmadan sonra korku olması normal hayatta kalma içgüdüsü sebebiyle. Tekrardan geçmiş olsun.
-
21 Ağustos 2023, 16:39
-
21 Ağustos 2023, 16:41
Super Moderator
Beto87 adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah bir gün tamamen iyileşirsin de motor sürüp sürmemek senin seçimine kalır. Bu kadar büyük bir travmadan sonra korku olması normal hayatta kalma içgüdüsü sebebiyle. Tekrardan geçmiş olsun.
eywallah hocam çok sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
stubborn adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun
eywallah hocam teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)