Site yöneticilerimizden Alper trafik kazası geçirmiştir.
Reklamlar
-
19 Nisan 2021, 12:56
Bir insanın başına gelebilecek en kötü en korktuğum durum kötürum kalmak o yatakta yatarken bunun düşüncesi bile insana yeter ölüm korkusu bunun yanında solda sıfır gerçekten iyi toplamışsınız inşallah eski sağlığınızada kavuşursunuz.
Reklamlar
-
19 Nisan 2021, 14:06
Burada mesajını görmek ve iyileşiyor olmanız sevindirdi. Tekrarı yaşanmasın dilerim, geçmiş olsun.
-
19 Nisan 2021, 14:19
Tekrar geçmiş olsun, sonunda eski halinize kavuşursunuz inşallah.
-
19 Nisan 2021, 14:26
Alper_tim adlı üyeden alıntı
cümleten merhabalar arkadaşlar
öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
şimdiki durumuma gelince fizik tedavi geçen hafta bitti ufak ufak yürüyebiliyorum zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
ilk zamanlar ayağımın kesilme tehlikesi vardı şükür onuda atlattık 3 ay hastanede yattım çok zor zamanlardı
kazada herşeyim olmasına rağmen sadece botum yoktu ve bütün ağır darbeyi ayağımdan aldım çünkü parçalandı şimdilik 7 ameliyat geçirdim muhtemelen 1-2 sene içinde bir ameliyat olma durumum daha var
sizlere tavsiyem full ekipmanınız olsun yola öyle çıkın
tekerinize taş değmesin buralarda olacağım inşallah
Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda normal hayatınıza dönersiniz.
-
19 Nisan 2021, 14:56
şimdiki durumuma gelince fizik tedavi geçen hafta bitti ufak ufak yürüyebiliyorum zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
ilk zamanlar ayağımın kesilme tehlikesi vardı şükür onuda atlattık 3 ay hastanede yattım çok zor zamanlardı
kazada herşeyim olmasına rağmen sadece botum yoktu ve bütün ağır darbeyi ayağımdan aldım çünkü parçalandı şimdilik 7 ameliyat geçirdim muhtemelen 1-2 sene içinde bir ameliyat olma durumum daha var
çok geçmiş olsun inşallah eski sağlığınıza kavuşursunuz
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
19 Nisan 2021, 15:06
Geçmiş olsun, Rabbim en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun.
-
19 Nisan 2021, 15:16
Buyuk gecmis olsun, insallah sagliginiza kavusursunuz.
-
19 Nisan 2021, 19:13
geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
-
19 Nisan 2021, 21:37
Sevgili dostum. Kendi klavyenden çıkan yaziyi görmek inan büyük sevinç verdi bana..
Rabbım en kısa zamanda eskisi gibi sapasağlam olarak bir araya gelmeyi nasip etsin.
Senin için yapabileceğimiz bisey varsa elimizden geldiğince hazırız,unutma...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
21 Nisan 2021, 02:14
Alper çok geçmiş olsun. İyileşiyor olduğunu öğrenmek çok sevindirici. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. En zor günleri atlattığını öğrenmek ne güzel.
-
21 Nisan 2021, 04:19
Mersin İl Temsilcisi
Büyük geçmiş olsun Alper kardeşim..
bu haberi nasıl kaçırmışım da, haberim olmamış.
kaza-ameliyat-yürüme sürecini çook iyi bilirim. hiç bitmeyecekmiş gibi gelir. ama emin ol bir gün hepsi bitecek... mümkün mertebe fizik tedaviyi ve masajı bırakma. kişisel bir minik cihaz alıp günde belli periyodlarla kullan. sadece kırık bölge için değil, yata yata tüm vücut yıpranıyor. havalar da ısınıyor, ilk fırsatta kumsala çık bol bol. ve yüzebildiğin kadar yüz. emin ol süreci yarı yarıya indiriyor. kendimden biliyorum..
Elimizden gelen bir şey olursa, şahsi ve MT olarak hep yanındayız..
sık sık haberlerini bekliyoruz..
tekrarını yaşamaman dileğiyle...
-
17 Haziran 2021, 15:36
Alper'im konudan yeni haberim oldu, çok büyük geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın.
-
08 Kasım 2021, 21:35
-
12 Nisan 2022, 23:28
Alper son durumun nedir ....herşey yolundamı...sevgiler selamlar...
-
13 Nisan 2022, 02:27
-
13 Nisan 2022, 03:55
mete_han adlı üyeden alıntı
Alper son durumun nedir ....herşey yolundamı...sevgiler selamlar...
iyi çok şükür, ufak tefek aksamaları var, ama her geçen gün daha iyi olacak inşallah.
-
13 Nisan 2022, 08:11
-
13 Nisan 2022, 09:12
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. inşallah kısa sürede ayağa kalkar.
-
13 Nisan 2022, 09:31
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
-
13 Nisan 2022, 11:17
Büyük geçmiş olsun..Şimdiki durum nasıl ?.. Kötü bir şey yoktur işallah ?..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)