Geçmiş olsun acil şifalar,
Geçmiş olsun acil şifalar,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Yaklaşık 1 buçuk ay olmuş. Bir haber var mı? Umarım iyileşiyordur.
Merhaba,
Çok geçmiş olsun.
Çok Geçmiş olsun
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Acil sifalar diliyorum.Umarım bir an önce ayağa kalkar.
Geçmiş olsun. Son durumu nedir? Bilenler gelişmeleri yazabilir mi?
Epeydir Alper'i ziyaret etmek istiyordum.
Ama şu salgın günlerinde olurmu olur bende birşey olurda, hasta adama bulaştırırım korkusuyla, ne Alperi, nede aynı hastanede kalp ameliyatı olan çocukluk arkadaşımı ziyaret etmiştim.
10 gün önce aynı hastanenin acil servisinde validemin 22 tansiyonu nedeniyle bir gece kalıp, ardından hiçbir belirti olmamasına rağmen önlem olarak bir hafta minimum temas, üstünede cumartesi covid19 testi yaptırıp pazar günü negatif çıkınca, bugün ziyarete gidebilirim dedim.
Alperi düşündüğümden daha iyi gördüm.
Sizlere mesajı olup olmadığını sorduğumda söyledikleri şuydu...
"
Ekipmanınızı tam olarak giyinin.
Bildiğiniz bir yol bile olsa, her an herhangi bir yerlerden beklemediğiniz bir şeyler çıkabileceğini göz önünde bulundurun.
Herkese çok selamlar
"
İş arkadaşlarına not :
Sizleri düşündüğünü, yokluğunda üzerinize ekstra yük bindiği için üzüldüğünü bilmenizi isterim...
Geçmiş olsun umarım en kısa surede iyılesır, video kaydı var mı kazalrda son derece onemlı kayıtlar
Sevgili Alper ile telefonda birkaç kez görüştüm. Şükür durumu iyiye gidiyor evde şu an. Allahtan acil şifalar diliyorum.
Büyük geçmiş olsun. İnşallah profilinde yazan sözde ki gibi şeytanla olan bu kumarı daima o kazanır. Dualarımız sizinle.
cümleten merhabalar arkadaşlar
öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
şimdiki durumuma gelince fizik tedavi geçen hafta bitti ufak ufak yürüyebiliyorum zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
ilk zamanlar ayağımın kesilme tehlikesi vardı şükür onuda atlattık 3 ay hastanede yattım çok zor zamanlardı
kazada herşeyim olmasına rağmen sadece botum yoktu ve bütün ağır darbeyi ayağımdan aldım çünkü parçalandı şimdilik 7 ameliyat geçirdim muhtemelen 1-2 sene içinde bir ameliyat olma durumum daha var
sizlere tavsiyem full ekipmanınız olsun yola öyle çıkın
tekerinize taş değmesin buralarda olacağım inşallah
Bununla atlatmış ol Alper.
Allah bir daha göstermesin.
Tekrar büyük geçmiş olsun.
Alper geçmiş olsun.
Daha iyi olmana sevindim.
Geçmiş olsun. İyileşiyor olmanıza sevindim.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
@Alper_tim
Geçmiş olsun. Yaralarınızın iyileşiyor olması sevindirici. Çıkarılacak ders haricinde herşeyi unutup, keyifle ikiteker kullanacağınız günlerin yakın olmasını dilerim.
Uzuv kaybı olmaması sevindirici. İnşallah planlanan ameliyat ta yolunda gider ve eski sağlığınıza kavuşursunuz. Geçmiş olsun tekrar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)