çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bakırköydeyim eğer bir şey lazım olursa haberim olması yeter. Ne olursa.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Çok geçmiş olsun. Ekipmanları ben de merak ettim. Gelişmelerden haberdar olmak isteriz.
avrupa yakası sahil yolunda zeytinburnu civarında kazı çalışması var,dümdüz giden yolu bir anda keskin bir biçimde viraja verip sonra devam ediyor,duyduğum kadarıyla kaza burada olmuş. Uyarı tabelaları - kazanın olduğu vakitteki görüş mesafesini bilmiyorum. Oldukça keskin bir dönüş verilmiş hergün gidilen yola.
Görüş koşullarını bilmediğim için tutarsız tahmin yürütmek istemiyorum ancak yol konsantresi bozulması düşükte olsa bir ihtimal.
Aynı yolda arabayla giderken ilk karşılaştığımda telefonla uğraşıyorudum,son anda görüp sert kırdım direksiyonu. Alper ile tanışıklığım yok ancak çok eski ve tecrübeli bir sürücü olması yol çalışmasındaki olası tedbirsizlik ihtimalini güçlendiriyor.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Özellikle konuyu takip eden genç ve tecrübesiz arkadaşlar için söylüyorum : hergün kullandığımız yol dahi olsa yoldan dikkatimizi asla ayırmamamız lazım,yeni bir kazı-tedbirsiz bir çalışma her an her yolda olabilir ve buna hazırlıklı olmalıyız.
Kan ihtiyacı vardır.
http://www.motosiklet.net/forum/acil...ml#post4578848
Çok geçmiş olsun.
Kaburga kırığı ve kalça kırığı genelde ameliyat gerektirmez.
Kalça kırığının kötü yanı 6 hafta gibi bir süre yatak istirahati gerektirir.
Ayak bileği parçalı kemik kırıklarının düzelmesi biraz daha meşakkatli olacaktır.
Tekrardan Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Büyük geçmiş olsun, Allah tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşallah. Acil şifalar diliyorum.
çok geçmiş olsun ...
Haber var mı ağalar?
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Sorun genel bir anlayış sorunu aslında. Gerizekalı bir sürü insanla bir arada yaşıyoruz. İşim gereği de şahit oluyorum bizim elemanlar da benzer salaklıklar yapıyor. Bir çalışma esnasında yolun nasıl kapatılacağı, nasıl yön verileceği, hangi tabelaların kullanılacağı vs. hepsi belli ve bütün altyapı kurumlarında bunun bilgisi var. Ama uygulama nasıl derseniz Allah'a emanet derim. İşçiler kamyon-kamyonetten tabelaları indirip rastgele sağa sola diziyorlar ben çalışma yerine yaklaşılırken önce 50km sonra 40km sonra 60km tabelalarını peş peşe veya yan yana gördüğümü bilirim akıl fikir yok kimsede, bununla ilgilenen bu kadar basit şeyleri düşünen saha elemanları da yok. Haliyle Sola-Sağa yol vericez, şerit kapatıp karşı şeride yol vericez diye düşünürken oradaki yoğunluğu akışı gelen geçen araçların yaklaşık olarak büyüklüğünü yapacağı manevrayı düşünen de yok. TEMde Mahmutbet-Silivri arasında 2 aydır çalışma var adam yolu karşı şeride veriyor ve çalışma yapıyor geceleri. iyi güzel tek şeritten tın tın tın gidiyorsun ve bir süre sonra kendi şeridine geçiyorsun ama her iki geçişte rastgele asfalt atılmış refüjde açılan geçiş bölgesine yer yer 1-2 parmak kalınlığında. 4 tekerli araçlar için sorun değil az bir sarsıntı ile geçebiliyor. Peki motosikletli adam ne yapacak? 30-40 km hızla giderken yola paralel 1-2 parmak kalınlığındaki o farkı nasıl tolere edecek? motoru devirmeden veya kontrolü kaybetmeden nasıl atlatacak bunu? şeridin en soluna veya en sağına geçip biraz daha dik bir açı yapacaksın bunun için yavaşlayacaksın arkadan gelen geri zekalının da o esnada sağına soluna girmemesi için dua edeceksin. Aslında çok basit sorunlar bunlar ama baştan savma iş yapan, empatiden ve neyi niçin yaptığını düşünmekten yoksun denyolar yüzünden çok saçma nedenlerdeninsanlar yaralanıyor sakatlanıyor veya ölüyor... GEÇMİŞ OLSUN ALPER BEY....en kısa sürede şifa bulman dileğiyle.
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
Çok geçmiş olsun,tez elden eskisinden sağlam olarak kalkmasını dilerim...
Çok geçmiş olsun;acil şifalar dilerim
geçmiş olsun.
şifalar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)