Stephen Hawking Hakkı Rahmetine Kavuşmuştur..
Reklamlar
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
Jimicim stephen hawking'in sözleri çarpıtıldı. http://time.com/5199149/stephen-hawk...h-god-atheist/
adamın yatatıcı,cennet,cehenneme inanması söz konusu değil.
mccxcix adlı üyeden alıntı
çünkü dinimiz ve inancımız gereği (siz kabul etseniz de etmeseniz de), yani ben Müslümanım diyen bir kişi için geçerli olmak üzere "Onlara ister bağışlanma dile, ister dileme farketmez. Onlara yetmiş defa bağışlanma dilesen de Allah onları asla bağışlamayacaktır. Bu, onların Allah'ı ve Rasulünü inkâr etmesinden ötürüdür.
vaybe çocuk felci aşısını bul 100 binlerce cocugu kurtar ama müslüman değilsin diye cehenneme git,
veba,çiçek aşılarını bul,veya Tesla gibi bir bilim adamı olup insanlığa hizmet et yine zerre önemi yok.Müslüman değilsin çünkü.
Kim gidecek cennete ? Anası babası müslüman diye şans eseri müslüman olanlar gidecek.
Kimseye zerre faydan yok hatta zarar ziyansın ama hiç önemli değilll müslümansın lan,daha doğarken lotuyu tutturmuşsun.
Hastalıklı zihniyet ama kime neyi anlatacaksın canına yandığımın ülkesinde!
Reklamlar
-
bu konuda ilk ben yorum yapmıştım sonra bir veya iki yorum daha yaptım silmişler. Vay be demek kendi düşüncelerine göre bazılarını silip ayar veriyorlar. Demek kendi düşünce eleklerinden süzgeçlerinden geçiriyorlar. Yorumum da hakaret yok kötü söz yok ama adminin düşünce yapısına uymuyor. Sorsan düşünce ve ifade özgürlüğünden burnundan kıl aldırmaz.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
bu konuda ilk ben yorum yapmıştım sonra bir veya iki yorum daha yaptım silmişler. Vay be demek kendi düşüncelerine göre bazılarını silip ayar veriyorlar. Demek kendi düşünce eleklerinden süzgeçlerinden geçiriyorlar. Yorumum da hakaret yok kötü söz yok ama adminin düşünce yapısına uymuyor. Sorsan düşünce ve ifade özgürlüğünden burnundan kıl aldırmaz.
oyle tabi ,burda işid militanı gibi davransan bişey yapmazlar ama biraz muhalif takıl hemen sansür.
şimdi bu mesajları da silecekler.
-
tony iommi adlı üyeden alıntı
oyle tabi ,burda işid militanı gibi davransan bişey yapmazlar ama biraz muhalif takıl hemen sansür.
şimdi bu mesajları da silecekler.
işid değilde makbul standart campusWep gibi me geldi.
-
03 Aralık 2023, 02:02
-
03 Aralık 2023, 12:37
Müslüman olmayan birisi ölünce "Hakkın rahmetine kavuşmuştur" denmez, eğer inandığınız din islamsa. Vefat etmiştir. Gerisini bilemeyiz.
-
03 Aralık 2023, 13:00
Müslüman olanın öldüğünde rahmete kavuştuğu da bilinmez, müslümana da hakkın rahmetine kavuştu denmez. Gaybdan haber vermeye girer.
-
03 Aralık 2023, 13:09
killingroad adlı üyeden alıntı
Müslüman olanın öldüğünde rahmete kavuştuğu da bilinmez, müslümana da hakkın rahmetine kavuştu denmez. Gaybdan haber vermeye girer.
Millet o kadar sakat yorumlar yapıyor ki? Herkesin dini kendine; herkes kendi içinde yaşasın bu mereti, başkalarına ögretmeye tebliğ etmeye çalışmasın.
-
03 Aralık 2023, 13:27
Cyan adlı üyeden alıntı
Millet o kadar sakat yorumlar yapıyor ki? Herkesin dini kendine; herkes kendi içinde yaşasın bu mereti, başkalarına ögretmeye tebliğ etmeye çalışmasın.
İşin dahada büyük kısmı kendi bilmediği halde millete ahkam kesmesi.
-
03 Aralık 2023, 13:59
Cyan adlı üyeden alıntı
Kedim öldüğünde "başın sağolsun" diyen arkadaşımı "uyarıp"... "geçmiş olsun de" diyen de çıkmıştı..
-
03 Aralık 2023, 17:48
Cyan adlı üyeden alıntı
Türk Dil Kurumu:
"Meret":
KABA
(sıfat)
1.
can sıkan, hoşlanılmayan şeyler ya da kimseler için sövgü sözü olarak kullanılır.
"Meret makine, işlemiyor"
2.
kötü, uğursuz.
-
03 Aralık 2023, 17:49
Müslüman olmayan biri öldüğünde "Allah rahmet eylesin" denmediğini ben de duymuştum ama kaynak Kitap mı hadis mi mezhep mi kültür mü hatırlamıyorum. Ben sevdiğim ya da kendi kıstaslarıma göre iyi biri öldüğünde Müslüman olmasa bile "Allah rahmet eylesin" derim, bunu dediğimde de Din'den çıkacağımı düşünmem. Lakin öyle hırtlar var ki öldüklerinde sırf hakkımı helal etmemek için ya da merhum için "iyi bilirdik" dememek için camide onun cenaze namazına katılmam. Hoca "merhumu nasıl bilirdiniz?" diye sorduğunda o ortamda da "itin tekiydi, geberdi iyi oldu" da denmeyeceği için en iyisi katılmamak.
-
03 Aralık 2023, 17:52
Battuta adlı üyeden alıntı
Türk Dil Kurumu:
"Meret":
KABA
(sıfat)
1.
can sıkan, hoşlanılmayan şeyler ya da kimseler için sövgü sözü olarak kullanılır.
"Meret makine, işlemiyor"
2.
kötü, uğursuz.
Ben konuşmayacağım bu abla konuşsun güzel anlatmış, algılayın lütfen bu gerçeği:
https://www.youtube.com/watch?v=oYq5a37-ZFE
Ablanın çıkış kürtaj tartışmalarıyla ilgili, onun yerine kitabınızın bahsettiği herhangi başka bir şeyi koyabilirsiniz, sonuçta beni alakadar etmiyor. Size sorulmadıysa din böyle söylüyor, dolayısıyla böyle böyle yapmanız lazım gibi bir akıl ögretmeye girmeniz yanlış, bu yanlışı lütfen farkedin.
-
03 Aralık 2023, 18:15
-
05 Aralık 2023, 11:37
ışıklar içinde yatsın bilim dünyası ve insanlık adına büyük kayıp
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)