Yol yakinken birakin... Turkiyede motor kullanilmazzz...
Yol yakinken birakin... Turkiyede motor kullanilmazzz...
çok samimi olmasamda eski arkadaşımdı her fuarda arif burdamı diye sağda solda arardım bulursam oturur bir sohbet ederdik çok üzüldüm Allah rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabırlar dilerim..
Allah rahmet eylesin. Ne cenabet bir yıl oldu bu 2017 bir türlü bitmedi
Kaza kavşakta olmuş gördüğüm kadarıyla ve motor ikiye bölünmüş acaba çok mu hızlıydı kavşakta
Allah rahmet eylesin, çok üzücü gerçekten.
Mekanı cennet olsun Arif abi.
Çok üzüldüm ve acayip tırstım arkadaş. Allah rahmet eylesin. Bu işler yaş tecrübe ustalık vs dinlemiyor. Arif ile aynı yaştayız. Şöyle böyle hafif bir selam sabahımız vardı. Bizden kat kat kalite motorcuydu. Bu sonuca varması çok acayip. Allah kalanlara sabır versin ne diyim. Elbet biz yine binmeye devam edeceğiz. Zaten başka da çaremiz yok. Bizimki ekmek dalgası. İstanbul'da 365 gün kar yağmur çekiyoruz ama yaş ilerleyince eski gözlerim ve reflekslerim kalmadı. Zaten ufak ufak kıllanıyordum. Barkın'dan sonra bu haber iyice demoralize etti beni. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık...
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Rahmetliyle alandaki işyerinde tanışmış sohbet etmiştim.
Ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.
allah rahmet eglesın topragı bol mekanı cennet olsun aıesınede sabırlar versın
59 yaşında halen yarış motosikletine binip ,arkandakine artislik olsun diye gazlarsan sonun böyle olur işte. Zerre üzülmedim.
Çok üzüldüm. Allah'tan rahmet diliyorum ikisine de.
Allah rahmet eylesin. Açıkçası arkasındaki gencecik insana daha çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. Hiçbir suçunun olmadığı bir kazada hayatını kaybetti.
Mekanı cennet olsun bir usta daha aramızdan ayrıldı öncelikle ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum en çok da toprak için üzüldüm Allah sabırlar versin
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Şok oldum resmen, Çok üzücü bir haber. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Camiamızın başı sağolsun.
Yakınlarına sabır diliyorum.
Allah ailelerine sabır versin. Allah rahmet etsin.
Yazık olmuş, Allah rahmet eylesin ikisine de. Herkesi teker teker kaybediyoruz. Kiminde biz haklıyız, kiminde haksız... Sonuç olarak ölüyoruz ya da ölümden dönüyoruz.
Cesetlerin olay yerindeki görüntüsü var elimde. Gaz kolunu kontrol etmede zorlanan arkadaşlarım varsa özel mesaj atabilirler, yardımcı olmak isterim.
Çok üzücü , şok edici bir haber... 2017 çok şey aldı götürdü bizden...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)