Denizlide motosiklet kazası
Reklamlar
-
Forumumuzun üyelerinden, denizli mt grubundan iduzen kullanıcı adlı Ibrahim düzen abimizi bugün trafik kazasında kaybettik.
Çok sevdiğim bir abimdi Allah rahmet eylesin. On numara bir insandı yazacak bir şey bulamıyorum. Allah mekanını da kabrini de cennet eylesin. Umarım katilin bulunacak abim :-(
https://m.facebook.com/story.php?sto...2&id=623531691
http://www.mericulukus.com/HaberDetay.aspx?ID=20333
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin :(
kalanlara sabir diliyorum.
istanbulda barkin, orada ibrahim abi.. ooff icim daraldi
-
-
-
Inanamıyorum....... :((
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------
Nasil sok oldum.. iyi insandi!!! Umarim katili bulunur . Nasil olur inanamadim..
-
Mekanı cennet olsun.
Nur içinde yatsın.
-
Başımız sağolsun... Allah rahmetli eylesin
-
Super Moderator
mekanı cennet olsun Allah ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin
-
ALLAH rahmet eylesin ... Bugün ikinci üzücü haber oldu ...
-
25 Temmuz 2017, 12:05
-
25 Temmuz 2017, 12:08
3 şeritli yolda ilginç bir kaza.
Kendisiyle bi kaç kere muhabbet etmişliğimiz vardı.
Mtden ötürü uzun uzunda konuştuk hatta.
Öyle apaçi tabir ettiğimiz basayım kaçayım diyen bi arkadaş izlenimi vermedi asla bende.
Ben başka bi kasıt ararım burda. Sığır bir araç sürücüsü, patlayan teker, yola fırlayan hayvan vs.
Umarım kamera görüntüsü vardır da ortada bi suçlu varsa cezasını çeker.
Allah rahmet eylesin.
-
25 Temmuz 2017, 12:32
-
25 Temmuz 2017, 12:46
Allah rahmet eylesin. Bugün kötü haberler üst üste geliyor
-
25 Temmuz 2017, 13:05
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin.
-
25 Temmuz 2017, 13:17
mrt20 adlı üyeden alıntı
3 şeritli yolda ilginç bir kaza.
Kendisiyle bi kaç kere muhabbet etmişliğimiz vardı.
Mtden ötürü uzun uzunda konuştuk hatta.
Öyle apaçi tabir ettiğimiz basayım kaçayım diyen bi arkadaş izlenimi vermedi asla bende.
Ben başka bi kasıt ararım burda. Sığır bir araç sürücüsü, patlayan teker, yola fırlayan hayvan vs.
Umarım kamera görüntüsü vardır da ortada bi suçlu varsa cezasını çeker.
Allah rahmet eylesin.
Gayet bilincli bir motosiklet kullanicisi idi . Mt denizli hadi bulusalim dedigimizde tanismistik.. Topragi bol olsun.. cok erken cok... cok üzüldüm...
Allah ailesine sabir versin... cenazesine keske katilabilseydim...
-
25 Temmuz 2017, 13:25
oluroyle adlı üyeden alıntı
Gayet bilincli bir motosiklet kullanicisi idi . Mt denizli hadi bulusalim dedigimizde tanismistik.. Topragi bol olsun.. cok erken cok... cok üzüldüm...
Allah ailesine sabir versin... cenazesine keske katilabilseydim...
Zaten bende de o izlenimi verdi. Arkadaşım resmi gönderince şok oldum.
Baktım beyaz mt3. Bildiğim kadarıyla sadece kendisinde vardı o motor.
Bazen çamlıkta denk gelir selamlaşırdık.
Allah rahmet eylesin. Böyle vedalar çok acı..
-
25 Temmuz 2017, 14:03
Allah rahmet eylesin. Ah kural tanımaz tekerler
-
25 Temmuz 2017, 14:48
Motorum yokken konuşmuştuk yüz yüze tanışma imkanımız olmadı ben motoru denizliye getiremeden nasıl olur şok oldum yazamıyorum şuan Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
-
26 Temmuz 2017, 12:30
Denizli İl Temsilcisi
Sevgili arkadaşlarım denizli mt üyesi arkadaşımız ibrahim düzen arkadaşımız 24.07.2017 tarihinde 18:10 sularında denizli askeri yoldan seyir halinde giderken arkadan gelen 2 aracın bir biri ile girmiş oldukları makas denilen illet yüzünden kaybettik.Biraz o anı anlatmak istiyorum evden çıkıp o yoldan aşağı inerken telefon geldi çantamı evde unutmuştum hemen aşağıdan u çekip geri döndüm evden çantamı aldım tekrar geri dönerken bir baktım bir motor yol kenarında refüj üstünde bakıyorum motor bizim ibrahimin motoru hemen sağa çektim baktım üstünde ip ince şeffaf bir şey üstüne bağlı cihaz dedim heralde adam sıcaktan kötü olmasın diye yaptılar , polis sordu sen kimsin dedim yakın arakdaşıyım demez olaydım başın sağolsun diyince yıkıldım . Savcı geldi polis tutanağı yazıyor direksiyon hekimeyetini kaybettiği için gibi bir rapor yazıldı ama diyorum ki bakın ışıklardan kalkan 200 metre mesafede 3 şerit gidiş 3 şerit geliş bir yolda direksiyon hakimeytini kaybetcek bir kişi değil bu adam . Direksiyon hakimeyini kaybetse direksiyon çırpar o bir yana fırlar motor bir yana ikisi aynı çizgi üstünde 10 metre mesafede tabi bizi dineleyen yok .İlk etapta ambulans gelene kadar hiç bir görgü tanığı yok vs yok sonra sonra araya araya bazı şeyleri bulmaya başladık fakat durum zor . Dün akşam dedim ki araç kameram ile o yolu o dakikalarda geçtim belki birşey vardır . Araç kameramda olay olmadan önceki 30 sn süreç mevcut ibrahim kayıtlarda var ve o ışıktaki araçlar .İnsan üzülüyor şans ve kötü kaderin bir araya gelmesi üzücü .O artık aramızda yok ama yapılcak en son çare bir karınca gibi her kanıtı toplayabilmek biz buna başladık arkadaşımızın kanı sahipsiz kalmıcak .
https://www.yuzhaber.com.tr/denizli-...si-h41609.html
https://akishaber.com.tr/askeri-yold...asi-69622.html
-
26 Temmuz 2017, 12:37
:((
allah rahmet eğlesin. barkın abiyle muhabbetin dibine vururlar inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)