haklı olmak maalesef sizi hayatta tutmuyor.şahsi fikrim bazı konularda özellıkle trafıkte haklıda olsam sabır ya allah deyip es geçiyorum.yoksa ya katıl olurum yada mezarlıga giderim.allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin.
haklı olmak maalesef sizi hayatta tutmuyor.şahsi fikrim bazı konularda özellıkle trafıkte haklıda olsam sabır ya allah deyip es geçiyorum.yoksa ya katıl olurum yada mezarlıga giderim.allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin.
Açıkcası toplumda tanı koyulmamış ruh hastaları çok.. Ben bu psikopatların da öyle olduğunu düşünüyorum.. Malesef toplumun geldiği nokta bu.. İyileştirmek bir yere daha da körükleniyor şiddet.. Kendinize çocuklarınıza dikkat edin.. Etrafta gider yapmayı marifet sanan ciğersiz insan dolu... Başınız sağolsun.. Umarım hak ettikleri cezayı alırlar...
Dostlar sağolsun arkadaşlar.
Madde böyle birşey işte.
Aksarayda madde kullanan gençler içlerinden iki kişiyi öldürmüş gömmüş. 2 kişi kayıp diye aylarca arandı. Sonra gitmişler cesedi parçalayıp bi daha gömmüşler. Çoban köpekleri bi süre sonra bulmuş. Sonra tahkikat filan derken yakaladılar 4 kişiyi. O dönem lisedeydim ve o 4 kişiden biri okuldan arkadaşımdı. Böyle bir cani aylarca aramızda yaşamış. 49 sene yedi. Normalde bir insanın asla yapmayacağı şeyler. Hayvanı bile eti için kesince üzülüyorum. Uyuşturucu böyle bi pislik. 6 kişiyi yaktı bu olayda.
Bence bu kişilerde çok ceza alır. Çok ceza alması ateşi söndürmez tabi. Allah ailesine ve geride kalanlara sabır versin çok zor bi durum. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
ilk mesajı okuyunca troll sanmıştım ama gerçekmiş. allah belalarını versin. bu adamlara her türlü işkence mübahtır.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Idam gelirde bu tipleri sallandirirlar insaallah.
Uyuşturucu kullanımı hızla artıyor. En önemli sebebi alkollü içkiler ve mekanlar üzerindeki ağır baskı. Bu yüzden uyuşturucu temini daha ucuz ve erişimi daha kolay hale geldi, testi falan da yok ki yolda çevirip bakasınız ? Bu şekilde eğilimi olan insanlar 2 bira veya şarap alıp parklarda sızar kalırdı eskiden, en fazla biraz gürültü yapar, o zaman da mahalleliden dayağı yer otururdu. Şimdi 5 liraya hapı alan sokağa dökülüyor, tut tutabilirsen. Fena !
Ulan kokoreçten nefret ederim şimdi tekrar bi kat daha nefret ettim artık insan bağırsağımı kullanıyorlar diye düşünmüyor değilim. Başın sağolsun içler acısı olay. Motora binip kaçma imkanları da olmamış demekki
İdam gelirse "o tipleri " sallandırmazlar , emin ol kardeşim .Ne dilediğinize dikkat edin biraz , sonra başka şahıslar bunun "normal" olduğunu düşünür ve işler çıgrından çıkar.
Korkunç bir olay. İdam filan hikaye.
Bu tür durumlar için son 2 senedir çantamda tabanca taşıyorum. Kendim kavga edebilen ve çabuk sinirlenen birisi değilim. herhangi bir kavga anında karşıda bıçak varsa yapabileceğim birşey yok.
Bireysel silahlanma şart. En kötüsünden ruhsatlı Türk menşei bir tabanca alabilirsiniz 2000-2500tlye.
memleket it çakal kaynıyor, başınız sağolsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)