Motosiklet eğitmeni Emre ercins temde feci kaza.
-
Tanıyanınız varmı bilmiyorum, bende tanımıyorum kendisini. Haberlerde gördüm çok üzüldüm, çok etkilendim. Eğitmenmiş.
Sanki çok yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm.
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. İkiz babası olucakmış çok üzüldüm. :(:(
Reklamlar
-
Yillar once egitim almistim kendisinden. Hala fren mesafesiyle hiz iliskisini anlatisi geliyor gozumun onune. Cok bilincli bir surucuydu.
Cok uzuldum, motor kullanmayi azalttikca azaltiyorum artik sehirde. Cok kotu cok.
-
Allah rahmet eylesin.
Bu akşam haberlerinde de bir motosikletli arkadaşımız da ,sapağı kaçırdığını fark eden bir caninin en sol şeritten en sağa direksiyon kırmasıyla vefat etmiş.
Mekanları cennet olsun
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin.
Bu akşam haberlerinde de bir motosikletli arkadaşımız da ,sapağı kaçırdığını fark eden bir caninin en sol şeritten en sağa direksiyon kırmasıyla vefat etmiş.
Mekanları cennet olsun
Aynı kişiden bahsediyoruz.
Üzücü hemde çok.
-
Yani çok kötü bi durum
Hadi apache ler dikkat etmiyor falan da
Pırlanta gibi adamlar da ölüyor be kardeşim
Dangalaklar yüzünden 2 doğmamış çocuk yetim kaldı
-
Mersin İl Temsilcisi
ne demeli şimdi...
her yorum, boşluğa bırakılmış mektup gibi..
kafamda deli sorlar ve kocamaaan küfürler!
-
Allah rahmet etsin. Ailesine sabır versin. O bebeciklerin kaderi böyle olacakmış.
-
Allah rahmet eylesin,yavruların bahtını bundan sonra bari açık eylesin rabbim...
-
Türkiyedeki trafik öküzleri olduğu sürece bu ülkeden bir cacık olmaz. Neymiş efendim motosiklet 2 tekerlekmiş yol hakkı yokmuş s. oradan. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. O trafik magandasınında cezai işlem haberlerini duymak istiyorum.
-
Aklı başında bir adam daha bir cahile kurban gitti. Allah rahmet eylesin. Olayı canlı görsem çarpan adamı elimden zor alırlar.
-
-
Allah rahmet eylesin , bildiğin cinayet
-
o araç sürücüsünün hakkı ölüm. bak net söylüyorum idam falanda değil, bağırta bağırta işkenceyle ölüm. şerefsiz köpek.
-
Allah c.c. rahmet eylesin cok uzuldum.benim de 1.5 yasinda kizim var.ailesi icin cok uzucu bi durum..cocuklar baba sevgisinden mahrum kalacaklar.Allah ailesine sabir versin.
ben araba kullanirken sirf sapagi kacirdim diye bi cok kez kilometrelerce sonra geri dondum.birak sapagi kacir abi canindan kiymetlimi bir tirin altinda da kalabilrsin.bu bilinc malesef yok.sapagi kacirdim diye ani hareket etmek.4 luleri yakip geri geri gelmek.bunlar cok tehlikeli hareketler.
2.koprunun son cikisini kacirip bir iki kez kopruyu donup geri gelmisligim var biraz bilinc ya bi hayata mal oldu yazik.
-
Allah rahmet eylesin.
Bu sabahta bu üzücü haber ile yine moralimiz bozuldu.
-
Çok merak ediyorum bu adama ceza verecekler mi?
Bir kezde suçlu cezasını ödesin ne olur ya.
Nedense hiç unutamıyorum günlerce takip ettim o davayı,
Ortaköy opete ani giriş yapan bir bmw'li
Öbür şeritten gelen motorcuyu öldürdü tamamı ile hatalı,artçı kız ise yoğun bakıma alındı heryeri kırılmıştı,
Ne oldu serbest bıraktılar.
-
Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin ve Allah tüm motosiklet sürücülerini korusun. Araba ehliyeti vermeden önce herkese 1 yıl trafikte motosiklet sürmek zorunlu hale gelsin ve bu şekilde kazaya sebep olan şahsın ehliyeti ömür boyu iptal edilsin cezaların ağırlaşması lazım bizim halkımız başka dilden anlamaz radara 50bin tl ceza koysunlar ve anında trafikten men versinler araç ve sürücü dahil parayı ödemeden de men kalkmıyor desinler bak bakalım kaç kişi radara girebiliyor kelle koltukta yaşamaktan yorulduk artık
-
Bir diğer katil de bariyerler...
-
Haberleri okudum,
Bir araç sürücüsü çarptı diyor,
Adamın ismini söylemiyor plaka bilgisinede yer verilmemiş,genelde yazar,
Vurup kaçtı mı acaba ? Bilgisi olan var mı.
-
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabirlar versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)