Bugün yaşadığı karavanda hayata gözlerini yummuş. Çok uzgunum hepimizin başı sagolsun.
Bugün yaşadığı karavanda hayata gözlerini yummuş. Çok uzgunum hepimizin başı sagolsun.
Allah rahmet etsin. mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.. Tanımıyordum, şimdi biraz araştırıp okudum, hayran kaldım abimize. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. İzmir'e doğumgününe gitmeyi düşünmüştüm.Tanışamadık kendisiyle.Tam bi 'motorcu' diye biliyorum..
Yüzyüze tanışmasakda sosyal medyadan arkadaştık, çok sevilen iyi bir gezgindi, mekanı cennet olsun, tüm camiaya başsağlığı diliyorum..
Eski tanıdığım abilerimizden di mekanı cennet olsun iyi bir abimizdi
allah rahmet eylesin çok iyi hoş sohpet bir abimizdi . mekanı cennet olsun . cenaze hakkında bilgisi olan varmı ?
Allah Rahmet eylesin (yazıyı açarken inşallah pisi pisine bir kaza değildir diye açtım) , doğum var ise ölümde var önemli olan hayatımızı nasıl geçirdiğimiz.
Yakınlarının başı sağolsun.
toprağı bol olsun.
gerçek bir underground efsane idi.
sanırım hep de öyle kalacak.
Ah Ümmet abi.
Camianın çok sevdiği, unutulmayacak bir abisini kaybettik çok üzgünüm.
Hepimizin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun.
MT'de onun için açılan "küçük motoruyla TÜRKİYE'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN" başlığından sonra herkes onu tanıtıdı, çok sevdi defelarca Türkiye turu yaptı, gezilerini paylaştı. Onu unutmayacağız.
Ümmet Perkitan
11 yılı aşan bir dostluğumuz .:(
Yaşama yenik başlayanlardandı, kendini yollara vurup motosiklet üzerinde gitmedik yer bırakmaması hayata tutunabilmesinin yöntemiydi.
Rüzgarla geldin geçtin
Mekanın cennet olsun.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .. her sene fuarlarımıza renk kattın gezmediğin bilmediğin il kalmadı neredeyse .. şimdide hayatının en uzun yolculuğuna çıktın .. yolun açık olsun ümmet abi ..
Allah Rahmet eylesin..
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
Kendisini şahsen tanımazdım ama ilk motosiklete başlayacağım zamanlarda gezi konularını çok okudum ve hep imrendim. Mekanı cennet olsun inşallah
Cenaze ile ilgili bilgiye ulaşamıyorum. Ulaşabilen olur da haber ederse sevinirim. Aslında vakit olsa da bir organizasyon yapıp kalabalık bir motosikletli grubu ile katılsak çok güzel yad etmiş oluruz Ümmet Abi'yi
Vay be. Bir kaç kez karşılaşmıştık kendisi ile. Kendine özgü bir insandı. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)