Mekanın cennet olsun abi seninle hiç tanışamadık buralarada eskisi kadar uğrayamıyorum ama çok üzüldüm bbrr barış ve sen zamansız üzdünüz be.....
Mekanın cennet olsun abi seninle hiç tanışamadık buralarada eskisi kadar uğrayamıyorum ama çok üzüldüm bbrr barış ve sen zamansız üzdünüz be.....
Tüm camianın abisi, tüm mt il gruplarına ait olan tek adam mekanın cennet olsun.
Allah rahmet etsin.Motor kazası diye kızgınlık endişe arası oldum ama neyseki normal bir ölüm . Her canlı ölümü tadacakır. Allah sonumuzu hayra çıkarsın . Bu abimizede rahmet etsin............ Bu arada bir hatırlatmada bulunmak istiyorum . Toprağı bol olsun diyen arkadaşlara .Toprağı bol olsun gayrimüslim ölülere denen bir sözdür. Müslüman ölü için kullanılmaz. Müslüman ölü için ancak ve ancak Allahtan rahmet dilenir.
Allah rahmet eylesin bu sabah haberi facebooktan öğrendim, içim burkuldu inşallah dedim motor kazası değildir.Festivallerde görüştüğüm nadide bir abimizdi küçük cclere uzun kilometre sığdırmayı başarmış ülke çapında tanınan bir insandı.
sevdiği şeyi bol bol yaparak yaşadı muhtemelen mutlu yummuştur gözlerini herkes gibi bana da ilham verdiği kesin huzurla uyusun..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Allah rahmet eylesin,kurduğum bi kısım hayalleri başaran insan.
Rabbül Alemin rahmet eylesin,mekani cennet olsun.
Ümmet abi'nin vefatı ile ülkemiz motosiklet camiası yeri doldurulamayacak bir efsanesini kaybetti. :(
Rahmetliyle tanışmıştım. Biz motosiklet hayalleri kurarken kendisi çinli skuterle TR turu yapıyordu. Toprağı bol olsun
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah..
Sever sayardım kendisini...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...nev-i şahsına münhasır biriydi...kendi hayat silsilesinden motorculara ilham veren bir kişiliğe evrilmiş bir abimiz...
Çok yakından tanıdığım, defalarca kez görüşme ve ağırlama fırsatı yakaladığım canım abim. Nurlar içinde yat. Mekanın cennet olsun abim...
toprağı bol olsun sevenlerin ve ailesinin başı saolsun.
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sevdiklerine sabır versin...
Bizim hayatımıza dokunmuşluğu var,değerli biri oldu hayatımızda.ALLAH rahmet eylesin.
Motosiklet camiasının belkide en büyük hastalığına tokat gibi bir cevabı vardı kendisinin...
Küçük cc ile hatta marka, model, karizma, fiyat fark etmeden her türlü uzun yolu birde belli bir yaşın üzerinde yaparak bence bu camiaya büyük bir ders de vererek ayrılmış oldu aramızdan.
İsmini bugüne kadar malesef aklımda tutamadığım, gezilerine kaldığım hayranlığı ve abimizin yapılan paylaşımlarını paylaşmadığım arkadaşım kalmamıştı. Üzüldüm.
Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun, Allah Ailesine ve sevdiklerine sabır versin.
Ümmet ağabeyi şahsen tanımıyorum, ama yıllardır tanıyor gibiyim, kendi bloğuma "örnek alınası işler" başlığı altında onu da eklemiştim, ileriye dönük emeklilik yıllarımda örnek alacağım insanlardan biriydi kendisi. Fotoğraflarından bile pozitif biri olduğunu belli eden bir abimizdi. Mekanı cennet olsun, yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Unutulmaması gereken anıt insanlardandır bana göre, MT onu unutturmamak için gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum.
(Söylemeden geçemiycem: Her başlık altında ille de birinin çıkıp insanların baş sağlığı dileme şeklini sorgulayıp, ulema kesilmesini ve öyle denmez böyle denir demesini de esefle kınıyorum. Daha fazlasını da yazardım ama burası yeri değil.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)