Ümmet Perkitan'ı kaybettik başımız sağolsun
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin yüzyüze tanışmasakta birçok arkadaş gibi bende forumda açılan konulardan tanıyordum kendisini mekanı cennet olsun...
Reklamlar
-
2-3 sene önce denk gelmiştik. Kimi kimsesi yoktu sanırım..
Allah rahmet eylesin..
-
allah rahmet eylesin bende gezilerini hayranlıkla okumuştum.
-
ALLAH rahmet eylesin sevdiğim bir kardeşimizdi mekanı cennet olsun
-
İlk Türkiye turunda tanışmıştık, ondan sonra da birçok kez görüştük.
İyi bir insandı. Allah rahmet eylesin.
-
Ummet abiye yakisir bir ugurlama oldu. 200 civari motor ve bir suru motor klubu vardi. İzmir. Aydin Manisa Balıkesir Kuşadası'ndan arkadaslar gordum. Toplu surus muazzamdı. Konvoya selam duran trafik polisi sen de adamsın burayı okuyorsan. Cok duygulandik cok
-
Rahmetli ile tesadüfen Marmaris'te bir gezi sırasında tanışmıştık. Motoru arızalanmış işaret etmişti ,yardım etmek için durduk ve bu güzel tesadüf sayesinde tanışmıştık. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun.
-
Allah rahmet eylesin.. İlk zamanlarım, Çınar'da ağacın altında motoru park etmiş sağa sola bakınırken , birinin bana dikkatlice baktığını gördüm. Motorunun üzerindeki yazıyı internette aratınca, keşke gidip selam verseydim demiştim.. Selam vermek nasip olmadı , Selam olsun .. Toprağı bol olsun,Alah rahmet eylesin.
-
Sponsor Firma
-
Adana İl Temsilcisi
allah rahmet eylesin çok iyi hoş sohpet bir abimizdi.mekanı cennet olsun.
-
Mersin İl Temsilcisi
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Ummet abiye yakisir bir ugurlama oldu. 200 civari motor ve bir suru motor klubu vardi. İzmir. Aydin Manisa Balıkesir Kuşadası'ndan arkadaslar gordum. Toplu surus muazzamdı. Konvoya selam duran trafik polisi sen de adamsın burayı okuyorsan. Cok duygulandik cok
Yakışmış..
okuduğumdan beri aklımda, gözlerim dolu dolu oldu..
Gariban bir adamdı,kimseyle en ufak bir tartışması olamazdı.
dinler ve susardı..
Allah'tan tekrardan rahmet diliyorum..
Herkese layık olmazdı bu uğurlamış
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gezilerini severek takip ederdik.
-
Başımız sağolsun.
Bunu sorgulayan oldu mu bilmiyorum ama o yaşta birinin
Karavanda yaşaması ne kadar sağlıklı idi?
Eşi akrabası çocuğu varmıydı bilmiyorum ama vardıysa buna müsade edilmemeliydi.
Erken yaşta kalp krizine sebep hazırlayan elbette bir çok faktör var ama yaşadığı karavan ortamının da buna etki etmiş olabileceğini düşünüyorum.
-
Şahsen tanımam, fakat gezi yazılarını çok okudum, gerçek bir ''motorcu'' abimizi kaybettik.
Allah rahmet eylesin.
-
Allah rahmet eylesin,
Bir çoğumuza, yaptığı sıra dışı turlarla rol model olmuş ve dolayısıyla ufkumuzu da açmıştır.
Şimdi ise son ve sonsuz yolculuğa çıkmış, mekanı cennet olsun,
-
Yıllar sonra Forum'a giriş yaptım ve Ümmet Abi'nin vefat haberiyle karşılaştım,üzgünüm.
Allah C.C. Rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: "Ümmet Perkitan [Rüzgarın Abisi]" başlığından taziyelerinizi yapabilirsiniz. Tekrar Ümmet Perkitan'a Allah(c.c)'dan rahmet diliyoruz... |
|
|
-
hepimizin başı sağolsun ailesine sabır diliyorum
-
minicik motoruyla koca ülkeyi gezen insan. kendisiyle hiç tanışmadım ama. idolümdü. :((
-
08 Kasım 2016, 11:40
Bir çoğumuzda misafir olarak ağırladık ümmet abimizi, gerek yoldan geçerken uğraması gerek doğrudan ziyaretimize gelmesi bir çok turda denk gelmemiz güzeldi, değerliydi her şeyden önemlisi bu karşılaşmalar,toplanır bir program yapardık o geleceği zaman güzel günlerdi.Türkiye'de birçok motorcunun sevdiği kişilikti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)