Boğaziçi Köprüsü'nde 34 TH 8647 plakalı motosiklet kullanıcısı intihar etmiş. Tanıyan var mı aramız da?
http://www.karar.com/gundem-haberler...ar-etti-157086
Boğaziçi Köprüsü'nde 34 TH 8647 plakalı motosiklet kullanıcısı intihar etmiş. Tanıyan var mı aramız da?
http://www.karar.com/gundem-haberler...ar-etti-157086
sitemiz üyelerinden dostum arkadaşım sırdaşım cihat güler
çok üzgünüm mekanı cennet olsun hala nasıl böyle birşey yaptı aklım almıyor
böyle hayat dolu bi insanın sonu bu olmamalıydı
Forum ahalisi olarak hepimizin başı sağolsun. Ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.
o kadar çok şerefsiz çoğaldı ki , şerefli insanlar hayata tutunacak güçlerini hergün azar azar yitiriyor!
Allah rahmet eylesin. Acaba onu bu duruma getiren neydi
Allah günahlarını affetsin :(
kalanlarına sabır versin
Ah be kardeşim değer miydi. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Kim bilir adamın nasıl bi sıkıntısı vardı.Yazık olmuş...
Allah rahmet eylesin... çok uzuldum... toprağı bol olsun :(
mevlam günahlarını affetsin,intihar en büyük günahlardan,ancak aklıbaşında olan insan zaten kendine kıymaz anlık cinnet anı şeytanın yönlendirmesi mevlam motorcularımızı ve insanlarımızı korusun,geride kalanlara sabır versin.
Abi geçmiş olsun... Psikolojik problemleri olan ve ileri düzeyde olan insanlar maaleef dışarıdan belli olmuyor. Hatta daha çok neşeli ve herkesi güldürebilen bir insan oluyor; bu da genellikle içine attıkları sıkıntıyı yok etme çabalarıymış. Ne diyelim; hayat bu...
Allah affeder inşallah, Dualarımızı eksik etmeyelim hocam.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar diliyoruz.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Ailesinin yakınlarının başı saolsun Allah sabır versin..
Bunlar hep boktan insanlar yuzunden oluyor soyliyim, ama benim bu kisilere kizdigim nokta sadece kendilerini oldurmeleri
üyelik adı ne idi?
başımız sağolsun :(
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. Kalanlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin... Başımız sağolsun...
Taksim'deki Sinerji Rock Bar ve The Wall'dan tanıdğım arkadaşım. Cenaze namazı bugün Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak. En son intiharından 4 gün önce Bernard Shaw'un şu sözünü paylaşmıştı: " Bize birkaç deli gerek. Şu akıllıların yol açtığı duruma bak! "
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)