İstanbul merterde feci kaza
Reklamlar
-
Super Moderator
Yaklaşık yarım saat önce Bakırköy Topkapı istikametinde Merter yokuşu bitimine yakın cbf 150 motosikleti ile bir arkadaşımız kaza yapmış ve olay yerinde vefat etmiştir
Gördüğüm kadarıyla ls2 kaskı kafasından çıkmış ve motoru yaklaşık 200 metre ilerde Merter üst geçidinin altında yerde yatıyordu başımız sağolsun arkadaşlar yaz geldi artık lütfen çok dikkatli olun
Reklamlar
-
Allah sevenlerine kuvvet versin başları saolsun.
-
ALLAH C.c ailesine sabır versin geçen gün mecdiyeköy şişli taksim tarlabaşı dolanıyorum %50 fazlası kask takmıyor takan alt kemeri bağlamıyor montu dizliği eldiven hiç sayma saten yok kendini tehlikeye atıyorlar anladım arkalarında sevgilisi bacısı karısı onların süçü günahı nedir anlamıyorum geçenler temde otbüste giderken yolun sağında cbf150 adamın kaskı var arkasında 5 yaşında kız çocuğu bindirmiş korumasız bir şekilde içim cız eti olduğu yerde düşse başına neler gelebilir insamız kendiniz umursamadığı gibi çoluk çocuk larınıda umursamıyor
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Moderatör
-
Mersin İl Temsilcisi
Özellikle genç arkadaşlar,
Lütfen sevdiklerinizi ( biz de dahil ) uzmeyin.
Bilginize, kendinize hakim olun.
Her gördüğünüzu en tatlı dille uyarin.
Tekeriniz düz bassin kardeşlerim..
-
Bende bisikletle idim Cevizlibağ dan beri ambulans yol açmaya çalışıyordu Güngören sapağından ayrıldım. Başımız sağ olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.
-
Süper Moderatör
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Alper'in kask markasını özellikle belirtmesi bana haber bültenlerini hatırlattı. Hani trafik kazasını erkek sürücü yaparsa "kaza yapan sürücü" kadın sürücü yaparsa "kaza yapan kadın sürücü" derler ya.
Kask sohei ya da arai olsaydı kafadan çıkmayacak mıydı Alper?
-
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Alper'in kask markasını özellikle belirtmesi bana haber bültenlerini hatırlattı. Hani trafik kazasını erkek sürücü yaparsa "kaza yapan sürücü" kadın sürücü yaparsa "kaza yapan kadın sürücü" derler ya.
O kask alt kemeri büyük ihtimale bağlanmamıştır hocam
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Genelde çene kilidi kapatılmıyor, gözlemliyorum, uyarmaya da gelmiyor kızıyor arkadaşlar. Ben 5 yıldır LS2 kullanıyorum. 3. kaskım. Hepsi ile kaza yaptım ama kafamdan çıkmadı.
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü.
Kazasız belasız inşaallah.
-
Super Moderator
Ben kask markasını yorum yapacak arkadaşlar sormadan yazmak istedim yoksa bende ls2 kaskı yıllarca kullanmış birisiyim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Düşük cc ile motosiklet sürmeye başlama muhabbetleri geldi aklıma nedense. 600 lük hep öldürür ama tabi
-
Kazayı bende gördüm kaskda çizik vardı kırık falan yoktu camı kırılmıştı o kadar rahmetliyi gördüm ben ailesine sabır versin allah rahmet eylesin
-
http://www.sondakika.com/haber/haber...1-olu-8480288/
allah yakınlarına sabır versin ne diyelim 23 yaşındaymış...
-
-
-
-
Allah (c.c) rahmet eylesin , açık trafikte çok daha dikkatli olmak gerekiyor ...
Maalesef ki motosiklet Hatay'ı affetmiyor , lütfen dikkatli olalım !
-
Allah rahmet eylesin.
trafik sıkıştığında en soldan giderken fazla hız yapmayalım arkadaşlar geçenlerde bir taş yüzünden çok hızlı gitmeyen bir arkadaş düşmüştü allah muhafaza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)