İstanbul merterde feci kaza
Reklamlar
-
haber fotoğraflarında çok kan var. kask çıkmış olsa bile sanırım boyun kesiği sonucu ölüm. :(
Sevmem böyle olaylara yorum yazmayı ama iyi ailede yetişmiş kendini bilirler ayna kontrolu yapmadan, kafalarını çevirip bie yan tarafa bakmadan mal gibi dalıyorşlar.
Reklamlar
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Alper'in kask markasını özellikle belirtmesi bana haber bültenlerini hatırlattı. Hani trafik kazasını erkek sürücü yaparsa "kaza yapan sürücü" kadın sürücü yaparsa "kaza yapan kadın sürücü" derler ya.
Kask sohei ya da arai olsaydı kafadan çıkmayacak mıydı Alper?
Allah rahmet eylesin ayrıca dediğine katılıorum hocam.
-
Allah rahmet eylesin o bariyer çelikler demir bile dayanmaz giyotin gibi :(
-
-
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Kalanlarına sabır ihsan eylesin inşALLAH (c.c.)
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Alper'in kask markasını özellikle belirtmesi bana haber bültenlerini hatırlattı. Hani trafik kazasını erkek sürücü yaparsa "kaza yapan sürücü" kadın sürücü yaparsa "kaza yapan kadın sürücü" derler ya.
Kask sohei ya da arai olsaydı kafadan çıkmayacak mıydı Alper?
Kardeşim kaskın kemerini takmıyorlar , yoksa takılı kask kafadan çıkmıyor asla. Sıcak diye takmıyorlar hatta kaskı kafaya bile tam geçirmiyorlar yarım tepeye koyuyor yola gidiyor bütün bilinçsizler.
-
Bende gördüm çekicinin arkasindaydi cbf inşallah bişe olmamıştır dedim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
-
Bugun kuralkanda bajaj etkinliginde facebook a foto attiktan sonra gordum haberi cok uzuldum allah rahmet eylesin zaten o yol oyle sacma sapan bi yolki ben bile tirsiyorum makas atanmi dersin son surat gelenmi dersin dibinden takip edenmi adam 150 ile gidiyo hala mj yazma derdinde yazik valla hepimiz dikkat edelim sabah fabrikaya gelen arkadaslardan biri kaza yapiyor artci ile beraber artcida birsey yok ama surucu kazadan oncesine kadar kaskla geliyor adres sormak icin cikartiyor sanirim sonra nasil olsa geldim surasi diye takmiyor tahminimce aktarsigi bilgi kaski cikardim 10 saniye surmedi kaza yaptim diyor birtane arabayla kafa kafaya giriyor arabanin camina dusuyor boynu kesiliyor dikis falan atiliyor allah korumus valla netin nezaman olacagi belli olmaz dikkat edelim lutfen
-
-
Çok yazık. Allah rahmet eylesin ailesinin de başı sağolsun.
-
-
Allah rahmet eylesin. Cok acı. İzleyemedim haberi.
O bariyerler motilosikletliler icin cok tehlikeli. Tam giyotin gibi. 6-7 sene once tam Ömür'deki koprunun altinda benzer sekilde bir motosiklet surucusu hayatini kaybetmisti. Metrobusun celik halat seklindeki bariyerleri surucunun kafasini koparmisti. E5'te sol seridi ne zaman kullansam aklima o olay geliyor. Bariyerleri motosikletliler icin daha insancil hale getirmesi gerekiyor karayollarinin veya belediyelerin. Vergiyi almayi biliyorlar sozde yol yaptik da diyorlar ama bos.
Allah ailesine sabir versin.
-
Keşke bariyer kenarında motosiklet yolu yapılsa bi 30 cm daha yer açılsa çizgi olsa yeterli zaten bize
-
-
-
-
Neyse linki Windows telefondan gönderemedim . Sırf bu sitede sıkıntı yaşattığından yakında telefonu çöpe atacağım.
-
Allah rahmet eylesin, şu kaza haberlerini gördükçe içim cız ediyor
-
Allah c.c. rahmet eylesin.
-
08 Haziran 2016, 13:25
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)