Dikkatsiz kamyon sürücüsü yüzünden 1 can gitti, 1'i yaralı.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ALLAH (C.C.) rahmet eylesin kız arkadaşınada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.
-
-
Allah rahmet eylesin
-
Süper Moderatör
Allah rahmet eylesin,
ama kamyoneti o hale getirecek kadar hız ile yapılan kazada değil motosiklet, otomobil ile de çarpsalar sonuçları kötü olurdu.
Allah ailelerine sabır versin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Allah rahmet eylesin , Allah ailesine sabır versin.
-
allah rahmet eylesin şimdi o devir saatini görüp ibre 150 km de takılı kaldı der Allahtan korkmayan kuldan utanmayan basın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Allah rahmet eylesin artçısina acil şifalar diliyorum.
O kamyonun şoförününde Allah belasını versin ne zaman insan olacaklar bu tipinjjhs
-
Allah rahmet eylesin, yaralıya şifa dilerim.
Fren izi yok. Çarpışma kafa kafaya olmamış, ona rağmen motor paramparça. Hızlı olduğu kesin. Yine bir ss faciası. Çok yazık giden canlara
-
22 Aralık 2015, 18:19
Beyler kamyoncuya sallamadan önce, motorcu arkadaşın çok hızlı olduğu belli. kamyoncu yanlış yerden U çekiyor olabilir hatalı olabilir, anlayamadım resimlerden.
Telafi edemeyecek kadar hız yapmış.
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin. zor.
-
22 Aralık 2015, 18:25
Moderatör
Devir saati 15binde kopmuş.. Tahmin bile yürütemiyorum şuanda.. 6'dan 5'e düştü de redline a girdi? Yoksa, 6. vites tapagaz mı gidiyordu.. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabir, kiz arkadaşınında yardımcısı olsun.
-
22 Aralık 2015, 18:25
Super Moderator
Allah rahmet eylesin
bu kaçıncı giden genç 30 yaş altına 600cc ve üstü motor yasaklanmalı bence
ailesine Allah sabır versin çok zor çok
-
22 Aralık 2015, 18:34
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Devir saati 15binde kopmuş.. Tahmin bile yürütemiyorum şuanda.. 6'dan 5'e düştü de redline a girdi? Yoksa, 6. vites tapagaz mı gidiyordu.. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabir, kiz arkadaşınında yardımcısı olsun.
Ne olursa olsun, tehlike anında reflekle ön frene asılırsın. Tecrübeli sürücü böyle yapar. Büyük ihtimal tecrübesizliğin sonucu olarak donup kaldı. Vites küçültme , kaçış manevrası vs gibi şeyleri yapacak zamanı olduğunu sanmıyorum.
-
22 Aralık 2015, 18:34
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
dediğinin yanlış olma ihtimali var çarpışma esnasında arka lastik havalandıysa veya yerden kesildiyse deviri anlık sonuna kadar çakmış olabilir
bu tip kazalarda şundan bundan oldu demek çok istemiyorum açıkçası kalanlar ders çıkarsa yeter bence , çoğu kişi bunu biliyordur ama yinede söyleyeyim özellikle bu tip motorlara biniyorsak karşı tarafın her an en olmadık yerde hata yapacağını düşünerek ona göre sürmemiz lazım kaporta biziz bu gibi durumlarda hiç bir ekipman bizi korumaz
-
22 Aralık 2015, 18:48
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur İnşallah.
-
22 Aralık 2015, 18:49
rahmetli baya hızlı gidiyormuş galiba. kamyonet kolay kolay bu hale gelmez motosiklet çarpmasıyla. şu yeni ehliyet yasası kurtaracak çoğu canı.
-
22 Aralık 2015, 18:56
Resimlerden kazanın oluş şeklini tam olarak çıkartamamış olabilirsiniz. Görgü tanıklarının ifadesine göre kaza bu şekilde oluyor. Çarpışmadan sonra kamyon yay çizerek diğer şeride geçiyor.
-
22 Aralık 2015, 19:00
Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Artçı kızımıza da acil şifalar versin inşallah.
Allah kimseye evlat acısı göstermesin.
Maalesef gencecik bir can daha gitti. Her motosiklet tehlikeli ama,bunun gibi ss tipi motosikletler çok daha tehlikeli. Bence de pistte yarışılmayacağı sürece belirli yaşın altına büyük cc'li motosikletlere izin verilmemeli. Hatta bazı zorunlu eğitimleri almadan kesinlikle verilmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta gencecik çocuklar, hepsinin kanı kaynıyor.
-
22 Aralık 2015, 19:01
Ne olursa olsun,can gittikten sonra nasil oldugu onemli degil,allah rahmet eylesin,umarim kiz arkadasida kurtulur,gayet ekipmanli bilincli kisilere benziyolar,ama tabiki ekipmanda bi yere kadar,burdada kurtarmamis.
-
22 Aralık 2015, 19:01
Hepimiz insanız, kamyonda sürsek motosiklet de sürsek hata yapabiliriz, bu hata sonucunda bazen ucuz atlatırız, bazen küçük heyecanlar yaşarız, kimi zamanda sonu felaket olur. Bu bilinçle sürmemiz gerekiyor. Acil işimiz olabilir, enerjimiz fazla olup gazlamak isteyebiliriz ama güvenlik en ön planda olmalı. Biz tedbirimizi alalım kaza olacaksa zaten önüne geçemeyiz, Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan etsin, yaralı kardeşimize acil şifalar diliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)