Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Ataşehir E-5 kara yolunda bir otomobille motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Saat 11.30 sularında, E-5 kara yolu TEM bağlantı yolu ayrımı Kadıköy yönünde meydana gelen kazada, Tarık Mutlu'nun kullandığı 34 KK 2191 plakalı otomobil ile Efe Güngör'ün kullandığı 34 JR 3185 plakalı motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü Efe Güngör(26), direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü.
METRELERCE SÜRÜKLENDİ, ARDINDAN BARİYERLERE ÇARPTI
Güngör motosikletiyle birlikte metrelerce sürüklendi, ardından bariyerlere çarptı. Kazayı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Başında kaskı da olan motosiklet sürücüsü Güngör, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekibi, fren izlerini inceleyerek kazanın nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalıştı.
AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Acı haberi alı, olay yerine gelen Efe Güngör'ün ailesi, sinir krizi geçirdi. Baba Güngör, "İnanmıyorum, nasıl olur" şeklinde feryat etti. Acılı aile birbirine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Aileyi polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Olay yeri ve trafik ekiplerinin incelemesinin ardından Efe Güngör'ün cansız bedeni Haydarpaşa Numune Hastanesi Morgu'na götürüldü.
"KAYARAK BARİYERLERE GİTTİ"
Otomobil sürücüsü Tarık Mutlu, "Birinci köprü istikametine gidiyordum. Motor da araçla birlikte hızlı bir şekilde geldi. Ondan sonra, aracımın yan tarafına vurdu. Kayayarak bariyerlere gitti" dedi.
Otomobil sürücüsü gözaltına alınarak Polis Merkez'ine götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Otomobil ve motosiklet, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.
Reklamlar
-
merhuma rahmet kalanlara sabır dilerim. :(
-
Allah rahmet eylesin. Katili hala kendini savunuyor yandan gelip vurmuşmuş. Ulan ...
-
Allah Rahmet eylesin gencecik bir arkadaşımızı daha kaybettik.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyoruz.
-
Yuh be abi... allah rahmet eylesin...
-
-
Allah rahmet eylesin.
Ancak hemen otomobil sürücüsünün günahını almamak lazım suçlu kim bilmiyoruz.
-
Allah rahmet eylesin. Daha gencecikmiş arkadaşımız
-
Allah rahmet eylesin.. Allah ailesine sabır versin..
-
Allah rahmet eylesin. Otomobil sürücüsü kesin yalan söylüyor.
Göz göre göre öldürdü çocuğu, inşallah görgü tanığı vardır.
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
-
-
Allah rahmet eylesin ins suclu olan hakettigi sucu alır
-
Hayatını kaybeden arkadaşa Allah'tan rahmet diliyorum. Ama burada yorum yapan arkadaşlarında tarafsız olmalarını rica ediyorum. Daha ortada bir mobese görüntüsü, video kaydı vs olmadan otomobil sürücüsüne katil damgası yapıştırılmış. O otomobili süren bizde olabilirdik, ailemizden biri de olabilirdi. Kaza nasıl olmuş etmiş bilinmeden hunharca karşıdakine suçlama yapılmış. İstanbul trafiğinde bu zamana kadar onlarca kaza gördüm motosikletlerin geçirdiği. Nedense benim gördüklerimde bizim motosiklet kullanan arkadaşlarımızın aceleci ve bilinçsiz motosiklet kullanimindan kaynaklıydı birçoğu. Otomobillere bizi farkedin diye dert yanıyoruz ama bir farkedilebilir miyiz onu öncelikle kendimize sormak gerek. Tekrardan başımız sağolsun. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın.
-
Allah rahmet eylesin, artık şu motorları daha çok farketseler keşke, allah geride kalanlara sabır versin...
-
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=929988
Allah rahmet eylesin.
Videosu gerçekten çok daha acıklı. Babası, sanıyorum çocuğuna motor aldığı için Allah benim belamı versin diyor. Kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz ama ailenizi düşünün. Lütfen daha dikkat.
-
Haberlerde izledim ve çok etkilendim, motora binip gezeyim diyordum vazgeçtim. Ailesinin durumuna gerçekten çok üzüldüm, Allah sabır versin..
-
12 gibi geçtim kazanın yanından , videoyu izledim, aileye bu acıyı yaşattırmamak lazım, biniyoruz ama. Allah rahmet eylesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)