Kapatın şu bariyerlerin altını... Taş devrinde yaşıyoruz resmen
Kapatın şu bariyerlerin altını... Taş devrinde yaşıyoruz resmen
Hergün geçiyorum bu yoldan, kazanın olduğu sapağın sağından devam ediyorum. Burası gerçekten çok tehlikeli bir yol ayrımı.
Hemen gerisinde otobüs minibüs durakları ve carrefour'dan çıkan, ataşehir'den gelen araçların bağlantı yolu var.
Bu yollardan çıkıp e5'e yani sola bağlanacak olan sürücüler ister istemez orada bir kargaşa yaratıyor. Çünkü bahsettiğim noktalarla sapağın arası çok yakın. Araçlar kendi gideceği yola henüz girememiş oluyorlar. E tem'e yani sağa bağlanacak araçlar da çok kısa bir mesafede sağa geçmek zorunda.
O yüzden fotoğrafta motorun yattığı noktada bile sağa sola sapmaya çalışan araçlar oluyor sürekli. Muhtemelen yine böyle kargaşa oldu ve olan arkadaşa oldu.
Ailesine sabırlar
Allah kardeşimize rahmet etsin ailesine sabır versin.lakin hepinizden dikkat etmenizi istediğim bir durum var belki çoğunuz biliyor ve uyguluyor ama yinede yazmak istiyorum,lütfen şu sapaklara gelmeden guvenliyken daha konumumuzu alın ben 200 300 metre kala yerimi alırım motosiklet sürerken en korktuğum şeydir sapaklar bunu kural haline getirin varsın sapak geçsin gitsin.ileriden döneriz deyip bu tehlikeli bölgeyi gazlayıp geçin.böyle üzücü vefatlar verme yarabbim.amin
Allah rahmet eylesin.
cok aci, cok elim bir olay.
insanin evladini kaybetmesini hayal bile edemiyorum.
lutfen daha dikkatli, daha yavas, daha paranoyak olalim...
trafikteki digerlerinden bir sey beklemeyin, onlari akillandirmaya, egitmeye calismayin.
tum motorcu kardeslerime kazasiz belasiz gunler dilerim.
Allah rahmet eylesin. Şehir içinde en tehlikeli yerler kavşaklar ve yol ayrımları. Sadece buralarda bile dikkatli olsak kaza riskimizi %70 azaltırız.
İzlerken gözlerim doldu.Çok üzüldüm...Kendisi bir restoranda şefmiş sanırım instagram fotoğraflarından anladığım kadarıyla. Gencecik ya inanılır gibi değil...Allah ailesine ve geride bıraktığı sevdiklerine sabır versin.
Bugün varsın yarın yoksun...
Çok üzüldüm, başları sağolsun, babanın feryadı çok üzdü...
Başlamasak mı bu merete diye düşünüyorum tekrardan, Türkiye'de çok tehlikeli
Allah rahmet eylesin, gencecik bir can daha...
Allah Rahmet eylesin, ailesine sabır ve güç versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)