FSM Kaza 1 ölü 25.02.2015
Reklamlar
-
Kaza, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Özgür Çakar’ın (19) kullandığı motosiklet, köprü üzerinde bir tankerin sıkıştırması üzerine bariyerle tanker arasına sıkıştı. Motosikletin hakimiyetini kaybeden sürücü, yere düşerek tankerin altında kaldı. Genç sürücü hayatını kaybetti. Kaza sonrası köprü yolunda kilometrelerce uzunluk araç kuyrukları oluştu. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Başımız Sağolsun :(
fotoğraf : yenisafak,hürriyet
Reklamlar
-
o tanker sürücüsünün allah belasını versin
kardeşimizede allah rahmet eylesin...
-
19 yaşında, olmayan adaletine sokayım bu memleketin.
-
Allah rahmet eylesin diyelim ancak şöyle de bi durum var;
olayın aslını astarını bilmeden bela okumak doğru olmaz.
şimdi şimşekleri üzerime çekicem biliyorum ama belki de şoför motosikletliyi görmemiştir, fark etmemiştir, bi anlık dalgınlığına gelmiştir, belki de şoför ani bi kriz geçirmiştir, bir çok sebep olabilir.
haberde de net bir bilgi yok, hemen şoför hatalı felan demek doğru olmaz bence.
-
34 KG 362 VESPA
16+ http://video.zaman.com.tr/tankerle-b..._S5xKCAmX.html
Maalesef barbar ve hukuk sistemi çürümüş bir ülkede ne cezalar uygulanabilir nede olaylar aydınlatılabilir.
Kör noktada kalmış olabilir yeterli sürede kör alandan çıkamadıysa :(
Zaten katil ve standardı olmayan bariyerlerimiz fleto bıçağı gibi.
-
19 yaşında bir cocuk ölüyor verdikleri haberlere bakiyorum "istanbul da trafik felç" falan filan . ben sizin haberciliğinizi öpiyimm, allah bin türlü
belanızı versin. Bu tanker/kamyon terör ü ne zaman biticek, artık birşeyler yapma zamanı.
-
https://www.facebook.com/groups/symfiddle/341700112693692/?ref=notif¬if_t=group_comment_reply
vefat eden arkadaşın grubu
-
Nasıl özgecan olayında insanlar siddete karsi hayir dedi sesini duyurdu biz motosiklet suruculeride sesimizi ulke genelinde duyuracak bir miting bir yürüyüş yapmamiz lazim ki trafikde bizimde oldugumuzu bizimde canımiz oldugunu herkes bilmeli
19 yasinda gencecik bir insan ne guzel hayalleri yasayacagi gunler vardi bu kadar basit olmamalı bir canin gitmesi allah mekanini cennet eylesin
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin diyelim ancak şöyle de bi durum var;
olayın aslını astarını bilmeden bela okumak doğru olmaz.
şimdi şimşekleri üzerime çekicem biliyorum ama belki de şoför motosikletliyi görmemiştir, fark etmemiştir, bi anlık dalgınlığına gelmiştir, belki de şoför ani bi kriz geçirmiştir, bir çok sebep olabilir.
haberde de net bir bilgi yok, hemen şoför hatalı felan demek doğru olmaz bence.
Görmemiştir, farketmemiştir ve bir anlık dalgınlık, bunlar bilindik katil senaryoları yani belayı hakeder.
Ani kriz geçirmiş olsa çocuğu altına aldıktan sonra sürmeye devam etmesi gerekirdi bodozlama, yani adam ayık ve yine belayı hakediyo.
kısacası o şoför o hayvan evladına ben hakettiği halde bela okumucam, istese bu kaza olmazdı, motorcu arkadaşın ailesine sabır dilerim.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
allah rahmet eylesin çok üzücü gencecik..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
Istanbul'da normal otoyolda emniyet seridi varken, bogaz koprulerinde emniyet seridi dusunulmemis. Sanirim koprunun her iki yaninda alt kotta servis yolu yapmakla yetinmisler. Ben de trafik sikisiksa bu daracik sag tarafi kullaniyorum ama cok tehlikeli oldugunu da biliyorum.
Ozellikle 1.koprude metrobus saglarken, uzun arac gecmek cok tehlikeli oluyor koruklu falan hem de, yapmamak lazim. Trafik durdugunda neyse de ortalama bir hizla giderken iyice tehlikeli.
-
mobeselerden durumu görmek lazım,koca tanker ve altına scooter almış..olayın olduğu yerde garip,yani sollansa sollanılmaycak bir yer,tanker önüne alsa ezeceğini bile bile riske girermi? tartışılır..o zaman scooterlı çocuk sağdan geçmek istedi kamyon görmedi dar alan zaten köprü refüjü sıkışdı çocuk vs vs... görmek lazım..kazanın olduğu yere bakınca şimdi şüpheleniyorum ister istemez bende..
-
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun..
-
Abiler mümkün mertebe emniyet şeridinden dar yollarda gitmeyin. Normal şeridinizi takip edin. Büyük araçlar sağına hiç bakmaz. Solunada kafasına estiğinde.
Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin. Fakat gözünüzü seveyim dikkatli olun. Analarımız çok üzülür.
-
Arkadaş SYM fiddle grup uyesidir.Su an Facebook ta vefat eden arkadaşın ailesine yakın kişilerden cenaze haberi bekliyoruz Allah nasip ederse yarin bizlerde katılacağiz.Şüphesiz ki her ölüm kötüdür.
Olayı tam bilmesekte ne kamyon söförünü suclamak ne vefat eden kardeşimizi suclamak ne de köpru uzerinde en sağ seritteki camuru temizleyemen karayollarını suclamak su an için birşey ifade etmiyor.
Allah geride kalan sevdiklerine sabır versin.
Cenaze hakkında bilgi sahibi olur isem veya olursanız lütfen bu başlik veya yeni bir başlık altında paylaşarak kardeşimize bir dua etmemize vesile olunuz.
-
Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar ne olur şu kamyonların ve büyük araçların sağına girmeyelim.kamyonlar sağ ön kısmını göremiyorlar. gireceksek de korna selektör ile bizi farkettiğinden emin olalım.
şehir içinde bir çok kamyoncu başka araçlardan kamyona yeni geçiş yaptığı için kullandığı araca pek hakim değil.
-
Allah rahmet eylesin.19 yaşında bir genç. bu ülkede çok kolay ölünüyor.
-
Allah rahmet eylesin. Büyük ihtimalle yolun en sağına yapışmış gidiyordu. Şu forumlarda defalarca yolun en sağına yapışarak gitme, araçların sağından geçme alışkanlığından vazgeçin diye boşuna yazmıyorum. İstanbul'da yaşayan arkadaşlarda bu, hastalık haline gelmiş durumda. Şeridini kapatsa muhtemelen kaza bile olmayacaktı. Yazık...
-
Allah mekanını cennet etsin
-
Allah rahmet eylesin de bu kadar basit mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)