1. Köprü beşiktaş çıkışında kaza..
Reklamlar
-
Arkadaşlar kazasız günler. 1.köprüden dönerken gördüm kazayı. Motor perte çıkmış gibiydi yerde polis yeleği falan vardı baya kalabalıktı zaten polisler ambulanslar vs. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Yerde kan falan görmedim ama hayati tehlikesi olup olmadığını merak ettim. Bilgisi olan paylaşabilir mi ? Teşekkürler.
Reklamlar
-
Umarim kotu birsey yoktur.
Birde, Konu dışına çıkmam istemem ama, yunuslar da çok bir güvenlik ekipmanı göremiyorum maalesef. Çoğu kask takmiuor. Takanda, zaten çene açılır kask. Vr kaskin çene bağını baglamiyorlar.
-
APALA adlı üyeden alıntı
Umarim kotu birsey yoktur.
Birde, Konu dışına çıkmam istemem ama, yunuslar da çok bir güvenlik ekipmanı göremiyorum maalesef. Çoğu kask takmiuor. Takanda, zaten çene açılır kask. Vr kaskin çene bağını baglamiyorlar.
yunusları kasksız görmedim ama yazları tişörtle takılıyorlar dediğin gibi çeneleri açık. tamam eğitimleri vs çok üst düzey ama niye?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
1. Köprü beşiktaş çıkışında kaza..
Gördüğüm kadari ile honda nc 700 du. Çıkışı komple kapatmışlar. Ölümlü bir kaza olabilir. İnşallah değildir.
-
Malesef haber kötü.
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/polis-koprude-yasamini-yitirdi-672701/
İstanbul’da motorsikletiyle evine gitmekte olan polis memuru, Boğaz Köprüsü’nün Beşiktaş sapağında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Adı henüz öğrenilemeyen polisin kullandığı motorsiklet, bariyerlere çarptı.
Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen polis kurtarılamadı.
-
Nc 700 evet simdi haberlerde gordum allah rahmet eylesin, jipe carpmamk icin bariyerlere carpmis, jip sol sapaga girerken dikizden motoru gormus carpmamak icin ters yone devam etmis, motorda ayni yone devam edince kaza olmus, jip surucusu goz altinda ama suclu motorcu, takip mesafesine uymadigi tabelalari okumadigi icin yol ayrimina hizli girdigi goruluyor.
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27743094
-
Arkadaşlar polismiş... bir hayli şok oldum... Allah rahmet eylesin. her ne kadar yunuslarla aramız çok çok iyi olmasa da, ölen bir polis olunca en önemlisi giden bir can olunca vicdan konusu öne çıkıyor. yorumda da ŞEHİT/ŞEHİT değil haberleri var. ne kadar terbiyesiz bir halkız. Şehitlik Allahın vereceği bir karar, biz kimiz ki? biz desek ne olur, demesek ne olur...
-
Allah rahmet eylesin polismiş arkadaş bende birkaç gündür işlerinin nekadar zor olduğunu ama niye böyle istanbul gibi yerde korkusuz Motosiklet kullandıklarına anlam veremiyordum
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar polismiş... bir hayli şok oldum... Allah rahmet eylesin. her ne kadar yunuslarla aramız çok çok iyi olmasa da, ölen bir polis olunca en önemlisi giden bir can olunca vicdan konusu öne çıkıyor. yorumda da ŞEHİT/ŞEHİT değil haberleri var. ne kadar terbiyesiz bir halkız. Şehitlik Allahın vereceği bir karar, biz kimiz ki? biz desek ne olur, demesek ne olur...
şehitlik mertebesi allah yolunda canını feda edene veriliyor. demek ki ölen polis şehit değil.
-
10 Aralık 2014, 11:06
Allah(cc) rahmet eylesin.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
10 Aralık 2014, 11:09
Offf, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, bizleri de kazadan beladan esirgesin.
-
10 Aralık 2014, 11:17
Sanırım olayda polis hatalı.Motor ile jipin temesı var mı onu inceliyorlarmış.Ama habere göre temas yok polis bariyere girmiş.Ayrıca motorlu polisler çok tehlikeli motor kullanıyorlar.ALLAH RAHMET EYLESİN.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
10 Aralık 2014, 11:31
celikat adlı üyeden alıntı
şehitlik mertebesi allah yolunda canını feda edene veriliyor. demek ki ölen polis şehit değil.
Merhaba,
az öncede dediğim gibi. polis arkadaşımızın şehit olup olmamasını bana+ veya - olarak bir şey kazandırmayacağı için bırakalım da bunun kararını Allah (c.c) Versin.
-
10 Aralık 2014, 11:52
Kavramlar uzerinde tartismak cok anlamsiz. Hatali veya degil tartismak anlamsiz. Motosiklet kazalarinin azaltilmasi icin hem biz suruculere hem otomobil suruculerine hem de yollarin duzgun olmasi ve trafikte motorlarin daha guvenli olmasi icin resmi otoritelere cok is dusuyor. Tartisilacak birsey varsa bu olmali. Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin, cok genc bir arkadasimizmis...
-
10 Aralık 2014, 12:10
Allah rahmet eylesin şehitlik sadece savaşda ölen değildir tabi mertebesi mükafatı yüksek olabalir .eğer ölen kişi müslüman ise göçük altında kalan, abdestli ölen , yangında yanan vs vs çok var ölen kişinin şehit olup olmadığını biz bilemeyiz ama hüsnü zan ederiz iyi düşünürüz inşaAllah şehit olmuştur deriz gerisine karışamayız dini konular gerçekden kafadan konuşulacak konular değildir. iyi bir alime gidilmeli doğru bilgiler alınmalıdır Kuran ,Hadis doğrultusunda iyi bir şekilde öğrenilmelidir. Kafadan fetva verirsek hem kendimizi hemde yanımızdakileri yanlış yönlendirmiş oluruz.
-
10 Aralık 2014, 12:10
eğer bir sıkıntı yoksa videosu yayınlanır, sıkıntı varsa göremeyiz anlayamayız kaza nasıl olmuş...
kim olursa olsun, motorlu bir arkadaşımızı motor üzerinde kaybetmek çok kötü bir his...
-
10 Aralık 2014, 12:18
Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Bu arada ben yanlış haberemi bakıyorum acaba?
Benim gördügüm kadarıyla motor Crosstourer.
-
10 Aralık 2014, 12:29
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Bu arada ben yanlış haberemi bakıyorum acaba?
Benim gördügüm kadarıyla motor Crosstourer.
Sinan bey kaskının markasınıda öğrenebilir miyiz?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
10 Aralık 2014, 12:35
ALLAh günahlarını affetsin mekanı cennet olsun...
-
10 Aralık 2014, 14:04
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Sinan bey kaskının markasınıda öğrenebilir miyiz?
Öğrenebilir siniz tabiki, ama benden değil.
Bu arada bunu neden soruyorsunuz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)