Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
yüksel abim ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. yılların motorcusuydu çok iyi tanırdım çok üzüldüm. ama görünen o ki çok aşırı süratliymiş. ALLAh arkasında kalanlara sabır versin.
Racing motorlar tamamen hız amaçlı üretilmis, hatta şehiricinde kullanımı zor araçlar.
Hükümet onu bunu yasaklayacağına cidden şu hız motorlarını yasaklasa ne güzel olur..
En azından satışı yasaklansa artık, satılanlar satıldı..
baska bır ıstegın var mı?
elbette kamyonun hatası var, elbette oradan donulmez ama; sag serıtte yavaslayan bır kamyon var, ortada donuse engel hıcbır haltın olmamasına ragmen sız hala 200lu suratlerle ılerlıyorsanız...
allah rahmet eylesın. ılk ızledıgımde ıntıhar ettı sandım.
Allah rahmet eylesin
videoya göre kamyon sürücüsü suçlu gözüküyor fakat motosiklet te gereğinden fazla hızlı.. artık o suçlu bu suçlu muhabbeti yapmanın anlamı yok, motor kullanırken daima kendimizi garanti altına alarak kullanmalıyız. çünkü en büyük risk bizde,haklı isek bile her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım. yani adam u dönüşü yapılmayan yerden dönüş yapar suçlu olsa da senin hayatına mal olur.otoban harici yerlerde yüksek hız daima risk taşır.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar.cok üzüldüm
çok üzücü bi kaza allah rahmet eylesin kamyon hatalıda ne gerek var bukadarda hıza tühh çok üzücü
Allah rahmet eylesin valla gözüm doldu insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı ya :( O kadar hızlı gidilir mi diye düşünüyorum o yolda? Kamyoncuda tabiki hata var ama bu ne sürat :(. Valla ben giderken 30-40'la bile şehir içinde tedirgin oluyorum çoğu zaman yavaşlıyorum daha çok malum aynalara bakma,sinyal verme, kurallara tam uyarak araç kullanan şöförü sıkıntısı var memlekette.....
Of ya sabah sabah çok kötü oldum yeminle, Allah rahmet eylesin, ama benim sorum neden hız motorlarına bu kadar tepki verildiği, tamam abimiz hızlıymış ama aynı şeritten 90'la gelen bir araba bile olsa o kamyonun altına girdikten sonra içinde kimse sağ kurtulamaz e o zaman arabalarıda yasaklayalıyım, yazık olmuş
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Evt kamyon hatalı ama motorun sürati de çok yüksek. Üstelik video da gördüğüm kadarıyla yol mıcır içinde. Ek olarak kamyon dönmese bile bir araç sadece şerit değişikliği bile yapabilir. Bunlar hep kafada olmadı yüksek süratlerde, ister motor ister 4 teker olsun.
Neyse olan olmuş artık, Allah rahmet eylesin
Hız kötü bişey. Kontrollü hız çok güzel bişey. Başkalarının başına gelmemesi dileğiyle Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun yakınlarına da sabır versin rabbim.
Kamyonun hatalı u dönüşü yapıyor olması kaza yapan arkadaşı haklı çıkartabilir.
haklı ama ölü.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Kardeşim Sen hariç ağır vasıtayı oyuncak gibi görüp dorse ile otomobil ve motosikletleri sıkıştıran kaza yapmasına sebebiyet veren şöförler var malesef. Bu kaza gibi otomobil kamyon kazası gördüm aynı şekilde sağ şeritten döndü çarpan otomobil 50-70 km gibi şöför tarafı haricinde araç Perte çıktı o hızda bile motosikletin kurtulma şansı yok. Vefat eden abime Allah rahmet eylesin.
GAZLA UÇARSIN FRENLE KONMA İŞİ PROBLEM NASIL OLCEK
Sağdan soldan kaçacak yer de yokmuş.
Motosikleti ne kadar iyi kullanıyor olursak olalım, kullandığımız araca ne kadar hakim olursak olalım, trafiği okumak, çevresel riskleri gözlemlemek ve analiz etmek bambaşka bir beceri ve konsantrasyon gerektiriyor.
Ki bu konsantrasyonu da sürekli yüksek seviyede tutmak çok zor.
Anlık olarak bile düşünceler ve kafa başka yere kayınca, büyük tehlikeler atlatabiliyoruz.
Hız kaçtı bilmiyorum, ancak 50-60 bile olsa böyle bir kazadan kurtulma ihtimali çok düşük.
Bu sabah da şunu izledim, iyice keyfim kaçtı
http://video.ntvmsnbc.com/150-km-ile-olume-gitti.html
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Allah rahmet eylesin arkasından onun hakkında söylenebilecek son sözlerden biri bu olsa gerek.
ah be abim negerek vardı okadar süratli sürmeye :(:( mekanın cennet olsun, geride kalan ailene sabırlar ve başsağlığı dilerim, kamyon sürücüsü gereken cezayı alır umarım.
Allah rahmet eylesin ....4 defa izledim icim parcalandi ....
Motoru birakip atlayanlar var, rahmetlinin boyle bir sansi bile olmamis...
abi allah rahmet eylesin çok üzüldüm,ama oradada o kadar hızlı gidilmezki tekrar allah rahmet eylesin
o tırcımıdır nedir inşallah aynısı onun evladının başına gelir nasıl bi acı olduğunu o zaman anlar
ama bunların hepside böyle değil aralarından gene 1-2 tane iyi araba sürcüsü çıkıyor...
neyse özellikle kadın sürücülerden uzak duralım.
arkadaşlar otobüs,kamyon ve tırlar dönerken onlarla kaldırım arasında kalmayalım çünkü onlar dönerken arka tekerleri bir noktatdan sonra kaldırıma değecek kadar yaklaşıyor allah korusun 40 tonun altın kalmak var
tekeriniz düz bassın herkeze iyi günler bu abimizinde allah ailesine sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)