Rabbim sen bu katliamı yapanları kahret.Onları cehennemden çıkmamacasına cezalandır ya rabbim.
Ülkemizde adalet tecelli etmeyeceği ve failler yakalansa bile 8-10 yıl sonra serbest kalacağı için herkesten ricam arkadaşlara şu mübarek günlerde dua etmenizdir.Rabbim kabul etsin.
Bilgi icin.
Cenazeye katılmak isteyenler icin.
Kavacik Hasan Yavuz Camii'nden öğle namazi kılınıp Engin'in cenazesi son yolculuğuna ugurlanarak anadolu Kavağı mezarligina defnedilecek bütün aracli aracsiz dostlari bekliyoruz... Allaha emanet olun.
"KAZASIZ SURUSLER"
Allah rahmet eylesin.
Devlet denetimi tamamen ortadan kalktı güneydoğuda. Milleti kör mü sanıyorsunuz nedir anlamadım gitti.
http://www.sanliurfa.com/haber220899...en_Cinayet.htm
Haberin altında Şanlıurfa'lıların yorumları var. Suriye'lilerin işin olabileceğini, yöre halkının böyle bi şey yapmayacağını söylüyorlar. Al belayı git kadıya...
Allah rahmet eylesin gerçekten şok oldum haberi görünce , Allah yakınlarına sabır versin
ALLAH mekanlarını, cennet eylesin ! haberi duyunca böyle bir şey nasıl olur demekten kendimi alamadım,bir trafik kazası olsa ,üzülerek haberlerde izliyoruz,ama böylesine hunharca işlenmiş cinayet olunca insan daha çok üzülüyor,ALLAH geride kalanlarına sabır versin...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Arkadaslarimiza rahmet,oncelikle ailelerine ve motosiklet camiasina bassagligi diliyorum. Mekanlari cennet olsun.
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabırlar versin.Bunu yapan İnsanlıktan nasibini almayan bu mahluklarıda Allah kahretsin
Arkadaşlar bu gün Cuma Namazının ardından Cenaze Namazı kılınacak biliyorsunuz.
Camii etrafında probleme neden olmaması için üstün çaba sarf ediliyor. Buradan da katılacak olan için rica ediyorum motosikletler için park yeri ayırıldı.
Tarif; Hasan Yavuz Camii Karşısındaki sokak, motorların park alanı olarak ayırılmıştır. Taksi durağından içeri girip arkaya doğru park edebilirsiniz.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
sözün bittiği yer maalesef Rabbim mekanlarını cennet eylesin ailesine sevdiklerine sabırlar versin...
dün havalanındaydım bugün cenazeye yetişmeye çalışacağım. camii koordinat, adres, kroki vs paylaşabilir misiniz?
Allah gani gani rahmet eylesin.Benim merak ettiğim bir husus var ki ,türkiye turuna çıkan iki motor sevdalısı hunharca katlediliyor ve motosiklet.net sitesinin yönetimi bunu bir haber olarak görmüyor.Onun yerine ördekleri kurtaran motorcu manşet yapılıyor.İnanın anlayamıyorum!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)