:( Allah ölümün de iyisini nasip etsin... Yakınları için de bir o kadar zor bir durum...
Allah rahmet eylesin...
"CaRPe DieM"
allah rahmet eylesin derler ya allah ölümün iyisini nasip etsin diye ailesie yazık perişan olurlar dicek bişey bulamıyorum :(
Söylenecek hiçbirşey yok allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Tahminim adam koruma naabına üzerinde hiçbirşey taşımıyordu belli ki kamyonda 70 km nin üzerindeydi.
Yazık çok yazık
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Off arkadaş , içim parçalandı gel de bin motora şimdi...
Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bir olay. Yalnız haberde kızdığım bir nokta var. Rahmetlinin üzerini tam örtememişler(O an için belki daha büyük bir örtü bulamamış olabilirler.)ve bunun resmini çekip yayınlıyorlar.
Bence çok yanlış bir habercilik ve insanlık anlayışı.Rahmetliyi tanımadığım halde ben bile bu kadar etkilenirken,resmi gören ailesinin durumunu düşünemiyorum doğrusu.
allah rahmet eylesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah rahmet eylesin,kamyonun altında kalmak en kötüsü üzerinde koruma olsa da olmasa da fark etmez tonlarca yükün altında kalır insan..
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci'un...
Onun için yapabileceğimiz en iyi şey, Fatiha-i Şerif okumaktır...
Flight Mode !
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlaar versin zor bi durum
Allah rahmet eylesin, geride kalanlar için zor bir durum Allah ölümünde hayırlısını nasip etsin...
Allah rahmet eylesin.Allah bizleri kazadan beladan korusun
Allah rahmet eylesin görünce içim parçalandı... O nasıl bi sürücülük arkadaş hiç mi görmedin motosikletin geldiğini...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)