Konya'damotor kazası Sebahattin Abi... Vefatı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mekanı Cennet olsun. Allah hepimizi böyle bir sondan korusun.
-
Yayaya çarparak kendisi nasıl öldü acaba? Tüm fotoları full korumalı acaba kaza anında koruma mı yoktu yoksa hızı mı çok fazlaydı?
-
Allah rahmet eylesin her ikisine de.
70 yaşındaki kadın koşarak yola fırlamamıştır herhalde. Hız ve dikkatsizlik olabilir.
-
Allah rağmet eylesin,ikisinede..
-
sebahattin abimin mekanı cennet olsun çok iyi adam gibi adam olan dürüst düzgün bir abimizdi.aramızdan erken ayrıldı yada biz daha yasayacak cok günlerimiz var sanıyorduk.takdir böyleymiş.dün defnettik.sevenleri eşi dostu herkes vardı.çok kalabalıktı.topragını kürekle atmayı bırakın elinizle bıle üç avuç zor atıyordunuz.çok iyiydi ama şimdi yok.kaza anında merhume teyzemiz yola çıkmış.tamam üst geçit var o yolda ama çoğu vatandaş genç yaşlı fark etmeden üst geçidi kullanmıyor genelde yoldan karşıya geçiyorlar.sonuçta bu malesef.ama suç sadece merhumede değil sebahattin abimizde bayabi hızlıymış ne yazıkki.motorda devit 11.000 ve vites 5 te kalmış.siz düşünün artık.o yol dümdüz ve çok geniş.yoldada tedes var radar var ama ecel geldimi hiçbirsey engel olamıyor malesef.şimdi ne söylesek boş.olan olmuş.merhume ve merhum sebahattin abininde mekanları cennet olsun.allah rahmet eylesin.sebahattin abinin artçısı olan yusuf kardeşimizede acil şifalar diliyorum.şuan yogun bakımda ama hayati tehlikesi yok.lütfen şehir içinde çok dikkatli olalım nerden ne çıkacağı belli olmaz.aman dikkat..
-
-
Belirtilen yolda TEDES uygulaması var arkadaşlar. Otomobillerin 70'i, büyük araçların 60'ı geçmesi yasak. Böyle bir yolda hız yapmasına ihtimal vermiyorum açıkçası.
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
-
kgnblg adlı üyeden alıntı
Belirtilen yolda TEDES uygulaması var arkadaşlar. Otomobillerin 70'i, büyük araçların 60'ı geçmesi yasak. Böyle bir yolda hız yapmasına ihtimal vermiyorum açıkçası.
Kameralar araçların ön plakasından kayıt yapıyor, şahsen ben motosikletle oradan geçiyorsam 70'le gitmiyorum, araçların arasında kalmaktansa biraz hızlı gitmek daha güvenli... Vadesini tamamlamış rahmetli, mekanı cennet olsun iki tarafında... Kazanın nasıl olduğunu irdelemek yerine ders almak daha iyi olur...
-
-
-
Gsxr1000: 5.vites 11000devir = 250km/h civarında bir hız... Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
-
http://www.cihan.com.tr/video/Motosiklet-yayalara-carpti-1-olu-3-yarali_5105-CHMTM4NTEwNS8wLzIvMA==
bunu böyle lanse etmeleri çok ayıp.
Orada alt geçitte üst geçitte mevcut.
Bende Konya'da motorcuyum. 70-70 gitsen araçlar taciz eder. hızlı gitsende adamlar yola atlayıp sana iğne deliği yer bırakırlar. Ayıp yahu.
-
amaninmb adlı üyeden alıntı
http://www.cihan.com.tr/video/Motosiklet-yayalara-carpti-1-olu-3-yarali_5105-CHMTM4NTEwNS8wLzIvMA==
bunu böyle lanse etmeleri çok ayıp.
Orada alt geçitte üst geçitte mevcut.
Bende Konya'da motorcuyum. 70-70 gitsen araçlar taciz eder. hızlı gitsende adamlar yola atlayıp sana iğne deliği yer bırakırlar. Ayıp yahu.
Bu tür olaylar yüzünden motosikletlere saygı gösterilmemeye devam edecek. Hele hele ilk başlarda konuşan adam gibi düşünen yüzlerce insan var. Egsozlarını baarttıra barrtıra yarış yapıyorlar cümlesi insanların bize bakış açısını özetlemeye yetiyor.
Altın Elbiseli Adam'a soruyorlar 299 vs yaptınız mı diye. Bir keresinde denedim, yola çıkan bir yayanın yanından o süratle geçtim ve o gün bugündür hız yapmıyorum diyordu. Alınacak çok ders var elbet.
-
Trafik kazası geçiren motosiklet sürücüsünün , kaza geçiren otomobildekilere kıyasla 26 kat daha fazla ölüm riski var. İstatistikler böyle söylüyor. Erken ölmemek için hız yapmamalı, kask takmalı ve uyanık olmalıyız. Dikkat ederseniz vefat edenlerin büyük çoğunluğu ya apaçi yada ss sürücüleri. Emimin ki imkan olur da bu iki grubu kaza istatistiklerinden hariç tutarsak motosiklet ile otomobil arasında bu risk uçurumu ortadan kalkar. Dikkatli olalım , istatistik verisi olmayalım.
-
kim ne derse desin hız motosiklette ölüm getiriyor,benim düşüncem seyir hızı 70 sollama hızı maximum 100 km olmalı,100ün üstüne çıkacaksan sollama daha iyi,70 ile gidincede pek güzel gideceğin yere varıyorsun kimsede sıkıştırmıyor en sağ şeritten gidersen.günün birinde ss motor bile alsam sırf caka satmak için alırım,hız yapmam.
-
Bu hız limitleriyle kurban oluyoruz zaten,Allah rahmet eylesin ...
-
merhuma allahtan rahmet diliyorum..ben alanyada yaşıyorum...racingçi arkadaşlara da selam ediyorum...en sık trafik olan caddede hız demnemeleri,iki teker üzeri kalkmalar...neler var neler...racingçiler olmasa insanların motora motorcuya bakışı bile değişir..
-
Araba kullananların motorculara bakış açısından şikayet ederken, siz daha kendi aranızda racingçilere farklı gözle bakmamayı öğrenememişsiniz, bu ne yaman çelişki...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)