Yine biri gitti Takın şu kaskınızı arkadaş
Reklamlar
-
ömerelek adlı üyeden alıntı
kafasında kask vardı lütfen bilp bilmeden konuşmayın abim hakkında
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
kafasında kask vardır sülalenizin canına okutturmayın benim abim kasksız motora binmez o günde kaskı kafasındaydı.
Allah bir kere daha rahmet eylesin kardeşim. O halde kask yeterince iyi bir kask değilmiş demeden geçemeyeceğim. Sonuçta kask vardır, kask vardır.. Ama o işte de bir pürüz yoksa yapacak birşey yok, olacağı varmış. Allah sabır versin sizlere..
Reklamlar
-
-
emrb adlı üyeden alıntı
Allah anasına babasına sabır versin.facebook adresini inceledim.kutsal toprakları ziyaret etmiş ama yarı çıplak müzik klipleri paylaşmış.ilginç bi kişilikmiş...
yargılamak sana mı düştü
-
ömerelek adlı üyeden alıntı
kafasında kask vardı lütfen bilp bilmeden konuşmayın abim hakkında
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
kafasında kask vardır sülalenizin canına okutturmayın benim abim kasksız motora binmez o günde kaskı kafasındaydı.
evet kask varmış fakat parçalanmış, anes teki arkadaşlar söyledi...
oguzhan8167 adlı üyeden alıntı
yargılamak sana mı düştü
çok doğru demişsin, zaten vefat edenin arkasından yargıda veya yerici eleştiride bulunan önce kendi müslümanlığını sorgulasın...
Kardeşimizin mekanı cennet olsun...
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
bu kazayı gördükten sonra motor almaktan vazgeçtim diyebilirim :( Rahmetli bilinçli ve tam korumalı olmasına rağmen sonuç değişmemiş :( Allah rahmet etsin inşallah...
-
İnsan hayatı bu kadar ucuzmu lannn !!! diyesi geliyor insanın vallaha Allah Rahmet Eylesin topragı bol olsun içim parçalandı çok basit bir kaza işte kask takin abi kask olsa kalkardi ve 1-2 sıyrıkla atlatıcağı bir kazayı canıyla ödemesi ağır olmuş facebook ' una bakarken baktıgımda hep kask vardi galiba hava güneşli sıkar dıye çıkarmış galiba işte ecel çekiyor abi siz siz olun isterse 60 derece sıcak olsun yıne cıkarmayın kaskı hiçbir şey hayatınızdan önemli değildir
-
-
daha bugün gördüm, gömlekli-terlikli-kasksız motor süren vatandaşı. ilginç bir manzaraydı.
mekanı cennet olsun, ailesine Allah sabır versin.
-
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
-
11 Haziran 2013, 18:03
Arkadaşlar bizim orada da genç bir arkadaş haytını kaybetti , bunu üzülerek paylaşıyorum ama bazı şeylerden ders çıkarmak gerktiğini düşünüyorum (http://www.akhisarhaber.com/news_detail.php?id=15809) bu tarz olayların yaşanmaması için lütfen gerekli önlemlerimizi alalım .allah rahmet eylesin ....
-
11 Haziran 2013, 18:10
-
04 Ağustos 2013, 03:29
Çok kötü bir olay :(((( allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahhhhh.allah günahlarını affetsin motorcu kardeşimizin. :( gerçekten üzüldümmm....
allah geride kalanlara sabır versinnn..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)