Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin,mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun Allah sabırlar versin,mekanı cennet olsun.
başınız sağolsun.
mekânı cennet olsun.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
hepinizden ALLAH razı olsun.evet babasızlık çok zor 2 gün olmasına ragmen yokluğunu şimdiden yaşamıyor değilim ALLAH kimseyi genç yaşta anasız babasız bırakmasın..
Allah rahmet eylesin... Ben de babamı 1 hafta önce kanserden kaybettim. Cümleten Başımız sağolsun...
On dokuz yaşımda iken babam kollarımda vefat etti. Üzerinden 25 yıl geçti. Ve ben hâlâ onun yokluğunu hissederim. Ne olurdu sanki, şimdi evimizin bir köşesinde otursaydı da ona baksaydım bir tas su verip hayır duasını alsaydım......
İlk 2-3 yıl onun yokluğunun kalbindeki sızısı, çok yoğun hissedilir. Sonra Allah'ın sana verdiği sabır o sızıyı biraz da olsa hafifletse bile bir ömür boyu hissedersin.
Tüm kaybettiklerimize ve sizin babanıza da Allah'tan rahmet dilerim.
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
başınız sağolsun allah rahmet eylesin allah sabır versin çok zor bir durum insan bu acıyı tadana kadar hiç olmayacak gibi yaşıyor allah kimse kaza bela allah tüm hastalara şifa versin
Allah rahmet eylesin.Başın sağolsun Allah sabır versin.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
başınız sagolsun ,allah sabır versin.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Allah gani gani rahmet eylesin :(
allah rahmet eylesin
sana ve ailene de sabırlar ihsan eylesin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Allah rahmet eylesin
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Allah rahmet eylesin.
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
2011 şubat ayında lösemi teşhisi koyulan babama hemen kemoterapy tedavisi başlandı, fakat erken teşhis olmasına rağmen ekim ayında kaybettik. halen daha salondan bana seslenecekmiş gibi geliyor. alışmak çok zor. Allah sizlere, sevenlerine sabır versin.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
mevlam bu dertten yani çaresiz dertlerden ölenleri şehit kabul ediyor babanızda inşallah şehitler sınıfına dahil olmuştur.allah sizlere sabır versin
Başın sağolsun.
Zor olsa da alışacaksın elbet
Motosikletli Kaplumbağa...
Allah rahmet eylesin abi. Başın sağolsun.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)