Allah yardimcisi olsun.
Allah yardimcisi olsun.
Çok büyük geçiş olsun Cengiz kardeşime... Motosiklet işini ciddiye alan ve motosiklete çok saygısı, sevgisi olan bir kardeşimiz. Ülkemizin önemli motostunt elemanlarından biri... Umarım kısa sürede toparlanıp, pistlere döner. Kendisiyle A2TEKER dergisi için bir yazı kaleme almak istediğimde bir kere telefonla görüşmüştüm. Bu işe yüreğini koymuş bir genç. Tekrar geçmiş olsun ve tüm motorcu arkadaşlara daha dikkatli sürüşler dilerim... Allah acil şifalar versin...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Allah acil şifalar versin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun. Kaza nasıl olmuş bilen var mı ?
haydaaaa
facebook da arkadaşız, siyasi olarak biraz atışsak da mert bir arkadaştır.
çok üzüldüm allah kızına karısına bağışlasın.. :(
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin biran önce.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Geçmiş olsun tez zamanda kalkar ayağa inşallah kaza nasıl olmuş peki ?
MD Den Alıntı :
U çekerken arabayla çarpışmış diye duydum.
Geçmiş olsun kardeşimize Allah!tan acil şifalar dilerim..çok değerli bir yetenek...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
yok mu son durum hakkında bilgisi olan ?
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
dikkat edersen mert bir arkadaş dedim. güzel bir arkadaştır demek istedim.
abdest namaz ve kul hakkını allah bilir.
siyaset başka birşey ve insanlar bu konularda tartışabilir. bu medeniyet göstergesidir.
sadece muhabbetimizin cilvesinden bahsettim, düşmanlığımdan değil! hemen alıntı yapıp benim karşıt görüşlü olduğumu saniyesinde idrak edip, olayı farklı yerlere bağlamanız çok yanlış oldu.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bence böyle muhabetler böyle tartışmaların yeri değil "geçmiş olsun cengiz abi"
Cengiz abimizin bir arkadası cengiz abinin facebook duvarın da bunu paylaşmış :Arkadaşlar yalvara yakara yoğun bakıma girdik cengiz abimiz kendine gelmiş bizle konuştu Herşeyi hatırlıyo beni burdan çıkarın benim Bişeyim yok Dio doktorlarlaaa konuştuk bu şekilde devam ederse 2 gün sonra normal odaya alçaklarını söylediler şuan çok iyi merak etmeyin başka gelişmeleride yine yazarım ben Allah'a emanet olun
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Çok şükür Rabbime iyi olucak inşallah iyi olucak.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Allah yardımcısı olsun...hakettiği layık olduğu alakayı hiç göremedi medya ve motosiklet camiasında...çok yetenekli bir arkadaşımızdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
inşaallah en kısa zamanda normal hayatına devam eder
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Cengiz Coşkun
dualarını esirgemeyen bütün sevdiklerimden Allah razı olsun çok şükür şuan daha da iyiyim normal odaya çıktım CENGİZ COŞKUN
https://www.facebook.com/turkishstunt/posts/10151329350433788
geçmiş olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
durumunun iyi olması sevindirici bir durum.
değilse başlığı okuyunca baya üzülmüştüm.
allah acil şifalar versin....
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)