Çakalaz arkadaşıma ve diğer kazazedeye geçmiş olsun.
anlaşıldığı kadarıyla amca trafiği tehlikeye atacak ve geçilmemesi gereken şekilde yola çıkmış ve arkadaşımızda normal yoluna gidiyormuş. Amcaya çok üzüldük gerçekten ama motor yarış motoru olunca gelde o yörenin insanına hız olmadığını anlat. Araç olsaydı bu kuşkular çok daha az olurdu..
Çok geçmiş olsun her iki tarafa...
kardeşim çok çok geçmiş olsun umarım bu son kazan olur
amca da en kısa sürede iyileşir de senin vicdanını sızlatmaz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
doğan kardeşim en büyük kazan bu olur inşallah,çok geçmiş olsun.yaşlı amcaya da acil şifalar dilerim.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
YÜCE ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ve BİR ANCA SELAMETE ÇIKARSIN İKİSİNİDE
Baştan sona yeni okudum,büyük geçmişolsun,hala amcanın durumu hakkında bir yorum yok,
son durum lütfen
Bir süredir internete bakmadığım için yeni haberim oldu.
Böyle durumlarda her ne kadar karşı taraf suçlu ve dikkatsiz olsa da bir sakatlık yaşandığı zaman çok üzülüyorum.
Görünen o ki Doğan ın durumu iyi. Umarım yasal konularda da başı ağrımaz. Büyük geçmiş olsun.
Amcanın durumuna gelince onun da sağlığına kavuşmasını gönülden diliyorum ama bazen bazı durumlarda da söylenecek fazla söz olmuyor.
Bu arada Doğan'ın telefon numarası hala aynı mı ulaşamadım 0555 284 .. .. şeklinde bir numarası mevcut bende.
Bu numara değişmişse biri özel mesaj ile iletirse çok sevinirim.
her ikinizede büyük geçmiş olsun Dogan
amca'nın durumuna üzüldüm haksız olsa'da inşallah durumu düzelir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Cako;büyük geçmiş olsun kardeşim.Sende bir şey olmaması çok sevindirici.İnşallah amcamız da iyi olur.
allah acil şifalar versin , ihtiyar amcada inşallah düzelir büyük geçmiş olsun .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin yeni haberim oldu :/
Yavuz Sultan Selim Han
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)