Salak bi asker içtiği sigarayı depoya atmıştır kesin.
Salak bi asker içtiği sigarayı depoya atmıştır kesin.
25 kişi... Allah rahmet eylesin. Cephanelik patlaması olduğu için durum çok daha vahim aile yakınları için. Çok acı bir durum. Çok üzüldüm...
Günahlarını almayalım, nasıl olduğunu bilmiyoruz..
Ben bu adamlardan beklerim böyle şeyler. Hatta beklemiyorum, şuanda da yaptıklarına inanıyorum. Ancak busefer dediğin gibi olması zor. Çünkü o birlikten ölen ölmeyen hemen tespit edilir. çünkü küçük bir yer, 120 kişiymiş. Bizim orası da aynı okadar kişilikti, herkes 2 dakkada birbirini buluyordu. O yüzden o bölükten neredeyse kimse ölmeden 25 kişi şehit oldu derlerse 2 güne ortaya çıkar yalanları...
#sürenadam
Olen kardeslerimize Allah'tan rahmet,
yakinlaruna sabir diliyorum.
Komplo teorilerine kulak asmayin arkadaslar.
Aileler evlatlarinin nerede askerlik yaptigini biliyor.
Bir tanesi de cikip demez mi
benim oglum doguda askerlik yapiyor,
ne isi var afyonda diye.
Gorunen o ki bu kaza ama isin icinde mutlaka bir ihmalkarlik var.
Siyasilerden hangi partiden olursa olsun her türlü pisliği beklerim ..
Ancak eğer bu askerler doğuda şehit olup oraya getirildiyse hem şehit oldukları yerde hemde getirildikleri yerde ki diğer askerleri nasıl susturacaklar. İçişleri , milli savunma bakanı, genelkurmay başkanı acil istifa etmelidir. devletin en güvenilir kurumu olan TSK ya dahi güven kalmamış durumda . Tüm Türkiye patlamaya hazır bomba durumunda en ufak bi provakasyon önü alınamayacak bir infial oluşturabilir.
3-5 çapulcu denilen terör örgütlerinin aldıkları dış destekle bir ülkeyi ne hale getirebleceklerinin aleni resmidir bence.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
O açıklamayı yapan ismini söylemiyorum çünkü adam değil
Kendi oğluda aynı şekilde şehit olsa ne derdi acaba..
Bakan olmuş ama adam olamaz
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ülkemizde bu tür olaylar "doğal" olduğu için, tabii ki doğal afet demekte bir beis yok
Şehit haklarından tam yararlanabilmeleri için terörle mücadele esnasında ölmeleri gerekiyormuş
Ulan bırakın terörle mücadeleyi, üç kuruşluk şehit hakkını falan, bu çocuklar, ailelerine ciddi tazminatlar ödenmesini ve bazı kellelerin uçmasını gerektirecek aptalca nedenlerle öldüler.
Eğitim zaiyatı bekliyordum ben. Doğal afete nasıl bağlamışlar işi çok merak ettim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Küfür küfür küfür aklınıza ne gelirse işte .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Siz nasil bir karar bekliyordunuz ki? Sınırda kacakcilik yaparken mi bombalandilar da ailelerine 100 bin lira tazminat verilsin, teror sehidi sayilsinlar. Alti ustu Hindistan ve Pakistanda bile olan bir cephanelik patlamasinda hayatlarini yitirdiler. Hem sehit olmadiklari iyi oldu, kelle diye soz ederler bu ulkenin ileri gelenleri sehitlerden.
neden şaşırmadım acaba?
ayrıca olay unutuldu bile suriye ayaklarına...
Şerefsiz kaçakçı kadar değerleri yokmuş demek...
Ne bekliyorduk ki...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Orada askerdim.Patlama'dan 10 gün sonra terhis olacaktım...Patlama anı ve sonrasında ki 10 günü 1 ben 1 oradaki dostlarım 1'de Allah bilir...
Öyle yorumlar yazılmış ki...Kimisi iyi kimisi kötü...Söylenecek çok şey yapılabilecek çok az şey var.
Yapılacakların en başında basit bir taziye cümlesi kurmak sonrasında ise şehit olan arkadaşlara " Salak bir asker sigara izmariti atmıştır " gibi iğrenç yorumlar yapmamak...
Allah bu acıyı size yaşatmasın.Orada yaşadıklarımızı hissettiklerimizi kimse anlamasın ki hayatı zehir olup ruhu vücudundan akmasın.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
ben anlatayım :
O patlama bizim mahallede oldu hatta patlama anında mahallede motora biniyordum patlamanın gürültüsünden ödüm çıkdı Allahtan yavaş gidiyordum kendimi kaybettim motordan düştüm hiç unutmuyorum şoka girdim ve düştügüm yerde motorun yerde yarım saat oturdugumu biliyorum kendime gelmek için. Çok çok çok kötü bi durum ben bile yaklaşık 1.5 km den bu kadar korkup şoka girdiysem ordaki askerler napsın :'( hepsinin mekanı cennet olsun. sanki atom bombası atılmış gibi oldu akşam vakitleriydi gökyüzünü kaplayan bi alev topu sanki gündüz gibi oldu ambulanslar sabaha kadar susmadı afyona 15-18 km uzaklıktaki evlerin camları titremiş patlamadan. artık siz düşünün ne kadar şiddetli.
Bu gün patlamanın yıl dönümü.Hiç bir şey yapmayıp 30 saniye düşünseniz yeterli.Saygılar.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)