Emrah Kurtoğlu (V max) için Mevlüt..
Reklamlar
-
30 Ağustos 2012, 00:58
Herkese Merhaba abilerim kardeşlerim.
Bildiğiniz üzere geçen hafta pazar sabaha karşı Emrah abimizi motorsiklet kazasında kaybettik. (detaylar için http://www.motosiklet.net/forum/onla...glu-v-max.html )..
Üzüldük keşkelerle dolu onlarca şey konuştuk. Hepimize birazdan uyanacağımız bir kabus gibi geldi ama malesef herşey gerçekti.:((..
Artık elimizden sadece arkasından dualarımızı eksik etmemek gelir.
Bunun için 2 Eylül pazar akşamı saat 20.30da Yatsı namazından önce Değirmendere Merkez camiinde mevlüt okutacağız.
saat 20.15te değirmendere migrosta bilmeyen arkadaşlar için ortak buluşma mekanı olarak seçtik. Bilenler direk camiyede gelebilirler.
Elimizden ancak bu kadar şey gelebilir. Keşke bu acı olayları hiç yaşamasaydık ama malesef yaşıyoruz. Tanıyan tanımayan herkesi bekliyoruz...
Reklamlar
-
30 Ağustos 2012, 01:13
şehir dışındayım.. dualarım onunla...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Ağustos 2012, 02:33
Kardeşim katılacağım İnşallah . Sana mesaj attım ama görmedin sanırım konu ile alakalı paylaşmak istediklerim var müsait olduğunda dönebilirsen belki küçükte olsa çorbada bizimde tuzumuz bulunur tekrardan başımız sağolsun ...
-
30 Ağustos 2012, 13:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
30 Ağustos 2012, 14:28
Moderatör
Yalova MT olarak toplanip gelecegiz insallah.
-
30 Ağustos 2012, 14:32
inşallah bende orada olacağım.. görüşmek üzere.. 20:15 migrosta olurum..
mevlüdten sonra nacizane fikrim bi yerde oturup yad etmek.. konu sahibi ne düşünür bilmiyorum ama, buna kesinlikle ihtiyacı var.
-
30 Ağustos 2012, 14:41
bende katılmak istiyorum ama ailesinden gelecek varmı eğer geleceklerse motosikletle gelmemiz bir tepkiye neden olurmu?
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
30 Ağustos 2012, 15:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lucas adlı üyeden alıntı
Yalova MT olarak toplanip gelecegiz insallah.
Sağolun Erdem Abi,Allah razı olsun..
K o r @ y adlı üyeden alıntı
mevlüdten sonra nacizane fikrim bi yerde oturup yad etmek.. konu sahibi ne düşünür bilmiyorum ama, buna kesinlikle ihtiyacı var.
Koray abi tabi otururuz,yad ederiz,çok güzel düşünmüşsün..
yasin_942 adlı üyeden alıntı
bende katılmak istiyorum ama ailesinden gelecek varmı eğer geleceklerse motosikletle gelmemiz bir tepkiye neden olurmu?
Bildiğim kadarı ile Emrah Abi'nin babası c.tesi günü eşyalarını almaya gelecek.
Ama kalır mı bilemem.
Büyük ihtimal hemen dönerler..
Kocaeli'de ailesinden kimseler yok.
Hepsi memleketinde..
-
30 Ağustos 2012, 15:13
vay be..migros otoparkı..meşhur toplanma yeri.pazar günü görüşmek üzere.
-
30 Ağustos 2012, 21:26
orda olacağız inşallah yalova gurubu olarak...
-
30 Ağustos 2012, 21:29
ben gelemesemde dualarım onunla. Mevlüd işi iyi olmuş.
-
30 Ağustos 2012, 22:03
dualarımız arkadaşımızla...
-
30 Ağustos 2012, 23:58
Bir çoğumuz Pazartesi sabah erken kalkacak bu sebeple akşam namazı öncesi veya Cumartesi akşamına alma ihtimali var mı?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
31 Ağustos 2012, 00:06
özcan1980 adlı üyeden alıntı
Bir çoğumuz Pazartesi sabah erken kalkacak bu sebeple akşam namazı öncesi veya Cumartesi akşamına alma ihtimali var mı?
Haklısınız pazartesi günü hepimizin işi var ama cami ile konuşuldu hoca bu saati uygun gördü. O yüzde zaman değişebileceğini sanmıyorum...
-
31 Ağustos 2012, 00:17
kanka geçerken bu taraftan benide al ben bilmiyorumda adresi..içmeler köprüsü 0537 926 26 52
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
31 Ağustos 2012, 00:27
Abi zaten helva dağıtacağız cami bahçesinde. Orada sonrada sahilde dağalmayız abi otururuz.
-
31 Ağustos 2012, 10:07
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
31 Ağustos 2012, 10:44
dün batuhan uğur ve ben bi görüşme yaptık dağıtlıcaklar konusunu hallettik sayılır sağ olsun uğur ve berky bayabi uğrşıyorlar ALLAH 2SİNDENDE RAZI OLSUN.. geri kaln işleri orda yüzyüze konuşuruz...
-
31 Ağustos 2012, 11:03
mezit adlı üyeden alıntı
dün batuhan uğur ve ben bi görüşme yaptık dağıtlıcaklar konusunu hallettik sayılır sağ olsun uğur ve berky bayabi uğrşıyorlar ALLAH 2SİNDENDE RAZI OLSUN..
geri kaln işleri orda yüzyüze konuşuruz...
Ne olacak abim boynumuzun borcu. Eminim bize bişi olsa Emrah abide canla başla uğraşırdı. Pazar akşamı görüşmek üzere abim bugün biz uğurla 1 kaç şeye de bakıcaz gerisi kolay. Dün ben katılamadım kusura bakmayın. Telimin şarjı bitikti geç geldim eve.
-
31 Ağustos 2012, 12:20
Öldüğü gece tanışmış, hep beraber muhabbet ettik yattık, kalktığımda gitmişti ve kısa sürede acı haberi geldi, Bende katılacağım inşallah, arkadaşlar bir fatiha diyip geçmeyin toprağın altında duran için o belkide dünyalara bedel.
Ben tam tanımıyorum emrah abiyi bi o gece konuştuk ama yakın tanıyanları herkese ulaşmaya çalışmasında büyük fayda var..
__
Saat 8-8:15 gibi Migrosta olmaya çalışacağım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)