1 değişiklik yok 8de migrosta buluşalım. direk gelecekler için.:
DEĞİRMENDERE MERKEZ CAMİİde olsunlar...
1 değişiklik yok 8de migrosta buluşalım. direk gelecekler için.:
DEĞİRMENDERE MERKEZ CAMİİde olsunlar...
Allah ettiğimiz duaları kabul eder inşallah.. Bu geceyi organize edenlere teşekkür ederim.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Ben sag saglim evime ulastim. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun arkadaslar. Allah dualarimizi kabul eylesin, bir daha boyle acilar yasatmasin.
sanırım en son ben geldim . allah kabul etsin , sevdiğimiz arkadaşımıza yaşamından sonra yapabileceğimiz manevi anlamda dularımızı ettik , allah kabul eylesin , herkezin sağ salim evlerine gelmiş olması güzel cümleten hayırlı geceler.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Katılan herkese çok çok teşekkürler..
Eksik olmayın,Allah hepinizden razı olsun.
Emrah abinin mekanı cennet olsun.
Umarım artık böyle acı olaylar yaşamayız..
ALLAH (C.C) kabul etsin arkadaşlar kardeşimizin ruhu şad olsun rabbim gunahlarını affetsin..........
allah standarttan ayırmasın..
dualarımızı sağlığımızdada ederek motosikletimize binmeliyiz , mevlüt sonrası otururken caminin avlusunda önümde duran yasinin motosikletinden bana çok anlamlı gelen bir kareydi siz ne anlarsınız bilemem ama bu kare bir çok şeyi anımsatıyor sanki !
cami ve motosiklet ikleminden çıkaracağımız pay kişinin kendine göre değişir .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
kısaca hayatın özeti gibi bir kare olmuş,hayat işte bu kadar gerçek ve bu kadar yalan ...
bir hafta önce emrah kardeşimiz de biniyordu motorsikletine ,bugün yok ...
Allah gani gani rahmet eylesin,nur içinde yatsın insaallah ...
Ve ZAMAN usulca fısıldadı:
' BANA BIRAK '...
Konuyu yeni gördüm toprağı bol olsun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bu yüzden arkadaşlar doğru, düzgün ve dürüst yaşayalım. 600cc kawasaki olmayanın içi gidiyordu, şimdi ikiside yok dünya malı dünyada kaldı. Dünya malı içinde kimse kimseyi kırmasın üzmesin arkadaşlar 3 günlük dünya su gibi akan giden zaman hepsi bizim için. Ve arkadaşımızı hiç unutmayalım bu ona yeter.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)