Yaralı arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Arkadaşlarını yalnız bırakmayan ,destek olan, manevi destek arayan arkadaşlarımıza da bu davranışlarından ötürü saygılarımı sunuyorum.
Yaralı arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Arkadaşlarını yalnız bırakmayan ,destek olan, manevi destek arayan arkadaşlarımıza da bu davranışlarından ötürü saygılarımı sunuyorum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
geçmiş olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok gecmiş olsun kardeşimizee... allah acil şifa wersin işlj
elit motogaraj
Şeref kardeşime büyük geçmiş olsun...Allah yardımcısı olsun...bende tanıştım kendisiyle güvenlikci bir kardeşimdi..meslekdaşımdı...ağır bir kaza geçirdi...dualarımız onunla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şeref'im benim bişey olmaz ona :(
Telefonda konuşabiliyor mu abi ?
Motosikletli Kaplumbağa...
Geçmiş olsun.Şerefi yine yollarda keyifle gezerken görmek istiyoruz.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin . :(
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bir buluşmada aynı masada yemek yedik çok sıcak kanlı bir insandı acilen sağlığına kavuşur umarım.
Asayiş berkemal
Kendisinin gezi yazısını hatırlıyoruz. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda ayağa kalkar...
büyük geçmiş olsun arkadaşımıza. kendisiyle tanışma fırsatım olmadı ama bişey lazım olursa PM atın. bi de arkadaşımızın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz seviniriz...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Hem kendisine hemde yanında ki kardeşimize Allah acil şifalar versin.
İnşallah en kısa sürede aramıza döner.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Düzceli arkadaşların ziyaretlerini moral vermelerini önemle rica ederiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda eskisinden dahada iyi olur.
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum...
Aramak isteyen olursa numarasınıda yazayım...0537 314 77 61
Arkadaslar konusmak Seref icin suanda cok yorucu. Bu nedenle ben ozellikle numara yazmadim.
MESAJ ATSANIZ DAHA KOLAY OLUR ONUN ICIN.
yazdım artık Eyüpcüm yav kusura bakmayın mesaj atsınlar en azından keyfi olduğunda açar artık konuşur..
Eyüp, arada bir bilgilendir bizi Şeref'in durumu hakkında.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
çok büyük geçmiş olsun umarım kısa sürede aramıza döner Allah'tan acil şifalar dilerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)