Allah sinan'a şifa, yesewi'nin kalbine merhamet vere.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
cahil laftan anlasaydı cahil olmazdı
malesef türkiyede sayısı fazla:/
hepte tüm pislikler cahillerin altında çıkıyor
Mustafa Kemal Atatürk
Bence gereksiz bir tartışma olmuş kimse kimsenin duasını dilemiyor @yesewi etmiyorsa etmesin ama dinmizde ( Ben müslümanım) düşene birde sen vur, ayıbını insanların yüzü vurmak birini herkezin bildiği birşey bile olsa kötülemek yoktur... Bu durumda sen kendini hangi din hangi ahlak hangi insanlık vasfına koyuyorsun merak ettim?
Ayrıca @yesewi, düşüncelerine saygı duyuyorum kimsenin iyiliğini istemek durumda değilsin benim kızdığım kendini bir gruba ( benimde dahil olduğum gruba ) dahil edip yanlış fikirler savunman. Müslüman diye her müslümanın bombaçı denemsinden bri farkı yok inandığın değerlerin hoş görü dini olan dinimize yakışmıyor.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Burda olay saptırıldı haklısın ben vicdansız birisi oldum herkes iyi niyetli oldu. Kimse demiyorki bizim hatamız nerede ? Bu çocuk neden bu kazayı yaptı ? Biz motorculuğun ne olduğunu gösterebildikmi gerçekden bizim ekibimize katılıp o motorun üzerine binecek adamın neleri kurallara tam uymasını neden sağlayamadık diyen yok... böyle davrandıkcada bu arkadaşımız gibi birçok kişi daha aynı şeyleri yaşayacak. ve ben her zaman kötü insan rolünde gösterilmeye devam edicem
Ben bildiğim herseyi bu sitede öğrendim ancak görüyorumki artık bildiğim herşey yalanmış
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Nasıl boşvereyim be Sinan ım
burada birsürü şey paylaştık
kimisi ile kavgada ettik
cezada aldık
uzaklaştırılan arkadaşlarda oldu
ama hiçkimse bugüne kadar bana sen İNSAN mısın diye sormadı,bende kimseye sormadım zira her tepki insana dairdi,
bu arkadaşa artık bu soruyu soruyorlar halada bir kafasını koyup önüne düşünmüyor yahu
pesss.
BEN Cahilim insan değilim aşşalık bir varlığım kötüyüm bi kaşık suda boğsanız keşke ah önünüzde olsamda şimdi rahatlatabildimmi içinizi biraz ? sayın zıppırman ?
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
En basiti sigara icen birine gira icme demek ne kadar kötü ise senin yaklaşımında haklı olsanda hakasız durumuna düşüyorsun olmuşla ölmüşe care yok senin bu dediklerini başka bir başlıkta acsan alkolu ve kasksız motor kullanmayın desen gerekcelerini anlatsan herkez ayakta altışlar ama bunu savunacagın yer bence burası değil... ve herkez bu kadar tepki gösteriyorsa insan bir kendine dönmeli sana cevap yazan arkadaşları tanıyorum cahil art niyetli en iyisi ben bilirim diyen kişiler kesinle değil belki bu konudaki cogunlugun tavrı yanlıştır ama aile terbiyemizi kültür yapımız dinimiz daha öncede dediğim gibi hoş görülü olmayı gerektirir allah acil şifalar verir insallah bu da kullağına küpe olur birdahada yaşamaz bunları demekten ali koymamalı.
Beliki anlatamadın yada kimse ne demek istediğini anlamadı.Kimseye birsey kanıtlamak zorunda degilsin yine yanlış anlaşıldığın için özür dileyip arakadaşa şifalar dileyip inancının getirdiği tevuzuyu gösterip cekilebilirsin yinede tercih senin doğru şeyleri yanlış yerde savunuyorsun ve kim olursa olsun yatağa düşmeyi ölümle cebeleşmeyi hak etmez günah kecisi olmaya gerek yok bence...
Konuyu nereye getirdi ya.Kafayı yemek üzereyim bilgisayar başında.Sen ne diyosun arkadaş ne alaka neyin kafasını yaşıyosun nasıl bi ruh hali içindesin ? Olayı çektiğin yere bak.
Geçenlerde Yaşar Nuri Öztürk şöyle demişti sizin gibi merhametsizler için.(Lafımı sakın çarpıtan,tersinden anlayan olmasın)
Onlar namaz saatini bekleyip namaz kılarlar,çıkarlar,tekrar kılarlar.Etrafında ne olup bittiğini bilmezler.İlim irfanmış insanlıkmış haberleri olmaz.Onlar namazı kaçırmıyor,aksatmıyor ya,işleri bitmiştir,cennetliktir onlar !
Bunu ifade etmişti.İşte böyle insanlardan,senden tiksiniyorum.
Bu konuyu bile kapattirabilirsek bi plaketi hakettik demektir.
Allahtan acil şifalar diliyorum İnşallah düzelip ayağa kalkarda yaşadığı hayat tecrübelerinden ders alarak tekrar aynı hatalara düşmez..Rabbim bunu nasip etsin ve yardımcısı olsun inşallah..
Başlığı açan arkadaş bakın ne demiş
biliyorum kaskı yok alkollü falan intahar etmiş resmen diyeceksiniz. lütfen bu yorumlarınızı kendinize saklayın ve kardeşime bir kere olsun dua edin.
bunu sizlerden başka paylaşabileceğim kimsem yok...
Yani şimdi çocuğun bu kadar acısı varken polemik başlatmak neden adamın acısını neden arttırıyorsun? Adam yorumlarınızı kendinize saklayın demiş.
Kaç sayfa olmuş ha bire laf atışmaları...
Artık abuk sabuk şeyler yazıp tartışacağına susta 2 dua oku!!!
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Zıppırman abiyi boşverde, keşke muğla yakınlarında olsaydın. Bi kaşık suya dahi ihtiyacım olmazdı. Bütün yakıştırmalarında da haklısın.
Neyse...
Sinan'dan güzel haberler var. Şuanda kendi kendine soluk alabilmeyi başarabiliyor sanırım. Arada bir yutkunabiliyormuş, parmaklarını omuzlarını arada bir oynatabiliyor. Durum iyi gibi sanırım, pek anlamasam da bu konulardan... )
Kardeşimin 1-2 tane de resmini koyayım... Bu arada hiç resmimiz olmadığını farkettim biraz önce.. İçimi acıttı bu..
Kaza yaptığı motoru da bunun aynısı.. profilinde vardı buda.. 2011 model CBR125 HRC desenli.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)