Alkollüymüş, kaskı da yokmuş.. kaskı takmayıp içkiyi içip içkili hal içinde Allahtan dua istemek ne denli doğrudur bilemedim ben.
Alkollüymüş, kaskı da yokmuş.. kaskı takmayıp içkiyi içip içkili hal içinde Allahtan dua istemek ne denli doğrudur bilemedim ben.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Kaskı olmayıp alkol alan birisinin ailesi olmuyor mu ? Sevenleri olmuyormu. Hastanenin önünde şuanda kaç kişi bi umutla o ufacık bi tepki vercek diye gece gündüz bekliyor senin haberin varmı. Senin duan eksik kalsın. Bu başlıktanda uzak dur. Umarım aynısı bigünde senin başına gelmez, şuanda sana karşı nasıl hissettiğimi anlamazsın.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Durum ne acaba?
Geçmiş olsun tüylerim diken diken oldu beyin... konusunda
Domino'sPizza
Çok fazla bir değişiklik yok. Arada bir parmaklarını oynatıyormuş. Uyanmadı henüz..
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Allahım esirgesin,acil şifalar versin,sevenlerine bağışlasın.İnşallah sevindirici haberler alırsınız.
Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
Umarım iyileşir ve hatalarından ders almış olur ve tekrarlamaz. Allah sabır versin sevdiklerine ve size.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
acil şifa dilerim
Allah acil şifa versin
19 mayısta ta bi kardeşimizi kaybettik, kasksız sürat 110km civarı, 1 hafta yattı beyin hasarlı şekilde. doktor %1 ihtimal verdi ama maalesef kaybettik. 21 inde idi henüz arkadaşımın kardeşi
1 hafta nöbet tuttuk dua ettik
Allah o kardeşimize yardım etsin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Allah şifa verir inşallah. Kasksızmış alkolluymuş bize ne bir kardeşimiz dua ediyor bir kardeşimiz için. Bize eleştirmek mi düşer. İnş iyileşir de bize buradan iyileştim buradayım der. Bi daha kasksız çıkmicam falan der..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
İçkiye tahammülünüz varda yapılan yorumlaramı tahammülünüz yok ? Ne kadarda hoşgörülüsünüz siz öyle
Bir adam öldürme görseniz bir tecavüz görseniz bunu yapan adam pişmanım dese senin pişmanlığından ne olur lan dersiniz
İçkinin ne farkı var peki bunlardan ? Kendi düşen ağlamaz sözünü hatırlatırım sizlere... basbas bağırırsınız kasksız çıkmayın yola içkili kullanmayın araçları diye ve bunlar altın kurallardır herzaman... Kurallara uymayanlarda bırakın cezasını katlansın bir zahmet.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
günah ta bizim için
Allah, günahlarından tevbe edebilecek, tekrar gezip dolaşabilecek günleri göstersin diye dua edelim bu arkadaşa
Rabbim güzel kardeşimize acil şifalar verir inşallah. Çok geçmiş olsun . Güzel haberleri bekliyoruz Onur kardeşim, bizi de bilgilendir arada bir.
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)