Söylenecek çok söz var.Söylemeye dilim varmıyor.Söyleyebileceğim tek şey var , Allah yardımcısı olsun.O'nun için hayırlısı neyse o olsun.Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.
Söylenecek çok söz var.Söylemeye dilim varmıyor.Söyleyebileceğim tek şey var , Allah yardımcısı olsun.O'nun için hayırlısı neyse o olsun.Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Üzüldüm allah ailisine sabır versin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Allah cümlemizi böyle kazalardan uzak tutsun.kaza yapan arkadaşa Allahtan şifalar diliyorum.o mucize dediğimiz şey gerçekleşirde sevenlerine bu acıyı tattırmaz umarım.ayrıca birine dua etmek için olumlu olumsuz davranışlarına bakılmaz.zaten herşeyi yolunda gitmiyen durumlar için dua ederiz genelde.bazı arkadaşların mantığına göre bu gibi kişilerin cenaze namazıda kılınmaz, tövbe tövbe..
dualarımız onunla..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bugün kandil , dualarımızı eksik etmeyelim
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Son durum nedir acaba? Hala aynımı kardeşimiz?
Beyler şimdi haber geldi ))
sinan parmağını oynatmış çok az.
bilmiyorum anlamam tıptan ama sanırım bu iyi bişey ))
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
tabiki çok iyi bişey. Onur arkadaşım kafada baya bi darbe vardı. Kafadan amaliyat falan oldumu? Olduysa doktoru ne dedi? Düzelme oranı nedir? Parmağını oynatması iyi. Bide gözlerini açtığını okusak keşke. İyilesirse bundan iyi bi ders çıkaracağını umuyorum.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Şimdi bir gelişme varmı diye sormak için girdim.
Hadi bakalım İnşallah düzelicek buradan da görücez kendisini.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150914805327943
Buda kaza haberi.
ameliyat olduysa sıcağı sıcağına iyidır düzelme şansı artar. Merakla takipteyim. Kandil akşamı hayrına dua edelim.
Geçen sene de kaza yapıp 1 hafta yoğun bakımda kaldığını söylüyor haberde. Doğru mu ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
2 gün kalmıştı. pek ciddi bişey sayılmazdı o.
HErkes birşeylerden ders alıp bu işi doğru aklı başında yapmaya çalışır.
Bu arkadaşta keşke daha önceki olaydan dersini almış olsaydı.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Nasıl son durumu ?
Allah şifa versin, inşallah iyileşir ve aramıza döner, hayatım boyunca alkol en fazla 10 kez içmişimdir o da çok az miktarda, alkol ölüm getirir , keza kasksız trafiğe çıkmakta resmen intihar etmektir, dediğim gibi hatasız kul olmaz ama inşallah iyileşir ve aramıza döner , üzüldüm gerçekten :(
Arkadaşın son durumu nedir ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)