Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin
Şeytan İcadı
sabah sabah yüzümü buracak cinsten bir haber duymuş olmaktan çok üzgünüm alkol , kask vs.vs. cehaletten ve bilinçsizlikten kaynaklı şeyler, bana bir şey olmaz mantığı, ahhh şu cehalet ahhhh...
keşkeler olmasaydı keşke , keşke bu kaza hiç yaşanmasaydı , allah acil şifalar versin kardeşimize dualarımız onunla , inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
allah acil şifa versin inşaallah
Rüzgarı ruhunda hisset
Allah onu sizlere, sevdiklerine bağışlasın..
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
Allah acil şifalar versin :(
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Özellikle ailesi ve sevdikleri için çok zor, Allah yardımcısı olsun!..
çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Acil şifalar dilerim. İnşallah sağlığına kavuşur da gelip buraya teşekkür yazısı yazar. İyi günler dilerim...
Çok büyük geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin,ne olursa olsun Allah'tan ümit kesilmez.
Dualarımız sizinle
Allah acil şifalar versin.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
Geçmiş olsun. Kafasının ortasına kurşun yiyip de yaşayan insanlar var; umarım kendisi de yaşar da hatasını anlar; yakınlarını geride gözü yaşlı bırakmaz.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Üzücü olan sizin yorumunuz... Önlem almamış, hatta alkollü çıkmış olabilir, ama o da bir insan, onun da sevdikleri var, onu da sevenler var...
Evet "o kendini düşünmemiş ben mi düşüneyim?" diyebilirsiniz ama "sen de gelmiş dua istiyorsun" ne demek?
Hatalı, alkollü olduğu için duayı bile hak etmiyor öyle mi?
Neyse, Allah sevenlerine bağışlasın, hepinize sabır versin.
Dualarımız sizinle...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
o kadar çok şey yazacaktım ki ama tepki alırım diye çekindiğim için elim cevapla butonuna gitmedi
kötü birşey yazmayacaktım sadece biraz empati kurdum kendimce ama yazamadım
sadece Allah acil şifalar versin demekten başka bişey gelmiyo elimizden...
piyanist_irfan abimizin dediği gibi sabah sabah yüzümüzü buruşturmamıza moralimizin bozulmasına sebep oldu inşallah iyi haberlerini alır biraz olsun yüreğimize su serpilir...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
sen ne diyosun ya ?
Nasıl bi insansın sen. O çocuk şuanda komada ! Komada ! 19 yaşında sadece ! hiçbirimiz kasksız ehliyetsiz gezmedik mi ! Sen nasılda gelip böyle konuşabiliyosun. ! Senin bi yakınına böyle bi olay olsa ben böyle bişey yazsam "haklısın evet haketti kasksızdı alkollüydü" diyebilicekmisin ? nasıl insansın lan sen !?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Acil şifalar diliyorum. Allah anasına babasına bağışlasın.
en kısa zaman da sağlığına kavuşması dileğiyle :(
Bmw F650cs scarver / Scarabeo 200
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)