YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Allah acil sifalar versin . İnşallah iyileşir ve kasksız evin kapısından dahi çıkmaz.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Umarım arkadaşınız iyileşir. Daha çok genç direnebilir.
Bu iyi niyetli isteğinize bile yorum yapıp tartışma konusu haline getiren
izansızları kınıyorum.
Allah acil şifalar versin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Allah yardımcısı olsun.
ALLAH yardımcısı olsun sadece 1 musıbet olarak anılır hep İNŞALLAH bu vahim kaza ve aramıza yenıden katılır arkadasın ve nıce dua bekleyenler
ASIM'ın nesli diyordun ya nesilmiş gercek,çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek...
Onur durum nedir ??
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
belki kızgındı, belki aşıkdı, belki öylesine bahar havasına kapıldı... Hepimiz yaptık...yapılacak da... Bedelini o ödüyor...yeter ki kalksın, tekrar yapabilmesi dileklerimle şifalar ve rabbın şefkati dileklerimle ..
Durumu halen aynı. Doktorlar %1 şans veriyorlarmış uyanması için...
birkaç gün sonra makinenin fişini çekmeyi deneyeceklermiş tepki verir umudu ile...
kaza yerine gittim bugün.. yerler komple kan'dı. yandaki nehir yatağına doğru yıkamışlar.. heryerde et parçaları ve kanlar var...
kafasını vurduğu betonun sivri yerini 2-3 cm kadar kırmış. sonra da sürüklenmiş...
arkadaşlar lütfen korumasız çıkmayın, sevdiklerinize bu acıyı yaşatmayın. annesi dünden beri o hastane kapısının önünde ağlıyor...
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
ah be çocuk.
bir keskin bıçaktır yürüdüğün
bin türlü cehalet ve ihanet
ve tanımadığın her şeydir, görmediğin.
adının yazılmadığı bir taş olmanı
ve hiç yaşamamış gibi ölmeni
istemiyorum.
ama bir şey de gelmiyor elimden,
en çok ona üzülüyorum.
ah be çocuk, ah be çocuk…
İyileşeceksin kardeşim, yürekten inanıyorum..
Bu arada. Kazanın sebebi başka bir motormuş. Sinan kendi yolunda giderken süratli bir şekilde bir anda sola dönmüş bu motor. Sinan manevra yapmaya çalışmış ama bu motor eksozuna çarpmış. Dengesini kaybedince sürüklenmiş.
Kazaya sebeb olan adamın ehliyeti yok. polis bikaç saat sonra yakalamış şerefsizi. Şuanda tutuklandı sanırım.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
rabbım acıl sıfalar versın sevdıklerıne bagıslsın ve mutlu uzun omur versın ınsalhh
Umarım binde bir olur, kurtulur...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
off off :( acil şifalar diliyorum.
Allah yardımcısı olsun umarım iyileşir sevdiklerine kavuşur
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Rabbimin mucizesi sınırsızdır,ümit kaybetmemek ama mukadderata da razı olmak gerekir
Dilerim arkadaşın yaşama sıkı sıkıya tutunur ve yeniden aramıza döner.
bugun kandil bu mubarek gün hürmetine rabbim yardım eder inşallah dualarımız bu gece bu arkadaş içinde olsun Allah şifa versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)