Allah rahmet eylesin , ailesine ve sevenlerine sabırlar versin..
Gençlerin ölümü dahada bir acı oluyor.
Allah rahmet eylesin , ailesine ve sevenlerine sabırlar versin..
Gençlerin ölümü dahada bir acı oluyor.
Allah rahmet eylesin... Huzur içinde yatsın.. Allah ailesine sabır versin
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inş. Allah sevdiği kulunu erken alırmış yanına. Ailesine sabır diliyorum.
allah rahmet eylesin....nur içinde yatsın...
ALLAH rahmet eylesin
Konuyu umutla takip ediyordum maalesef olmadı aramıza dönemedi.Takdir-i İlahi muhakkak ama, tevekkül çok önemli.
Genç arkadaşlarım; hepimiz malum akıbeti yaşayacağız ,sırası gelen ebedi aleme intikal edecek ama biz kaderimizde varsa yapacak bir şey yok diye düşünmeyelim. Tedbirimizi alalım, arkamızda hayatları boyunca yüreklerinden yok olmayacak ateşi sevdiklerimize reva görmeyelim lütfen.
Allah (CC) rahmet eylesin geride kalanlara Hz. Eyyüb sabrı versin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Başlığı tekrar güncel görünce sevinmiştim ama yanılmışım...
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Çok çok üzüldüm.
Kardeşimize Allah'tan rahmet,sevdiklerine sabırlar dilerim.
Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin inş. Hepimizin başı sağolsun Kaç gündür iyi bi gelişme umuduyla açıp okuodum konuyu hiç iyi olmadı bu şimdi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Konunun önce sonunu gördüm, sonra başına gittim, başından beri umutla okudum; belki ilk mesajdaki gibi yanlış anlaşılmıştır diye...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Bazı dangalakların ciğeri soğumuştur umarım.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Allah rahmet eylesin.
RIDE or DIE
Rabbimiz şifa versin, sabır versin...
Aprilia RS 250 GP Nº1
Mekanı cennet olsun ne diyelim olacak ile öleceğe çare bulunmazmış
bu kawasaki bir başka dostummm
Olmadı ama onur.onuRRtas;2715930 İşim dolayısı ile cenazesine de gidemiyorum.. Köyü burdan 70 km uzakta..
Allah şifa versin.. İnşallah düzelir.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çok yoğun zamanlarımdı foruma bakamıyordum hiç. Şimdi gördüm. Başınız sağolsun. Bir umutla biz de bekledik, yine o umutla geldim bakmaya ama... Çok acı
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)